- h ö s t -

















STRÄNG COPYRIGTH på bilderna! i


HÖST <3



// EH

- DÖR -



Mina barbie leksaker<3 Nä men asså mamma ska sälja.



typ dör!




// EH

- Ganska så tufft -









Mitt snygga röda pannband!<3



Mina magic Bruch<3

//EH

- just stuped me -









like i say...Just stuped ugly me..




// EH

Senskydd showmaster till salu

Hämtade ut dom i dag 31/10-2011. Ej prövade men jag såg på storleken att dom inte passade den ponnyn jag tänkt ha dom på...Så nu gör jag ett försök att sälja dom för nypris 299:- Då jag somsagt hämtade ut dom från posten i dag, och är ej prövade. Inga repor, och dom är svarta till färgen och storlek COB. Hoppas verkligen någon vill köpa dom då jag inte alls har någon nytta av dom.



// EH

- P h o t o -

Har fotat osv här under dagen. Tänkte att ni är värda lite bilder på mig, då ni typ alldrig får några ;)? hehe....Har bara gammla...Men tog nya i dag. När Angelica kommer vill jag gå ut och fota höstbilder. Fast kameran är ur laddad så kanske jag borde stoppa den på laddning.





Ge mig..!




// EH

- Breaking dawn -

asså gud. Har hört att de är 15 årsgräns....Stämmer det? Twilight är ju sjukt bra, så man får ju typ spader om den är från 15....De borde överklagas! Heheh..



Vad tycker ni ? Att de är okej att den är från 15 för att man kan se den när den kommer ut på film, eller att dom sänker åldersgränsen?! Ni vet redan min åsikt.


// EH 

- digga till tusen -



Så jävla grymt!




// EH

- M A N D A R I N -

cha! sitter vaken själv i huset me datan, resten sover...Min hjärna är verkligen inte med på att ställa om dygnet en timme..! Iaf så ska jag va me nån kompis i dag. Hanne skulle kanske komma till norra, annars blir de väll att vara med angelica. Hostar mer än vanligt i dag. Ä sjukt less på de nu! Ska iaf hämta ut mitt höökspaket med pappa i eftermiddag, så får vi väll se vad dagen bjuder på. Ajaa, ska ta och käka frukost & slå på nån bra film och allmänt chilla tills syrran vaknar. 

 

Älskar dej fulponnyn!<3




//EH

- Önskelista to my birthday -

kan redan säga att den är gode lång, men högst upp på listan är ju så klart Chanta<3

Sen så går vi till de seriösa som jag vet att jag kan få :)!



Dom här ridbyxorna. Har hört att dom är riktigt sköna att rida i och jag är i ett stort behov av ridbyxor just nu.
749:-  http://www.chevalridsport.se/sv/ridklader/ridbyxor/ridbyxa-med-logo-fran-john-whitaker.html



Den här hjälmen. Min börjar bli gammal och risig. Man sk ju köpa en ny hjälm regelbundet var tioende gång man flygit av har flygit av välldigt många gånger med min rosa sån här hjälm. och tappat den i backen osv...
799:- http://www.chevalridsport.se/sv/hjalmar/hjalm-transformer-fran-lami-cell.html



Dom marinblå! Inte för att jag är i ett sånt stort behov av dom! Men dom e sååhÄÄääÄr snygga, har velat ha sånna i flera år nu.

2.999  http://www.chevalridsport.se/sv/ridstovlar/ridstovlar/ridstovel-advance-tretorn.html?grp=616915



De här pannbandet i marinblått! 399:- http://www.chevalridsport.se/sv/ridklader/mossor/denison-pannband-fran-kingsland.html


Anled ti länkarna är för att mamma ska hitta vars dom finns ;)!

Ajaa, skulle bli så jäkla freakyhappy om jag fick dom här sakerna!<3




// EH

- rekomenderar -

Jag rekomenderar denna blogg!

www.enponnysdagbok.blogg.se




Rebecca, min typ närmstaväns blogg!<3




// EH

- Klockan ställdes fel, kunde inte somna om -

Rubriken talar. Ställde klockan på 06.15 skulle med elvira te BRK, dom skulle fa från stallet 07.15, så tänkte kliva upp en timme innan. Såklart hade man ju glömt ställa om klockan, och vaknade 01.15....Kunde inte somna om+att min hals är inte i gott skick....Lovar er hosta hela morgonen. Vakna på natten och hosta osv. Inte kul. De började gå frammåt på dan så min hals e lixom rätt så bra nu. Tummen upp för de (y' Var på BRK hela dan, filma Elvira osvosv.
Käkat nyss, halsen bränner sönder. Heidååå då
// EH

