When some one is gone, you allways stay dear.

Dagen började bra. Allting slutade med glädje och sorg..♥ Först så vare skola osv. Ganska låååångttråkigt om man säger så! Sen drog jag och Angelica till hennes Pownieplutt, fixa maten åt henne åsåå, sen skulle vi rida in till byn egentligen men de blev på ängen för annars hade vi fått stressa som bara den sen till LRK och stressa är inte OK. Men Brama stod ju i går ¨så hon var rätt så pigg i dag. Vi red halva passet var. Bilder där i från kommer också. Efter passet så satte vi på pannkaka och Pizza i mikron så käka i bilen och drog till LRK ! Angelica red Ozzy iaf ;) ! Såg att Fridas syrror var på läktaren osv och jag till angelica då bah....Har en känsla av att världens finaste ponny står nere i stallet! Så går vi ner till stallet...Gissa om jag hade rätt känsla eller? Klart jag hade, alltid som förr stod hon där<3 Pool's Chantalie !♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥





Åsså en tråkig sak.............


Min & en kompis förra foderponny har tagit sina sista andetag här på jorden....
Vila i frid Finaste Yasmine "Yassa" !♥



Allt på samma dag......En del av mig är lycklig, en del av mig är förstörd...




// EH

Tävlar.



Är med och tävlar hos www.ponnyfjantarna.blogg.se

// EH

Medans en del av mig är den lyckligaste i världen är den andra delen......

Fick träffa VÄRLDENS bästa Chantalie i dag !♥ Överlycklig, glädjetårar....! Men stackars Frida som inte har kvar henne. Synd är de också då hon är jättefin nu! Världens Lyckligaste Chey ♥
Bild kommer.

Sen de tråkiga.....Min gamla foderponny Yasmine "Yassa" har tagit sina sista andetag.. Fuck allt....
Vila i frid..<3
Bild kommer.



// en glad, lessen EH..

Rubriken säger nada.

Heiii sitter i skolan osv. Drar ti Angelica efter skolan. Updat later ;) !

När jag tänker tillbaka börjar tårarna och rinna......<3

När jag börjat på BRK i gen fått berömm för att jag red Pessoa så bra. Så påminner de mig så sjukt mycke om tiden då den enda jag älskade var Klio "Hembys Klio" vi fick beröm varje gång ba du rider hon i from, du och klio e coola tillsammans, ni passar ju jätte bra! Hon gillar dig och du gillar hon! Alla komentarer seriöst.....Medan en del av mig är glad när jag får mycke beröm så finns alltid den tunga biten, då jag saknar just den underbaraste ponnyn man kunde hitta över himmel och jord. Såklart finns ju Yassa, pluto, Chanta & Sunny dom betyder ju mäst för mig också men, du klio var den bästa som fanns då!<3 Fyfaan vad jag saknar dig MIN finaste ängel ♥

Hembys klio
1994
Okänd
Äg: Bodens Ridklubb.



Med dej var jag alltid lycklig ♥ Vila i frid, världens finaste ponny!



EH

red en underbar....

Pessoa :) <3




// EH

Lillica osv..

Heyyy, sitter i skolan gick nyss till lillica me angelica köpte middag till stallet. Mobilbloggsr nu så heidooo

To day i haw a good feeling .

Heyy! I dag blir de skolaa som vanligt..........Slutar halv tre, tar skolbussen till sjukhuset och byter till en buss som går in till boden. Är stallvrdinna så ska vara där vid en viss tid. Sen är de ju ridning också, vill rida Boss eller Passadena :) Kommer nog inte hinna slänga in nå mer inlägg i dag, om jag inte mobilbloggar. För jag blir i stallet från 16-22 så ska jag ju duscha läsa bok i 30 minuter "veckan läxa....."  Men vi får se :) !






/// EH

-The winner takes it all.


Är..............................................................................................
Angelica Johansson
www.kulltorpsbramaa.blogg.se . Varför blev hon vinnaren?
Jo för att längst ner i tävlingsinlägget står de att man ska beskriva varför man ska vinna.
Och Angelica var den enda som gjorde det. Så ska ju såklart Elinaa och HannaJ få länkningar ;) !
En header på G nu också ska jag börja med länkningarna imårn.





GRATTIS!





// EH

Jag skulle hoppat HP men de blev Ozzy, pga......

att de kommit en ny tjej som är typ tio år i hoppgruppen, och hon ville inte ha ozzy och jag vet att jag får bra fart på Ozzy så vi böt ponny, de blev bäst så. Det var JÄTTEVARMT i ridhuset och ändå sken solen ute...........Asså ville hoppa ute, jag typ dog :o Så eftersom Ozzy var svettig innan vi började rida tillåme, så var han extra seg, men han var inte så där seg så han inte hoppade, nejnej. Bara extra jobbig! Eftersom de var så varmt i ridhuset så påverkar de ju mig också, alla tyckte ju de var svinvarmt osv......Annars är jag nöjd med han me tanke på att han var svettig redan innan passet :) Justjaaaaaa Emma följde ju :b !
Skoldan, var rätt så chill, efter skolan drog jag åh vänner till en kompis gjorde olika saker osv :)

Maxmat blev de middag, de satt perfekt bara att jag inte var nå hungirg......






Nu kommer den stora vinnaren i ett inlägg kika efter!:D





// EH

S H I T T

Det är 22,9+ i solen !    Och jag går i mjukisbyxor, linne & Adidaskofta...........







Älska värmen anyway ♥












// EH

skola är sämst.

A, rubriken har har då allt rätt! Men sovmorgon fick man anyway :D ! häähäh han duscha fixa mig osv men nä ska fixa mig typ snart.........Börjar bli rätt så förkyld så halsen är inte på  topp!  Hoppas Chantalie kommit tillbaka..<3 Men ändå inte för hon har de så bra hos frida hon kan komma när betet inte finns kvar tycker jag! I dag slutar vi 12.55 helt okej för mig. Slänger in nå inlägg under em, och efterhoppningen+att man ska få veta vem som vinner!