- bloggtävling -

Nu kör vi en tävling igen! Den som vinner få själv välja vad jag ska göra på bilden. Namnskylt, header, eller en design helt enkelt. Jag använder programmet GIMP och hoppas de är OK?
För att va med i tävlingen måste följande uppgifter göras:
Kopirera bilden nedanför " länka, så jag vet att bilden finns
Länka min blogg på antingen Facebook eller blogg "länka även de också på komentaren om att du är med och tävlar"
Svara på följande frågor: Vad är det här för ord? pcakles
Skriv även att du är med och tävlar! namn och mail obligatoriskt.
// EH

- tired -

hehe. Ska med Elvira till BRK. Vet ej om klockan är 1 timme tidigare eller senare så jag ligger vaken nu :o!
//EH

Namnskyltar

Gjort namnskylt till Angelica, gjorde några stycken så hon har några att haffa emellan.
Till Angelica; Komentera vilken du vill ha bild 1, 2, 3 eller 4 bild 1 är högst upp också går de neråt a du fattar. Komentera de, så fixar jag upp den på  facebook, då dom blev assmå här på bloggen.



Har även gjort en till Rebecca & Marisa.


--------------------------------------------------------------------------------------------
Så här gör vi!
Jag planerar in en tävling om en header eller namnskylt. Den som vinner få själv välja mellan det. Datum osv kommer upp i morgon.




// EH

- Din & min resa -

Tänkte att eftersom jag inte vart så duktig på uppdatering så kan ni ju faktist få en liten "story" om minoch plutos resa. Låter de bra?
Vi börjar väll här antar jag.
Där var han typ 3 eller två år :) iaf 1 eller 2 år innan vi tog han på foder!
Första gången på din rygg<3 Älskade dej sjukt mycke redan då!
Första gången de också! Vilket steg ponnyn har. Hade han börjat ridas av 100% dressyr rutineradryttare där hade han kunna gå lång i dressyren!
Becka och pluto!<3 mina sötnosar de dära. Vi delade ju han på foder.
Rebeccas mamma prövade han också :)

Vi hade nog lika många motgångar som framgångar med denna ponny om man säger så. Ena dan var han helt DAMP andra dan världens bästa<3
Rebecca och hennes mamma var i kiruna hela jullovet, jag hade han själv varje dag då. Hanne var med ett antal gånger. Jag kom i håg hur glad jag var den dan när jag travade på honom, fram och tillbaka, fram och tillbaka efter vägen. Utan att någon annan häst var med. han var så lungn såå. Sen på ängen skulle jag fatta galopp, eftersom han enligt ägarna kunde galoppfattningen. De gick ca 5 galoppsprång, så kom en traktor och pep efter vägen så börja han bocka och ha sig så for jag me huvvet rakt i snön....hahah. Men han är för söt för att bli arg på<3




självklart kom dagen jag hade hoppats inte skulle komma......Han skulle åka hem, han var ju för svår för oss att lära sig rida på :(
sista dagarna kunde jag inte låta bli att fälla tårar<3 De tog veckor innan jag kunde släppa dig från tankarna & sluta lipa varje kväll för att jag alldrig mer skulle få se dig. Så kom sommaren, råkade kika in på brk's pixbox. Dom hade fått nya ponnyer skyndade mig att kolla :D vad ser jag då? Jo jag ser MIN älskade lilla ponny på bilden! Börja lipa direkt, jag ville börja rida där.....Men fick inte, blev ännu lessnare. Men fortsatte att rida på LRK. då och nannaaaa på men 3dje plats i KM hoppa MNcup med hp osv.....Vi hade diskutera många gånger me beckas mamma om hur jag och becka skulle åka buss te brk osv om jag skulle börja där. Men en vecka innan ridskolan starta, hade jag gjort mitt beslut. Jag började på BodensRK. Återförenades med min lilla älskling ♥♥
Är både fadder och skötare på honom i nuläget. Ska börja rida han lite oftare osv. Min tanke är att komma ut och starta klubbdressyrer me han, så får man sen se vart de leder. Förhoppningsvis på god väg, men man vet alldrig.
Dig ska jag älska varendaste dag, så länge du lever mitt allt ska du va♥
// EH

- H ö ö k s h ä s t s p o r t -

Har ett höökspaket i boden med ett par senskydd, och magic bruch i. Man kan ju slå vad om att när hööks kommer till luleå och ca 3 veckor kommer ju dom borstarna att vara totalt utsålda från lagret....Hade ju som varit billigare att köpa dom sakerna när de kommer till luleå, men asså de kommer ju vara slut åh allt innan jul. Ska jag hämta ut de eller inte ?! I need a anwer.
// EH

Rebecca här!