// EH








// EH

löngner leder ingen vart.

rand0m rubrik men a....den talar sanning iaf ;) !
asså ska typ ta och lägga mig seent hhahah nae men sovmorgon imårn faktist, då jag ska till läkaren halvtio, mamma hämtar mig tio över nio och vi börjar på skolan kvart i nio så de är väl ingen vits att ta bussem dit och sitta där i 25 minuter, nejnej vi kör på mitt sätt! Sen blir de skolan osv.

// EH

Dont fourget who you are, when you know your self.

Heyyyyy, blev ingen bio för er som vill veta de var helt fullt på den kvart översex så kunde man ju inte heller gå på en bio som är 21.00-23.05 på en söndag heller så de får va......Men ska se den på fredag, med Alva såklart!
Men var med Elvira iaf på eftermiddagen/kvällen så gjorde vi massa videobloggar, hääh ska överföra dom när jag är hos hon inloggad men lovar inget ;)! Tror vi ska gö sånna imårn på skolan också ! Yeeeyy skolan börjar. Eller så nä sommarlovet får komma tillbaka tycker jag! Men de var ju typ jättevart i dag så jag kunde ju gå i mina sommarbyxor. Men imårn är de ju hoppgrupp vill hoppa
Håppi <3 Annars spelar de nog ingen roll, alla ponnyer e fina på sina sätt och man behöver ju faktist variera lite. Eftersom jag vet hur HP funkar nu så går han som en klocka i hoppningen för mig nu så ska väll börja variera lite.....Hoppar ju nästan bara dom som man måste rida i gång bla.a HP, Ozzy, Vernell, Aok vernell e inte lat men Ozzy och HP brukar ju va de, så nu går dom ju llixom bra när jag vet hur jag ska göra så jaaaa, men hoppas ändå på HP!
// EH

Om ni bara kunde va så där gulliga och........

lämna en komentar så man får lite pepp och blogglust, u know ;) <3 ?
tvingar er inte men ma ´n får faktist mykke mer blogglust då :D




// EH

Rosa outfit





haha, asså de här rekomenderar jag inte, lite för mycke lixom...........Men de skulle va asgullit om en liten flikka med sin lilla ponny kom in på en bana och hade så här, men annars NO .









Det här rekomenderar jag däremot, inte för färgglatt osv.




// EH

Jag vill se en livs levande vild



Björn. De finns ju jättemycket björnar där vi har stuga och i norra sunderbyn vars jag bor och ändå har jag alldrig sett en..In real life :( Asså jag måste se en vild lixom, de är bara ett måste!
Nån som hänger på i skogen nån dag ;) ?



// EH

I dag ska jag.....

på Bio och se " Jag saknar dig " med en saknad Alva <3





// EH

I got a feeling........

Tjenaaa! hahahah emn, sov i stugan i natt, tror jag gör de i dag också.. Försöker nå Elvira hoppas hon ringer upp anyway ;) <3 ska kanske rida Pandora i dag eller imrg åsså ska jag noh va me hon osv.
Men jag ska bestämma vinnare på måndag åsåå! MEn komenteraa nu då så man får upp lite lust åh blogga! HIhihi ^^ Ajaa kul anyway, vett att jag suger på att updat. Läser allas bloggar nu så komentera din blogg om jag ska läsa den ;) !



// EH

ska......

slänga mig in i duschen så på en film sova, sen stugan! Red Lufsen i går !<3



// EH

Kan du inte komma tillbaka för en dag och göra allting bra igen <3

heeeiii bloggen, igår så red jag boss ;) <3 vi red i skogen så fick inte rida passe dåee...Men de var jättebra att få rida han för han var superfin! Men uteritten blev då händelserik, Först möter vi en lös häst......Sen bockar kotten så rebecca flyger.........så får malin en kick i knät sen då.....hahahahah men tur är de för dom lever<3 hihii ^^
Men skolan var iallfall rätt så kul i dag men höstlov skulle man inte tacka nej till ;) ! Följde Angelica hem i dag så var vi typ utelåsta...... najs.  Meen fixa mykke till stampe i daaaah ska snart gå åh slå på en rolig film typ komendi eller nå sånt ska iaf gå åh mysaaaaaa.....Sen fixa ninen ajaooo heido!

Snälla kan du inte komma till baka Morris <3 ?

*Bild saknas


// Eh

de kommer alldrig bli som de var förr......

rubriken säger rätt så mycke men jag skriver inget på bloggen..................Vill bara till stallet, pussa på pluto och hoppas på att allt ska bli bättre <3 Älskar den ponnyn så obeskrivligt mycke! Finns ingen bättre.................Ajjaaaooo på skolan gick jag åh angelica efter lunchen till gamla skolan som vi gick från 0-6an på träffa dom underbaraste Vilma b moa och saknade Wilma ♥ Seriöst jag har inte förstått va mina vänner betyder för mig men fattatar nog de nu efter i dag, klassen som vi hade var så sjukt BÄST! Sen så baka vi ju cupcakes de gick awesome! Eller så vart dekorationen K.A.O.S.         Meenjaaa ska typ dra till pappa snart, ridning i kväll så vill rida Pasadena :)




// EH

heyyyy!

Hej på er :D I dag var de ju första skol dan :) hehheuu asså första veckan för mig och klassen kommer inte va dålig imårn ska vi baka gruppen som jag sitter i i klassrummet ska baka Cupcakes (y' Så de blir bara bra!
Sen så börjar allvaret nästa vecka...........Men asså ska plugga som tusan för att få bra betyg nu! Pluggar man bra, känar man mykke pengar, right ;) ? !  Ajja jag och kompis drog till ica och köte tuggummi åh klubba så ja....... Sen efter skolan drog jag hem böt om och drog till stallet :) Red Lufsen. De gick superbra! HAn skötte sig finnemang i traven, och eftersom han är travare tycker jag han var extremt duktig på kort trav! I galoppen var han springig så jag fick hålla han ordenligt och samtidigt driva så han inte slänger sig in i galoppen..Annars gick allt bra! Sen så har jah inte gjort så mykke, eller jo angelica ringde och berätta att hon och brama hade tagit ett nytt rekord! 1 m så kul att höra! dom kommer gå långt dom där två!<3
Sen så har Nellie berntsson kika in på min blogg och lämna ett komentar svar :D Så kul att hon gjort de !!<3
du är också en bra vän inom bloggvärlden!♥ 
nu ska jag ta gå upp åh slå på nån bra film..........Helt trött i huvvet efterdagen.....