Hej jag heter Rebecca semple och jag tänkte gästblogga här! Jag tror att dom flästa vet vem jag är ;) förut har jag bloggat på en blogg som heter kulltorpsbramaa.blogg.se men nu har jag skrivit ett sista inlägg där. På söndag får jag en foderponny som heter Marisa här får ni en bid på henne :



På söndag ska jag även börja blogga på en ny blogg men det kommer att vara som att det är Marisa som skriver och inte jag om ni fattar vad jag menar? :)

klicka på bilden för att komma till bloggen


elr om det inte går så klicka här


men somsagt på söndag kommer första inlägget som "marisa skriver"


här får ni en bil på mig Éwe och justin bieber!



Jag brevid JB 8) det kanske ser ut som min hand men det är inte min hand! haha! ♥


Ewe jag älskar dig sjukt mkt ♥


/ Rebecca


- pipen -

hehe, pipen sitter i fönstret. Rebeccas katt altså. Vi gick "trick or tree smell my feet, give me something nice to eat. hhaha vi fick popcorn, kexchoklad, och klubbor och 55 kr :)  Där vi fick kex chokladen, så hade dom två chihuahua. En kuta ut ur dörren för att hälsa på oss typ, så kom han me godiset. åsså sa vi tack och han sa hejdå och stängde dörren....Så var hunden kvar me oss xd Vi plingade på igen, ahhaha fett pinsamt, vi typ, eeh hunden. Han bah: jaha oj, sen sa vi hejdå. ah vi käka pizza. Vi har druckit Redbull. Gott<3 Men asså vi har ju mycke godis osv. Så är vi inte ens godissugna. Com and help us, Please?
A. Men vi har snackat åså. Vi ska gö de igen säkert! Men ni bjuder på en bild på hennes foderponny Marisa som kommer på söndag :D!





// EH

- Förlåt -

Förlåt för att jag varit så värdelös och inte bloggat...... Men de är tur att ni fortfarande hållit kvar statistiken!!<3
Men har ridit Brama osv. Gud vilken ponny! Så bra hon gick..♥ Har gjort klart mina kaninhinder på slöjden. Hoppade med dom i går. Douglas klarade 25 cm/3 pinnar första gången han hoppade!:D
Men ska sova hos becka i dag, pappa ska i väg och mamma e i umeå....Men vi ska chilla på och sälja som f'n för BRK!! Redan sålt för 19** Säger inge mer! hehe. Nä men seriöst de får ni veta sen. Kanske slänger in något inlägg sen, så vi kanske hörs.
amen kram!
// EH

Svar på komentar:

komenterat av: ♥
Du måste få en ponny!♥
Sv; haha ja!♥
// EH

Svar på komentar:

Tilda om - Ska bara försöka spara pengar -:
Jag tycker att du ska köpa Chanta ♥
Sv; De tycker jag också!♥ De är bara mina föräldrar som säger nej till det :(!
Den ponnyn e så grym♥♥
27 Oktober, 22:42
ange om - Älskade vän -:
glömde namn + smileys men såhär skulle det stå:

du bloggar ju aldrig ewe, skärpning!! ;) 

:D
Sv; har lixom inte haft någon som helst blogglust.
Vet lixom inte varför,
men på fredagar få jag alltid värsta rycket och bloggar på!
27 Oktober, 22:37
Anonym om - Älskade vän -:
du bloggar ju aldrig
Sv; hahaha du komenterade som ange högst upp,
samma ipadress åde "F A I L" hahaha<3
27 Oktober, 22:35
Anonym om "Se upp för Elinor Holmgren hon svartslaktar hästarna":
Men var fick du tag i bilderna ?
Sv; Jag kopierade bilderna från bloggen www.kulltorpsbramaa.blogg.se ( både dom & jag har tagit bort bilderna!:) )




Hoppas ni blev nöjda med svaren!




// EH

- Älskade vän -

På skolan hände inget speciellt. Drog till Rebecca efter skolam! Tog bussen till hon, käka, hämta pengar och drog till statoil och tog bussen till storheden. Först typ kollade vi lite saker, så hitta jag en svinbra ryktlåda! Hon tycke också den var bra så den köpte hon. De tog ett tag för mej att hitta saker. Men köpte sen, kaningodisx2 kaninmatgodis, och saltsten. Jajajjajaj hade sjukt kul me henne, vi gick promenad, svängde förbi statoil. Gud så kul man kan ha<3 Älskar dig min bästavän♥.
// EH