Ajja vi hörs sötisar !

// EH

Stan all day....

Asså fick en komentar om att jag är mykke oaktiv osv....Igår var de faktist av en anledning....Vi for upp till stugan och sov där en natt :) ! AHAHhaha nu ska jag berätta hur de gick då.. vi har ju en cross som är en PW80 ahahahah åsså körde jag litte i skogen så fastna den i en stubbe åsså gasa jag full gas för jag visste inte att jag satt fast xD så jaaaah..Sen när den komls så höll jag ju i gasen så jag överstegraaa åh bah asgarva sen hahahahah! Film kommer sen! Tycker jag ska få ta MC-kort nästa år hur som hälst! Är ju duktig ändåm flästa Flickor 98 på de så! Så läser jag en asit bra bok, den heter Kitty och spökhistorierna. Tycker dom ska göra en serie av alla historierna för dom e awesome bra! Sen så var jag på stan hela dan i dag med mammi och syrran köte massa kläder osv! Sen for man till hertsön och köpte en bur en transportvattenflaska och ett kaninhus totalt 195:- Satt i hop den nya buren med hans gamla så han har dubbelt så stort nu!:D Happykanin lixom!
Såååå nu äre väll bara att tagga till skoldan imårn....Eller så inte-,!
Blev inte åh rida nån Lufsen idag :( För vi kom hem så sent......Ska rida han imårn i stället :D Saknar åh rida fröken :( hoppas jag får göra de snart !♥





AJaaaooo ska gå in på www.cdon.com och beställa Vampire diaries 2 och gosh wisper såå heiiidooo






// EH

-Vill ha

Vill ha en zipperall ! ♥

en sån här lixom jooooo.....




DEN VAR COOL !



// EH


-Vill ha

Vill ha en zipperall ! ♥

en sån här lixom jooooo.....




DEN VAR COOL !



// EH


-Dagen

Asså, jo var ju me hanne, hahahah gosch va vi sociala me varann då xd hahha typ satt vi varsin data åh snakka me andra folk xD sen drog vi te BRK blött var de ju inte att åka dit då nejnej......jag var inte ens dränkt av vatten inte en droppe lixom! Sen så snacka jag me Malin osv sen sååå emn duscha felicia pilot så snacka jag åh hanne me hon osv :) Men imårn ska jag rida Lufsen och va me Hanne! Heiiiddooooo <3







// EH

Hör av dig om du vill.......

bli länkad på bloggen ! Just nu så har jag länkat bloggar som jag följer och tycker är bra..!
bara och höra av sig om man vill bli länkad släng in en komentar med din bloggadress och skriv länka mig, så blir du självklart de !



// EH

-Kaniner

Har börjat få mycke intresse för kaniner i sommras och kommer fortsätta med de ett tag framöver.
Från och med nu så kommer inte den här bloggen bara hamna om min vardag och hästar utan ska också börja handla om kaniner! Själv har jag en kanin som heter stampe och är två år han är mycke kräsen och biter dom mäniskor han inte tycker om........ snällt va ? ! Men asså jag kommer göra en kategori som heter kaniner för att komma till den kategorin kollar ni åt höger, så hittar ni den till slut!

// EH

-bilden som alldrig kom i förra inlägget.





            FRÖKEN ♥

Heeyyyyyy.

sitter hos hanne nu då, emn sov hos ange i natt osv vi hade ju som skojsit!:D men sitter vi hannes syrras dator osv just nu........Men om de slutar regna ska vi fara till svartbyn, sen blir de BRK tror nog jag ska pyssla om lillponnin♥ Sen blir de hem! Ska se om hennes syrra har nån cool bild på datan annars får de bli arkivbild ;)

Kom ihåg tävlingen nåra inlägg nedåt!



// EH

Svar på komentar:

komenterat av, en fundersam fjortonåringåring:
Blir bara lite confused.. Varför skriver du att hon kommer gå mycket längre än ridskoleryttare, de har väl nästan samma förutsättningar att kunna bli riktigt duktiga, trots att de inte har någon egen häst?



Svar: Jo självklart har ju alla förutsättningar att bli lika duktiga som privat ägare! Men har man en egen så kan man nöta på de man måste träna på och inte följa ett schema, vilket ger resultat!
Alla kan bli duktiga även ridskole ryttare! Men som bästa resultat får man om man har en egen/foder. Själv rider jag på ridskola och lär mig massor! Visst jag är duktig men inte så duktig så jag skulle kunna rida in på en LC och vinna klassen, skulle nog alldrig hända mig eftersom jag inte har så mycke chans och träna på de jag måste nöta på. Men jag menar inget illa med inlägget om angelica & brama, skrev de endast för att dom ska tänka efter lite som snackat om henne och ponnyn.............

MVH eveline =) !

Måndag gör jag ingenting ingenting ingenting tisdag ser jag mej omkr.............

Hej, asså var ju me Angelica i dag ;b Sen så var vi till hennes ponny Brama, hon red också red jag, de gick jättebra osv.......Imårn ska jag till doktorn och rönka mina käkar ´halv har haft ont i dom sen julas såååååå. Så far hem då, för angelica ska vara me rebecca då så då is ja inte....!



// EH

Till er avundsjuka............

Asså gud, jag hade hoppgrupp i måndags och en av mina närmaste vänner har ju fått en egen ponny!:D<3
Men då finns de ju folk som inte kan glädja sig åt andras framgång och trycker ner en i stället. Säger bara en sak
Avundsjuka, hon har ful man, åh hon är så feg.....Men gud sluta klaga ni vet inte hur ponnyn är, ni har inte ens rört henne! Bara för att hon kommer gå så mycke längre än oss ridskoleryttare. så finns de folk som förstör för hennes framgång, sluta vara avundsjuka för hon kommer bli så mycke bättre än er. Sluta klaga på hennes ridning för hon har en underbar ponny som hoppar allt och skulle inte ens tveka om hon skulle komma galet,
Sluta klaga för att ni vet att hon kommer gå längre!

Här är bilder på mina FINA tjejjer !!♥




        






























DE VAR MINA SÖTISAR DE ! ♥



OCH INGEN SKA FÖRSTÖRA DERAS FRAMGÅNG!! Om folken jag menar läser de här så kommer dom känna sig träffade !!




// EH




You.....

Hej, pappa åh jag väckte syster vid 8 gav hon paket osv ;) ! så gick jag åh la mig igen vakna sen halv elva, asså guud faktist en av de få gånger de längsta jag sovit under sommar lovet :o ! Åsså börjar den där f*cking skolan på måndag också......asså nä sommarlovet borde hålla i sig mycke längre än bara två  månader.......Ajja haft de helt najs med hästar osv såååååååå, och jag trodde de skulle bli en ridfri sommar, men de blev de inte alls snarare tvärt om ;) Börja rida Sunny så blev hon såld så börja jag rida fröken, så har jag ridit lufsen en gång pandora 2 gr brama 1 g adam 1 gång åsså en storhäst på en ridskola skritta, jag kommer dock inte ihåg vad han hette ;b !
Men asså ska va med Angelica i dag så, tror hon ska hjälpa mig och dekorera cupcakes ;) !
Också vet jag inte hur man gör tidsinställda inlägg så de kommer uppdat. På kvällen ;) !

GLÖM INTE BORT TÄVLINGEN BLÄDDRA NEDÅT TVÅ INLÄGG !!



Grattis syrran !


// EH

-Dagen

I dag var jag på stan me pappa köpte presenter till syrran som fyller år imårron osv.......Så köpte jag coola formar på lagerhause till muffins och gissa vad de bli när man stoppar smeten i formarna? de blir en stor smep i stället som de var från början.......såå ja...och dekorasionen ska vi inte ens prata om bild kommer på den ens lyckade sen !
Vi käka renskav me mos till middag de var gött ;) ! Så har jag sett flm ååååh nu ska jag inte gö nå jo typ äta nå salt seriöst salt är så mycke bättre än socker! P.S imårn så blir de cupcakes som bli lyckade får jag hoppas ! fick ett recept av Lovisa, åh hon har ju gjort de nåra gånger så eller okej inte nåra gånger sjukt många gånger !
P.S komihåg att motivera varför............................. i tävlingen nedanför de här inlägget
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Och där var Lovisas coola cupcakes (y'

hennes blogg hittar du här: http://www.bloglovin.com/m/2727352/272254377/fb
// EH

-Tävling

Ser du orden de är två ovanliga djur

Djur 1 : Sinioaedru

Djur 2 : Dnårmduh

------------------------------------------------------------

Ser du orden de är två ovanliga bakelser

Bakelse 1 : Ahecsekcee

Bakelse 2 : Tuerakakb

------------------------------------------------------------

Ser du orden de är två vanliga trädsorter

Träd 1 : Lpam

Träd 2 : Angr

------------------------------------------------------------



Som ni se så är de tre stycken tävlingar =) Man får svara på alla tre, dock. Så kan man bara vinna på en om man är den första som skriver rätt, så de inte blir samma vinnare på alla utan de ska vara olika vinnare på varje! " De ska vara olika, de ska vara rättvist " En andra plats är en header och en tredjeplats massvis med länkning, kommer länka på andra bloggar osv, inte äre så dåligt med bättre statistik ;) ! Justja, kom på de nu.......De är inte den som komenterar rätt svar först utan du ska motivera också varför men de är fortfarande samma regler att man bara kan vinna på en men bli placerad på dom andra två, My word is..........de ska vara olika de ska vara rättvist!

komigen nu // EH

-Bildbomben



En massage borste 55:- Silikonsnoddar 39:- Pälsglans med äppeldoft 85:-


                                    
                                    Bäst ponnyn <3



                      Inte bara jag som gillar smultronsoda.



     ful bild när den inte är roterad men ponnyn is the best anyway!


              
            Hejdå sommaren tvåtusenelva.............................



                                     FANTA APPLE <3



    Nya sakerna , och bilderna som jag lixom lovade ;)........!!!!!!!!!!



                                         Stampis <3



 Jag & Vernell på en dressyrklubbis i klassen kyr vi var mussepigg :)


 
 Asså var bara tvungen att lägga ut en bild på dom här två sötungarna
      herregud vad söta lixom ! Hihiih förlåt angelica vet att du inte
         gillar bilden men ni var aldeles för söta för att inte synas
                    på bloggen.......................................^^



   Angelica & Brama               OCH                   Jag och Bonbon 
                             efter hopplektion i måndags
                                             :D