- Ska bara försöka spara pengar -

okejokej. knappast att jag kommer kunna spara pengar till de här men man kan ju alltid önska sig ;)
499:-
Marinblåa 2.999:-
GPA 4.964:-
Racesafe. 2.788:-
Ridbyxor Kingsland 1.456:-
Det guldiga 3 bandet upp nedifrån. Smarta folk fattar. Okej om jag säger så här inte de längst ned, utan de som är ovanför de röda. 987:-
Dessa G&G 678:-
Denna ponny 5.000
Totalt: 19.371 med Ponny för 5.000 Chantalie <3 men om jag inte får ponny så, totalt: 14.371
Och de nödvändigaste här i från var nog. Skyddsvästen, tretorn advance, ridbyxor, och hjälmen. om jag bara skulle ta de så skulle de bli...eller ah bara ska jag säga. hehe...totalt: 12.207.
Eller okej ridhjälmen är väll ändå inte så superduper viktig vi kör på en sådan här hjälm i stället:
2.599 och då blir de totalt med allting minus GPA'n och tar istället den här för 2599. då kostar de 16.966. Okej då tar vi  hjälmen, ridbyxorna, skyddsvästen, tretorn advancestövlarna.  =9.842, ahahah insåg nyss att jag borde få köpa Chantalie för 5.000!! Hon är billigare än dom nödvändiga sakerna och är så mycke viktigare för mig än vad sakerna är!!!!♥♥♥ Älskar den ponnyn så sjukt mycke. Iaf, jag vet att dom där sakerna ALLDRIG kommer bli mina heller. Men jag vill verkligen ha tretorn advance, GPA, racesafe, klmössan, och ridbyxorna. pannbandet och schabraket/huvan kvittar.
HOPPAS MIN KÄRE MOR & FAR LÄSER DETTA OCH INSER ATT PRISET ÄR KVALITÉN. CHANTA ÄR BILLIG. MEN KVALITÉN PÅ HON ÄR BÄST!♥♥♥

Ska iaf försöka spara till allt de hära har 1.500 kr antar att tretorn advance kommer bli mina snart. Mormor är rädd om mig i ridningen och nu har jag börjat använda skyddsvästar hela tiden när jag rider på ridskola. Dock inte på dressyrtävling. Men annars ALLTID! Och jag vill verkligen ha en racesafe, då dom är sköna, bekväma, och håller! Plattorna är dels hårda på den så om man trillar av blir de inte samma skador de kanske skulle blitt.
Ridbyxor behöver jag FORT nya! Det är hål på baken på mina :s!
// EH

- RensninG -

Ska gå ut och rensa lite bland hästkläder osv....De som är för smått antar jag att jag kommer sälja här på bloggen. Och ett schabrak ska jag ge till Rebecca :)<3 jaja, ni får bilder på allt som ska i väg ikväll!:P




// EH

- If you know, please dont tell somebody -


// EH

- If you know, please dont tell somebody -


// EH

- If you know, please don tell somebody -


// EH

- Globen HorseshoW -

Ska kika runt om man hittar hästsakerna som kommer finnas på globenhorseshow i år. Ska ju dit me bästa BRK, så ska ta med mig pengar åh köpa lite saker ;)! AJjajaj om jag inte hittar får ni ändå bilder på saker jag hoppas är där!



//EH

- I want thiS -

Seriöst, är såhäääääär sugen på att få en ponny!! men de kommer ju alldrig hända mig ändå, så varför ens drömma.....Min mamma är en nej sägare till de mästa som har med köp/foder ponny att göra. De var väll,

"Dont dream your life, live your dream"? önskar livet var så.. Men nope, inte när man har föräldrar som säger NEJ.  Shitt så mycke jag skulle lärt mig. Kunna hoppa högre klasser. Få mer tävlingsrutin. Min tävlingsrutin räcker inte till att få en rosett efter varje tävling i hoppning med omhoppning. Hoppgruppen har ingen plats på BRK. LRK kunde jag inte börja i tävlings. Så den ända chansen jag kommer ha till att få tävla lokalt är om jag skulle skaffa en skötponny jag får rida och tävla/träna så ofta och mycke jag kan/vill. Men de vore ännu bättre med egen ponny! Har spammat pappa få facebook med massa fina och jättegina ponnyer billiga var dom också. Fastnade extra för två stycken, som jag tror hade passat mig. Jaja....Mitt liv är så här. "Dont live your dream, live your life exucly like it is"


Denna drömm om att hoppa i en kavaj, vita ridbyxor, egen ponny eller foderponny. Kommer alldrig hända mig..





// EH

-S T R O K E-

Morfar, krya på dig♥♥♥♥♥




// EH

-Nästan som sig själv-

Denna brud tycker hon pratar nästan som sig själv...herregud hon måste vara tondöv.
//EH

-coolt, coolast, coolare än allt.-

drog till LRK på morgonen med Angelica vi fick skujss till stallet osv. fixade, de gick jättebra för dom! Filmade så de kanske kommer upp en film vemvet ;)? Iaf, nu har vi iaf käkat ska snart tjocka glass, Angelica slaggar här. Då vet ni uppdat later, kanske. då internet är lagg.
// EH

-BrA-

Min blogg börjar ju bli bra ändå!