//////// EH



jfndkjvdsnvndjnvkjf

Hej, har haft fullt upp alla dar och de är ju lixom sista sommarlovs veckan så varför sitta inne vid datan när de är sol inne lixom ? Och jag vet också vem en anonym är som komenterar! Tycker de är bätte och mycke roligare om ni komenterar me era namn, själv skriver jag inte ut på andra bloggar när jag komenterar att jag är anonym...Nope skriver mitt riktiga namn i stället! Och för er som vill veta så har dom tagit bort dom flästa av schabraken som var coolast osv men tre komentarer på de här inlägget så ger jag er länken anyway...!
i måndas såå var jag me Amanda vi var hos hon å typ gjorde plättar me chokladgrädde (y' fast sliskit blev de så de blev bara två plättar för mig x) ! Sen så var de hoppgrupp på LRK skulle ju haft Comet men angelica hade me sig sin egna så jag tog bonbon som hon skulle haft :) Han hoppa allt som han alltid gör på träning, men var taggad ;) ! Ajja själv tyckte jag början vart KATASTROF, han landa i höger galopp i vänster varv, han blev stark å jag tyckte jag slet i munnen :/ ! de vet jag att jag gjorde då....håller på att träna bort de !! Men i slutet kom jag i rätt galopp han tog de RÄTT så lungt iaf så de blev ett OK pass för mig! Sen sov jag hos amanda vi gjorde typ inge gömde hennes money osv.......Sen så jaaah vi tar då när vi var på BRK pappa köpte maxmat så käka vi när vi kom så tog jag ut pluto till vattenspiltan och duscha han :) ! han var jätteduktig!! så luktade han godast i stallet han luktade vanilj och schampo utan konstgjorda medel! Sen så red jag lektion gissa vem jag red ;) ? Passet gick bra ponnyn/hästen sökte sig neråt och axeptera mina hjälper med åh tugga på bettet! Sen så skulle vi driva hästen frammåt och göra halt med sittbenen och de går ju iaf rätt så bra med en 6åring! Men han var fin åsåå iaf, så skulle vi göra skänkelvikning med sittbenen också,, åh ponnyn/hästen hade inte gjort så mycke sånt så de gick sådär ! :)
Nu får ni ta och gissa vem osv, så kommer bildbomb, länk, dagen om vad jag gjort osv :D <3 Ska gå och baka
CUPCAKES nu bild kommer på dom i kväll :D !
// EH

yey!

Tjenare asså nu kommer de börja bli fullt upp med hästar liksom ! de kommer bli LRK till oktober eftersom de är betalt till då och BRK så LÄNGE jag kan! Aja Sen så blir de ju finaste fröken också 1 dag i veckan :) ! Sen skola ! så nu kommer ett schema hur de ungefär kommer se ut för mig ;)

Måndag: Läxor.

Tisdag: Stallet direkt efter skolan fixa sånt som man ska göra där och pyssla med Pluto <3 sen ridning.

Onsdag: Läxor och ridning på LRK.

Torsdag: Läxor, kompisar, stallet ?

Fredag: Chilldag, stallet kanske?

Lördag: Ledig åså.

Söndag: I dont know.

Jess de är min vecka till oktober ! Om ni undrar varför inte frökendagarna finns me så är de för att hon är travhäst och vet inte riktigt vilka dagar hon ska träna åså så de kommer variera =) !


// EH


Astufft !

Heej på er <3 Emn jag ska typ vara me Amanda i daaaaah åså, senare i kväll är de hoppgrupp! Längtar
:D hoppas jag får HP :) ! Ska snart typ käka frukost osv sen kolla TV, sen ringa till Amanda och väck hon om hon sover och,,nu kom jag på en sak hon har typ slut ström i mobilen och jag har bara gratis sms kvar :(( Ajja med fb löser de sig alltid ;) ! Häähhäähähäh asså jag bor typ asnära bodenvägen åsså hör man typ när bilarna dunkar musik baraaaa dunkdunkdunk (y' hihihihhihuhuhuhuh ;> Ajja...............
de kommer ett till inlägg i dag =) !!

// EH

ni är dom ända jag kan berätta allt för.....

just nu är jag som deppigast, ni tycker de är känns men vet själv inte hur hårt de träffar en..................

tack för att de finns två underbara vänner som alltid stått där vid min sida<3


tack för att du finns <3 du får mig alltid glad och tänka på annat <3
vi kan prata om allt från hemlisar till annats exakt allt <3 jag älskar dig
sjukt mycket vännen <3


asså du betyder <3 vi har som alltid kul du får mig på glatt humör stänga allt bakom mig
älskar dig sjukt mycke amanda!!<3


jaja okej de kommer om ett tag ny design! så slipper man skriva i inlägget.

Tjåååå lixom ! asså orka inte blogga i går för jag var me kompis ! Vi var i stallet och fixa. Så sov becka över hos mig ;) vi typ asgarva åt massa videor på youtube, så drömde jag nå asskumt inatt:o! typ att en ponny fick en blå hov istället för blånagel åsså när de gick bort för den ponnyn så kasta man en sten på en låda me massa namn så hamna de på en ponnys namn som heter bonbon, så vakna jag, vad roligt jag drömmer...Jodå!
Sen så idag så for jag in till BRK, cheka lite tävlingar kommer bilder på vad jag köpt från "AB Nian"
Sen så typ kom Ida till stallet så snacka man me henne jag, ceslise, och hanne diskutera typ :o 1 Sen så diskutera jag åh ida om att vi är rädda att en viss person kommer och förstör gruppen :s !
Sen så var de stallvärdinne möte årets första fick Heddas nummer av hanne så smsa om jag kunde bli de och fadder så sen så gick jag på mötet ska vara stallvärdinna åt en grupp på tisdagar som är klockan 17-18. Sen så ska man typ fixa massa annat innan också ;) ! så fick man ju en fadderponny också, komentera och gissa vem, okej kan säga de nu men PLUTO :D<3!! ÄlskarHannesHänderLixomBaraFörAtt jag alldrig brukar vinna i lotteri åh så åsså blev de jag snacka om glad man är :D !!
//EH

och...................

föresten.....Tack Josäfin;> & Sara för era fina komentarer :)<3
har glömt tacka er andra tidigare men de blir så mycke att bläddra bland komentarerna men STORT tack till er ockå :D<3
// EH

I taxin i trappen i hissen i hallen, jag faller....

hähähäh random rubrik liksom ! Snackar me becka i tele osv,, så ganska svårt åh skriva samtidigt lixom,, fast vi la på nu vi pratade i prick 3:00 minuter xd...........Dunkar Veronica Maggio (y' Men, statistiken är sjukt bra faktist ! Love my readers liksom <3 men e typ förkyld :s och har vart de ett tag nu så de var inget nytt.......Men läser runt på en del bloggar jag tycker är bra bl.a www.emiliahr.blogg.se och www.nellieberntsson.blogg.se "nellie har inte uppdat så mycke så har liksom glömt den nästan:/" åsså www.norrlandscheyorna.blogg.se men dom två börjar typ blogga på sina egna bloggar iställe osv ? Sen så har jag läst www.typhannaj.blogg.se åsså har jag läst www.ridskoleteamet.blogg.se åsså............................................så var de inge mer ;) hahah åsså i natt när jag satt på FB kände jag mig typ helt blind så jag zooma in typ asmycke åsså var ju bokstäverna jääääättesmå då också,, eller så inte.
Sen så kommer Becka till mig så ska vi typ ta bussen in till boden åh gå till BRK dressyrtävlingar idag you know, ska pussa asmycke på pluto ♥ . Sen sover vi förmodligen hos nån av oss, fixa i stalle här hemma kommer jag och rebecca säkert göra, Vi gjorde mycke i går snart kan ha hästar dr också :D ! hihiihih. Åsså kommer de bilder ikväll på nå rolit typ så aja slänger in en nu, så har ni nå att titta på till i eftermiddag eller kvällen ;D
Gammal bild på mig och bästvän ♥
// EH

-

PLUTO ♥









// EH

fiskaaaat....

ikväll osv... orkar inte lägga upp länken nu ;)
// EH

snart sååå snart.....

snart,, jag lovar ,, snart kommer länken så håll utkik :D !


/// EH

jasså minsann........

Igår så följde jag Hanne till BRK hon rider i gång en häst som heter Pilot så då fotade jag med hons system =) !
Sen så pussade jag så klart på efterlängtade Pluto !<3 Men jag t gjorde inte så mycket mer....
Idah på mårronen hoppa jag me stame han tog sitt rekord ska gå ut och mäta sen hur högt de var :D !

MEn ska kanske va me becka sen osv sååå jaaaa......



heiiiddooon /// EH

It´s hard to explain........

Komenterat av Hanna: Ska du sluta på lrk ;o ?
Svar: Ja de ska jag ! Men jag ska fortsätta på LRK så länge vi har betalt eftersom man betala till typ mitten av höstterminen på våren :).

Komenterat av Anonym: chanta då!? du var ju så glad nyss över "att det skulle bli ni två" igen å allt eller!? jaja ditt liv dina val! ;)men asså att du skulle tävla hon igen det trodde jag då minsann men.. ajja det här blir säkert super oxxååå ! kram/ bloggläsare :D
Svar: Tro mig de är inte pga Chanta jag byter, hon är värd att dö för ! Jag kommer sakna henne GRYMT mycket !
Och om hon kommer tillbaka till hösten och får gå lektioner så ska jag tävla hon i dressyrtävlingen som kommer, och om jag hinner vara med på hopptävlingen också ifall hon får hoppa så ska jag också de !:D Men tro mig hon är en av dom två ponnyer som betyder mest för mig och de är inte nån anledning av hon för att jag ska byta :)

// EH

Anledning varför jag byter: Dom rider i en timme på BRK, jag har större möjlighet att komma ut på lokala tävlingar så småning om,, och dom tar in Max 8-9 pers per grupp och 5 st i hopp/dressyrgrupp ! Dels så är de bara en mil till BRK från mig och 3 mil till hertsön..! Och mamma kan hämta mig efter jobbet när jag har lektionen är slut eftersom dom måste ta kvällspass i bland på jobbet....... Så nu vet ni och behöver inte fråga mer :) !


// EH :b


när jag ser dig får jag känslorna jag hade när du var min..........

Du är den finaste som finns över himmel & jord ! Utan den här ponnyn hade jag inte vart någonstans i ridningen, hade inte han funnits i mitt liv så hade jag inte vart på den nivån jag är på nu. De var inte du som lärde mig, men tack vare dig så har jag bytt ridskola och lärt mig massor. Du har lärt mig en sak, en sak som är de viktigaste inom ridningen tålamod. Om du bara visste hur mycket jag älskade dig......Om du bara visste <3 I mina ögon är du vackrast, i mina ögon finns de ingen finare än du, i någon annans ögon får du va hur ful som helst dom kan hata dig hut mycke dom vill, men i mina ögon är du alltid världens vackraste, coolaste, finaste, bästaste ponnyn man kan tänka sig !<3 Första gången jag såg dig tänkte jag den där ponnyn ska bli min ! Och gissa vad du blev jo just min och rebeccas ponny, även om du var på foder så var du som våran, vi fick ha dig hur länge vi ville.
I början så klickade vi inte så bra i stallet var du hur underbar som helst men i ridningen hade vi våra motgångar och jag skulle inte alls ha dig mer du var världens dummaste tyckte jag, men själv viste jag att jag inte menade det<3 i slutet när vi hade dig så gick de super jag red utan ledare, men då var ju problemet med rebecca hon ville inte ha honom.....Så vi hittade yassa då. Men sista dan me dig glömmer jag alldrig,, de sista jag sa innan jag stängde stalldörren var, JAG ÄLSKAR DIG PLUTO !♥ Skoldagen var ingen höjdare för mig på fredan jag kunde inte sluta tänka på dig alla våra roliga minnen allt vi gjort tillsammans,,<3
Idag var de fjärde gången jag träffade dig efter den dagen jag var överlycklig ! Tog bilder på dig MASSOR såklart ! Men nu är jag inte långt borta killen jag börjar på Bodens Ridklubb igen nästa vecka gud vad jag ska pyssla med dig.! Jag ska krama dig så mycke jag kan ta vara på all tid i världen vi har !! Och somsagt

När jag ser dig får jag känslorna jag hade när du var min..♥


Tjenareee....!

Jag har varit i gällivare så ni vet dom här två dagarna =) Och mormor lägger undan datan när vi kommer så därför hade jag inte tillgång till internet..Men de var jättekul ! Träffade Morris♥ Eller var me han ungefär 24/7 . heheheh! fiskade också fick min första fisk den vägde mer än 2 kg :D men en gäddjävel var de då :s ! Men asså BLÄ eller inte men ååh Bilderna på dom jättecoola-schabrakena bilderna kom inte upp pga att de var nå damp me de inlägget just :( Dom var faktist jättefina! svar till ELINA: Jag vet de funka inte =( . Men länknigen tilöl sidan kommer ikväll:D !