// EH

- Klubbtävlingar -

Min första 60 cm CR LD b-ponny



HP <3


KM med Chantalie 3a = STOLT!



åsåsååsåå hittttaaa jah inge mer bilde :((!



ajajajaj hieddååååååå vi hörs sen!<3





// EH

- Laddar mobiL-

Har nyss satt mobilen på laddning, överdriven uppdatering, jag vet...Men ska iaf hjälpa Andrine på framridningen imårgon. Hon ska låna mina sporrar! Ni kanske vill ha bilder från mina senaste klubbtävlingar i luleå?



// EH

-Trafik olycka väg 97 nära färjeleden-

Äre ok om jag håller er uppdaterade om detta? De är en person bil med en kvinna och 3 barn som krockat med en älg....Stackars säger jag bara! 



Vi håller tummarna för att de ska gått bra!




// EH

-Friends or not, de kvittar för mig-

Ska bege mig till Angelica om ett tag. Sover där i natt. Det blir de att bajka i väg tidit som bah den till Brama imårron, vi ska fläta, "putsa saker?", borsta henne ren och fin, lasta och dra till LRK. Hon hoppar klassen 40 clearound och 60 omhoppning anledningen till att hon hoppar 40 är att Brama vart halt för ett tag sen. Så dom tare chill. Ska försöka göra ett tidsinställt inlägg som är vid nio, tio tiden imrg. Lovar inget iaf!



astuff cykel!





//EH


Bilolycka väg 97 färjeleden

shitt va scary de är typ ambulanser åh allt, man ser de från mitt rum, Sen ska jag ju till Angelica och sova osv. Jajajaj scary iaf..






// EH

-Tävlar om ett schabraK-



Hos www.stockholmriders.blogg.se !

// EH

Förvånar mig inte...

att statistiken är låg när jag inte bloggar...Men vill faktist få en rätt så stor blogg, SKA göra en videoblogg, ska försöka göra INTRESANTA inlägg! Lovar inget..Men weee woould seeeee! hehe, red brama i dag tog spöt på henne skritaa ett varv på rundbanan, travade ett varv i vänster, och ett varv i höger sen började jag snabbjobba henne i traven, ökade rätt så mycke, så hon fick arbeta pp kondisen, då hon stått i 2 dar, Hon var iaf sjukt pigg i början, men kontroll hade jag. Fatta galopp osv, lät henne köra sitt egna rejs en raksträcka tog tillbacka henne samlad i kurvan och travade, började öva på fattningar, och kan då säga att hon tog nåra välldigt fina fick sitta och håla och sen peppra på henne me galoppskänkeln så fatta hon galopp utan att slängtrava in i den! Red dressyr me henne på en volt sen. Om man sitter och jobbar i munnen med henne kommer man oftast ingen vart utan om man bara sitter helt stilla med handen går hon ner av sig själv, gudomlig ponny!<3 Heieeiidåååå



// EH

Blåbärskaka

chaaa, i dah efter skolan såååå, tog jag bussen te BRK, skulle va.m på läxläsningen men assåå han typ inte...Va me  nåraa folk osv :)<3 ´Har slängt i mej middag ska snart gå upp och se flach forward ^^ Jajjajaja heidååå imårn blirreee stalleee åsååå tror jag ska gö en ný blogg el nå för detta bloggnamn börjar bli så in i sjutton tråkig...




// EH

tufft,



Jag & Frida är jättetuffa (y'




// EH

Yesterday was a funny day!

I går vakna jag typ vid sju gick upp åsååå for te BRK betalade, sen så borsta vi plutoo åsååvidare :) Sen red Emilia fram honom för hon skulle tävla honom före mig ;) Asså han, var inte så lätt att få på tygeln i går om man säger så även emilia hade problem med de Och jag också....Han var mycke stelare osv än i tisdags! Emilia kan rida hästar på tygeln och de kan jag också, beroende på vilken jag sitter på....Är de en lat tänker jag mer på farten osv...! Men jag blev iaf godkänd och fick rosett :))<3 fina lilla påni<3 Sen så skulle jah ju hoppat pasadena, men hade alldrig hoppat han så då böt jag till Pessoa, omg,wtf,lol vilken stark ponny!!! AJAjjaja vi kom ju runt felfritt :) Asså farten var ju bra osv men han var starkt så bröt av till trav när jag böt galopp så jag kände att jag fortfarande kunde kontrolera han....Men film kommer!!:) Finaaaa pessoa<3




söta ponnihest<3



Älskling<3



Finafina pessoa!<3



Finkillen<3

// EH

HAPPY

Amanda har fixat min blogg :D<3 Tack vännen<3




// EH

dag.3 någon som förändrat ditt liv på ett eller annat sätt.