Nu ska Eveline dra till Boden så vi syns ! // EH

FärglAda, snygga, coola, jag e helt kär i dom här

schabraken iallafall vissa av dom <3

hitta dom på en amrikansk hemsida supersnygga verkligen men DOLLAR är så dyrt så jag själv skulle inte ha råd att betala schabraket+att tullen på flygplatsen genomsöker de och då kostar de typ 200? nåja bilder kommer nu de kan bli lite mycket men visa dom för folk och be de folket visa dom för andra svergies ryttare borde sluta tänka på märken. Kolla på Färglada, Snygga, Coola, jag är helt kär i dom schabraken asså okej inte alla men en bild på coola benlindor kommer också :) . 




























        





Sådär ! När jag har internett igen så ska ni få länkningen till hemsidan vars man kan köpa schabraken.

Så här gör vi schabraket högst upp är nummer 1 och så räknar man neråt 2,3,4,5,6,7,8,9,10 ja ni fattar så röstar man på de snyggaste schabraket i en komentar så ser vi vilket schabrak folket tycker e snyggast !

// EH

This is.......

Awesome ! Asså, tror nästan jag inte kan ha nån bloggpaus menåååå i have to :(....... Statistiken har stigit igen och är sjukt bra ! Love my readers..♥ Nu är de ordet tillbacka kändes som att de inte gick att skriva tidigare när de var lite ;) . Men nu så kan man ha Tävlingar oftara åså.... Ska försöka göra tidsinställda in lägg,, Men hur gör man :o ? Asså fett svårt typ..............
Aja, men ni ska få ut bilder osv i dag så de är liksom kul åh kika in på min blogg under de två dagarna vi ska va utam internett..:) Ehhheheeh kul ens, åsså har jag under 25 kr på mobilen fatt jag surfat upp dom också.
Men de kommer ut en ÖVERRASKING på bloggen i dag ! Så kika in lite då & då så är ni säkra på att ni inte missar ! Allt kommer innan 12.00 så håll utkik från nu till dess ! 



 

Gästbloggning under tisdag och onsdag ??

komentera ditt namn en gång lottar imårn. Hurry upp!


Nu tar jag en blogg......

paus..Sista inlägget kommer i morgon, okej de blir nåra stycken dagens vill ha osv !
De blir paus i två dagar för jag ska bort där vars de inte finns så bra internet och jag lovar er att jag ska fota så får ni bilder därifrån !<3 Men i dag vart vi hos  nåra vi kände å så....Snacka me kompis i tele ,, hoppa me Stampe osååå ;) Meeen jaoowww jag vet jag ska gö sen när jag kommer hem igen men de får bli ett tidsinställt inlägg,!




Dagens vill ha :

Asså jag vill ha ett par nya ridbyxor.... Men hittar inga snygga än så länge.

Okej en ponny de kommer liksom alltid finnas på dagen vill haaa...















ett sånt här har jag velat ha läääänngeeeee!!! 779:-







De här vill jag också ha ! 349:- De passar till tränset :D





Hiss & Diss / Procent %


Hiss till sånnahär tuffa schabrak !



d
iss till sånna här schabrak




  !




Anledningen till att jag hissar de första schabraket är för: Hissar inte just bara de schabraket utan hissar sådna schabrak med märken tex " Gold Medal, G&G, Kingsland, USA schabrak osv allt sånna. 99% snyggt till tuffa schabrak!

Anledning till att jag dissar dom andra två schabraken är för att: Jag tycker inte dom är särskilt fina om man kommer på en tävling....Dom ser som så bejbiaktiga ut och dom är inte särskilt snygga. Många ridskole ryttare har sånna. A okej de  är super gullit om de är typ en shettis och en liten flicka som kommer ridande, eller en liten flicka med sin supersöta ponny  de är super sweet tycker jag! Men annars ger jag en stor diss till dom !
Som sagt är de en liten flicka och hennes supersöta ponny blir de 100% gullit men annars hehheh 15% av 100 möjliga .


oooh bara för att jag vart så dålig på updat så skani få.........

jadu hemlis ^^





AAA SECREET U KNOW !

/ EH

Känner faktist att ni är......

värda en bildbomb eller nå sånt för att jag har vart så dålig och int upd. Nå....Men okej två bilder blir de......



Lufsen :) <3






Passet på Pandora <3


Jag har seriöst

ingen blogglust alls men..............................eller så finns de nå som heter orkar inte de e så tråkit me lite statistik:( hhheheheh ! Men jag har varit på LK "luleå kalaset" Och jag måste bara säga att nananananna batman var den bästa ! <3 Men i går kväll var jag där me Elvira assåååå vi åkte typ två karuseller Stardancer & Brakedancer assåååå ååh hon ville int åka batman :( Men hur som helst vann hon en stoooorr Choklad (y'
Sen så sov vi hos hon osv så red vi dagen efterpå "igår" altså.
Red Pandora på bett de var första gången jag red hon på de i början var hon seg och sökte sig neråt men sen i mitten av passet börja hon gå mer frammåt och gick klockrent! I slutet tröttna hon och skulle då inte gå frammåt så peta jag me spöt bocka två gånger sen så gick hon fram då hade hon fart i stället men blev stel som en pinne...... Ajja hon var sjukt duktig ändå :) <3 Vill ni ha bilder från de passet ? komentera and tell i sådna fall ;) !
Justjaaaaa.....
Red ju Lufsen i Fredag han var jättefin..<3 Vill ni ha bild från de passet ?
KoMeNtErA i SåDnA fAlL :D !

Vinnare av tävling!

Vinnarens dikt !

Vi sa galopp och gjorde ett hopp
Vi gjorde många fler.
Vi kom på banan plocka rosett
Även en plankett,
Så snyggt de var när i form du gick
Du själv var i gott skick.
Men en dag på ängen du gick du hälta fick.
De stannade kvar och du och jag inge mer tid fick.
Tårarna rann medans du försvann, och här tar allt slut jag saknar dig min Taidur..<3

Jag saknar dig min gamle vän kanske vi ses igen<3

Den var ju asfin och superbra!
Maila mig din hemadress så skickar jag hemliga påsen till dig och vad som ligger i den kommer ut på bloggen sen när du fått hem den!
Min mail är [email protected]


Har vart på.......