om man får säga något som förändrat så tar jag det.....Luleåridklubb, innan jag började där var jag jättehästrädd osv. Våga inte göra nånting men när jag började där lärde jag mig massor, i början när jag red där hänge jag inte med, men så efter några gånger var jag en av dom i gruppen som var den duktigaste..! redan den terminenstartade jag min första LD med HP på 60 cm "min första hopptävling" Terminen innan de på BRK galopperade vi  på en volt ett varv sen bröt av, vi kunde inte ens galoppera tilsammans, så med tanke på att jag varit hästrädd terminen innan och inte kunnat galoppera alla samtidigt, så har jag lärt mig saker fortare än vad dom flästa skulle gjort.



Tack för allt du lärt mig<3 och fått tilbaka förtroende för hästarna<3 och tack för att du fick mig att klara en 60bana på min första hopptävling fast jag red som en kratta<3 Jag älskar dej<3





// EH

Bildbomb



Vet att schabraket är fail på några bilder men vi fixade det efter vi hade fotat bilderna, iaf, Wiktorin var jättefin förra lördagen sökte sig nedåt bra i traven dock hade han välldigt korta steg men wtf han är ju travponny andå!<3
Jävla fina ponni hestaaaaaa<3


// EH

Vi just nu...





veettttt faaiill men jag är typ helblå nu osv, Angelica har en onepeace och jag  är en smurf....

P.S Angelica till vänster. Jag till höger.

// EH

SUPERTAGGAD!

Sitter här med Angelica och taggar till tävlingen imårn. Hon ska filma mig åsååå, så sover hon hos mig ikväll, hennes mamma råkade hyra fel film vi skulle ha bröderna karlsson, men de blev fabulus med shary pey "stavning" hahahahaahhahaha!! Men har fixat utklädnad åsåvidarel. ska packa nu sen blire gott och film!!!<3








// EH

SUPERTAGGAD!

Sitter här med Angelica och taggar till tävlingen imårn. Hon ska filma mig åsååå, så sover hon hos mig ikväll, hennes mamma råkade hyra fel film vi skulle ha bröderna karlsson, men de blev fabulus med shary pey "stavning" hahahahaahhahaha!! Men har fixat utklädnad åsåvidarel. ska packa nu sen blire gott och film!!!<3








// EH

Imorgon eller ikväll......

Får ni en bildbomb från stallbalans.





//EH


Lördaaayyy

Imårron ska jag tävla dessa små ponnysar!♥






TAGGA TILL TUSEN!!<3





// EH

Im not a beautyful queen i just beatuiful me

Hej! Skolan har vart vanlig...Drog till hemäng efter skolan och snacka med RebeckaJ för jag ska lämna tlbx hennes bok :) träffa även andra folk!♥ Mamma kommer snart och hämtar mig så ska vi fa till storheden och köpa maskerad kläder till i morgon. JAjajj ska börja på ett nytt inlägg nudå hejdå.




// EH

dag 2. dom bästa ponnyerna/hästarna i ditt liv.

jaa var ska man börja? Men om jag ska vara ärlig så är de nog min gammla skötponnie Bruce, Pluto, Klio & Chanta<3





Saknar dig ponnyn♥  - Du betydde världen för mig - saknardigsåinihelvettesmycke -



Du är världens BÄSTA ponny!!!♥






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



// EH

vi glömmer det där!


Frukost

Sitter och käkar frukost nu, macka och yogurth *stavning* Men ska mata kaninerna osv :) I dag drar jag tidigare från skolan 14.40 tjugo i tre för jag ska och ta stick i fingret...läskit:s!! Men efter det så drar vi till boden och hämtar en kaninbur av Zia, celise & melie :)! Sen drar jag till brk fort som attans för att kolla hur plutos exem eller utslag ser ut! HOPPAS PÅ ATT DOM ÄR BÄTTRE!!!  sen drar jag till storheden och fixar maskeradklädsel till lördag. Update kommer bli awseome när jag kommer hem!!


Norrbottens bästa ungdomsektion 2011

GRATTIS BRK, för den bästa ungdomssektionen 2011!!!

Dag 1. Inplanerade tävlingar.

Den 15/10-2011 på lördag. LD:1 dressyr Pluto/Uriel/Passe Hoppning. Passe/Pessoa
Sen den 30/10 LE och LD? träning för KM som kommer vara LC?? Ingen aning om vilken ponny.
I december KMdressyr m. Pluto tror jag.
I december KMhoppning m. vet inte ;)


jippie!!