LK och åkt massa sånnahär roliga karuseller den bästa var lungt batman:D h3h3 ^^
Men jag hoppa me Stampe åh han hoppade tre%4 pinnar:D Stolt man är<3 hihi! Sen så var jag ju där på LK me Moa och Vilma sen kom Rebecka och Hanna vi åkte chok me dom hahah *stavning host*
ajja ska rida på lufsen en sväng i dag eller ja snart...:) Sen så ska jag te storheden och shoppa med Amanda!;D

inlägg kommer sen då....


wooooooppssss....

trorjag glömde skriva te hanna.....Men här kommer de ist:D Assåeeee jaa...Men jag har ju bah tävla ryttarteste åh fårr typ 7,3 och 6,8 osv... Räknas de som 73 och 68 ? Eller ja ;) ? jajja om du is kan du ju svara på en komentar FB eller på din blogg osv.

MEn vi har besök nu då av morbror låsaskusin och han b-brud! Jag bakade rabarberpaj till oss alla osv den blev god :d <3 Åsså sprang ja me stampe tror han ska få hoppa imrg eller på torsdag, ska satsa på att få 4/5 felfria 2 pinnar. Och ett försök iaf ska försöka satsa på minst en rivning eller att klara de en gång med tre pinnar =) Då kommer vi som galningar på tävlingar!;D<3 Min ninis stampe is tha king! yesyes! but

jag bara påmionner er en sak liksom tävlingen pågår fortf bläddra ner förf*n :D åh va me,,




yäääää


komentarsvar osv blablablaaa.......

tjenaaa asså jag har typ blogga hypermykkeee! MEn idaaah så ska jag int gö så mycke eller jo man ska ju åka i väh åsånt till elvira typ och följa på travet när hon rider snabbgalopp med Pandora (y' Red den finisen i går kan berätta om passet: Hon gick jättebra söktesig neråt gick på tygeln arbetade bra hade energisk takt, hon var mycket mer frammåt nu när jag red hon rätt. Jag kanske skulle rida hon imårn...? Men jag och Elvira ska pröva rida henne med " Happy Mouth Apple Bett " Eftersom hon hatar bett så ska vi pröva med smakbett på henne och se om hon tänker lite mer på smaken än att tjorva me skallen och hålla på! Den ponnyn e grym kan jag då säga! Love U Pandora!<3
 
Men aaooo så cykla men hem i går efter att ha sovit hos Elvira och såg ¨då Hanne som man int sett på ett tag:D<3!


Men de kommer nå mer inlägg sen så håll utkik mabe a bildbomb :D<3


De stora.....

DET STORA RIDTESTET

Dressyr
[x] Du har fått en häst att jobba i önskvärd form
[x] Du har ridit i öppna, sluta, fram- och bakdelsvändning
[x] Du har gjort en galoppfattning från halt
[x] Du har gjort ett galoppombyte
[x] Du har tävlat mer än en klubbtävling/clear round


asså har inte tävlat dressy me sådna slags poäng..

[ ] Du har fått mer än 50 p på ett dressyrryttartest

[ ] Du har fått mer än 60 p på ett dressyrryttartest

[ ] Du har fått mer än 70 p på ett dressyrryttartest


[ ] Du har fått mer än 80 p på ett dressyrryttartest
[x] Du har tävlat på en annan klubb


Hoppning

[x] Du har hoppat med över 10 hästar
[x] Du har hoppat 50 cm


[x] Du har hoppat 70 cm
[ ] Du har hoppat över 1 meter
[x] Du har hoppat studs
[x] Du har hoppat en kombination
[x] Du har hoppat ett stigsprång
[x] Du har hoppat bana på LE

[x] Du har hoppat bana på LD

[ ] Du har hoppat bana på LC

[ ] Du har hoppat bana på LB

[ ] Du har hoppat bana på LA
[ ] Du har tävlat mer än klubbtävling/clear round

 

Uteritt
[x] Du har badat med en häst

[ ] Du har simmat med en häst
[x] Du har galopperat över ett fält med andra ryttare och hästar
[x] Du har sett djur som älg, rådjur, harar m.m. vid uteritter
[x] Du har hoppat över fallna träd, stenar osv.

 

Skador
[ ] Du har ramlat av och skadat dig
[ ] Du har fått ett blåmärke när du ramlat av
[x] Du har flugit av på ett hinder ( eeh asså jag kom på andra sidan av de och bara garva om de gils?
[ ] Du har gått omkull med en häst
[ ] Du har brytit något när du ridit
[ ] Du har svimmat när du ramlat av

[x] Du har ramlat av mer än 3 ggr

 

Frihetsdressyr
[x] Du har löslongerat en häst
[ ] Du har ridit en häst utan någon utrustning och den har lyssnat på dig
[ ] Du har fått en häst att lägga sig ned
[ ] Du har ridit i spansk skritt
[x] Du har suttit på en häst som stegrat på kommando
[x] Du har fått en häst att galoppera efter dig

 

Utrustning
[x] Du har ett par ridbyxor
[x] Du har en egen hjälm
[x] Du har en säkerhetsväst
[x] Du har fler än ett ridspö
[x] Du har ett par ridstövlar

[x] Du har ett par ridskor

[x] Du har ett par short chaps

[x] Du har ett par benlindor

[x] Du har en egen ryktlåda med borstar i

[x] Du har ett träns

  flera träns

Hästar du har:
Hoppat över 1 meter: -
Tävlat: Boss, HP, BonBon, Chantalie, Ozzy, Dogge.
Ridit på en hand: HP, Dagobert, Pandora, Akke, Pluto, Yasmine, Comet, Myran
Tävlat på skoj i kapplöpning med: Elvira :D
Ramlat av från på ett hinder: Chantalie
Din första hopptävling på: High Power

Din senaste dressyrtävling på: Vernell

Avfallningar den här terminen från: Chantalie



//:)


RSS 2.0