Imårron kommer bloggen bli fixad :D Bakrunden kommer bli en helt annan. Headern kommer va som alldrig förr! Så håll utkik! Remember tomorrow!


30 dagar

dag.1 inplanerade tävlingar
dag.2 dom bästa ponnyerna/hästarna i ditt liv
dag.3 någon som förändrat ditt liv på ett eller annat sätt
dag.4 din familj
dag.5 din bästa vän
dag.6 person du beundrar
dag.6 någon du saknar
dag.7 Någon som alltid får dig glad
dag.8 någon du kan berätta allt för
dag.9 Favoritgodis
dag.10 dom två senaste inköpen av hästsaker
dag.11 Den blogg du läser mässt
dag.12 de du är bra inom ridningen
dag.13 dina nackdelar inom ridningen
dag.14 någon du är besviken på
dag.15 Din högsta önskan
dag.16 din högsta önskan 2
dag.17 FavoritTVserie
dag.18 favoritbok
dag.19 personen som nyss ringde, förklara vad du tycker om den personen
dag.20 personen som nyss smsade, vad stod de i smset
dag.21 favoritdricka
dag.22 de klantigaste du gjort på senaste tiden
dag.23 De bästa sommarminnet
dag.24 Favorit årstid
dag.25 Hur bor  du?
dag.26 har du tältat i sommar?
dag.27 vad har du för bredband på datan du sitter vid just NU?
dag.28 Ponnyn/hästen du senast red ?
dag.29 har du facebook
dag.30 Klarade du testet?


T A C O

just käkat tacos, mums! Men ska typ fixa lite med header osv :) Sen ska jag pyssla med kaninerna. Har iaf skaffat en "hejdåskylt" 

Ni får ursäkta mig...

att min blogg ser ut som den gör just just nu....Ska mixtra lite till med kodmallar osv även ny heade på gång, så bloggen kan se lite upp och ner ett tag fram över tills jag får hjälp med åh fixa..



//EH

Snyggast, bäst, sötast osv.

I dag så var de skola..Vanlig dag..Men ajajj skit i de...Drog till stallet efter skolan. Tog bussen till mammas jobb åsåå :) köpte maxmat, mötte felicia, snackade med stina om HoppgruppeN och om att få SkåP :) Sen så var vi ju stallvärdinnor och fixade osv :) Men jag skötte ju pluto i dag :P Tog han till vatten spiltan och spolade av benen, så borsta jag han,  så visiterade jag honom. När jag kom till hans mage kände jag att nånting inte var rätt, de var skorpit och bukligt. Så bad jag Felicia komma och känna, vi trodde först de var lera men jag hade  ju försökt borsta bort de åsåå, så nae inte var de lera.....De var utslag eller nånting. Spolade av/gjorde rent under magen/skapet med vattnet ellerni vet med slangen. Så torkade jag och stoppade helosan salva. Sen kom beckis till stallet :D!! Ajajja hennes mamma hade med sig mat/mål som dom skulle käka. Sen så bah vi går ner och kollar vad vi ska ha för hästar :D Sen sååå ja kollade jag såg att pluto stog uppskriven längst ner på listan och jag står längst ner på listan :D Snacka om att jag blev yberglad!!!!<3 Älskar den ponnyn ut av sjutton!!!! Red barbacka för han hade ju utslagen nere vid magen. Innan passet när jag visiterade han åter i gen så upptäckte jag ännu mer utslag på baken på honom :(.... Men jag skulle ju rida barbacka fatt han kunde ju inte ha sadelgjord när han hade utslag! Men satte helosansalva på baken & under  magen innan passet. Sen så satt jag upp börja skritta han var bångstyrig och skulle gå år vänster. Sen efter kortsidan så gav han iväg en kick ut också börja han trava i väg tog tag i han direkt åsåå efter den långsidan börja han som kicka me ena bakbenet. Han var rätt så stel i början men nog om uppvärmningen nu! När vi trava först var han hård i munnen men sen när jag börja voltarbeta och ställa så gick han jättefint dock i avbrotten höjde han huvudet osv...Men sen så hade vi skänkelvikning han tvärade lite för mycket, och iblan så tvära han inte alls men fick faktist till nåra välldigt fina tvärningar, med långt steg och bakkärran hängde med! Sen så hade vi skritt trav skritt trav när vi vände rätt upp dom första gångerna tog han skallen för varje tempoväxling men sen så höll jag kvar han med att sitta stilla i min sits och stadig i handen! När vi kom till galoppen gick de ju inge vidare direkt han trava på som f'n om man får säga så men nästa gång jag rider han med sadel ska jag ta GALOPP!! Världens bästa ponny är vad man kan kalla han helt klart! AJjajaja efter passet smorde jag han med helosan på baken och under magen märkte direkt skillnad under magen att de börjat försvinna :') Hoppas verkligen någon fortsätter med de dom dagar jag inte är där tills de förvinner! Imårn ska i allafall Felicia smörja han, TACK finvännen!  Och Tack malin och felicia för att ni sa att jag ville ha pluto när jag inte var där!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥ Men anmälde mig till miniklubben med passe i hoppningen och Pluto i dressyren!<3 Hoppas utslagen är borta så han får tävla :D!




Horses meen everything to me

Okej fine man kanske inte tror detta om mig men,  När jag rider försöker jag skritta fram så bra som möjligt för att hästens muskler ska få värma upp, brukar böja och ställa både utåt och innåt, gör tempo växlingar och halter. Försöker tänka på hästens bästa så bra som de går! Har beställt ett par senskydd och MagicBruch från hööks, ska även köpa kylbalsam, för jag har sårsalva, kylbalsamet kommer vara till för eftertävlingar, ska använda det på hästens ben. Sen i hoppningarna ska jag ha senskydd för säker hets skull  ifall dom skulle stöta i eller nå sånt. Även om den inte brukar de så tycker jag man ska ta de säkra före det osäkra! Kan i bland vara VÄLLDIGT pedantisk när jag ska göra i ordning ponnyn med borta och sånt, på lufsen kan de ta en himla tid, typ en halvtimme, sadla och tränsa tar 10 minuter av de, resten av tiden borstar jag osv. Visiterar häsen om den har fått så eller liknande. Villni veta vad jag skulle ha för saker om jag hade en ponny??

Jag skulle skaffa boots som den skulle ha i hagen om den skulle trampa sig så har den boots som inte gör så skadan skulle bli lika illa...Skulle ha en första hjälpen väska och med det menar jag en låda med en salva, bandage, ni vet allt såntdär te.x febertemp, asså ni vet som ja om hästen skadar sig så har man en sån låda.
Sen så skulle jag visitera häsen varje DAG!! ett måste tycker jag! Dom dagar ponnyn skulle stå skulle den iallafall få motinera på nått sätt. Typ skittas barbacka eller longeras eller gå på en promenad. Jaa de är de viktigaste jag skulle ha. Men skulle även putsa tränset efter varje pass och sadeln en gång i veckan. Mocka norgrannt är också ett stort+ Och jag skulle ha en skötare jag kunde lita på.

Hoppas pappa eller mamma läser ;)!

GE MIG EN PONNY NU TACK!





// EH

Pool's Chantalie



love you ponnyn, du betyder hela fuckinvärlden♥




// EH

The last time....

JAjajaja....Emn ;) heheheheh vi fick sluta tidigare för att HK läraren var sjuk :) heheheh drog till Ida efter skolan vi gjorde olika osvosv. Sen drog jag me bussen till LRK, träffa dom underbara folken<3 Seriöst älskar 99orna på lrk♥ Men iaf putsa lindas skor osv ;) hihihi vi hade teori på hoppgruppen osvosv. Men asså pyssla me finaste för typ sista gången, förstår ni lessen jag är......♥ Samlade man från henne ska göra ett armband av de. sen så har jah käkat pizza till middag osååå. Men ajajajaajjaj heidådådåddå!




// EH

Drar snart till stallet och hoppar.....






//EH

SKA LÖSENORDSSKYDDA MIN BLOGG

japp! Där hör ni........De är för att inte vem som hellst ska komma in och kika på den åsåå, vill bara ha folket som redan brukar kika in på den då och då imårron eller ikväll så skriver jag upp på bloggen vad de nya lösenordet ska vara så kommer det att uppdateras i 5 dagar, för dom som förmodligen kollar in på min blogg kollar ofc in minst var 5 dag? Så kommer de nya lösenordet om 5/6 dagar :)! Det är för jag vill bara inte att vem som helst kollar in den..Eller jag ska iaf ha den lösenords-skyddad ett tag så får vi se hur det blir!
Användarnamn kommer vara: Fläckar
Lösenord kommer vara: gröngroda

Så vi kör på de inom 5 dar!



// EH

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR




www.chevalridsport.se

www.carlssonpataket.blogg.se





// EH






// EH


föööörlååååååt

Jag sov hos becka i förrgår till i går osvosv. Sen så red jag ju bara förfina wiktorin<3 men de får komma i ett inlägg efterskolan.
Igår funkade det inte att logga in på min blogg:s.....




// EH

hoppträning

ska ta och hoppa med stampe<3
// EH

my heart is freaking out when i hear you

Fick en komentar om att jag ska lägga ut mer bilder :) De vet jag gott och väl :) Men fattar fortfarande inte varför min blogg blir så tråkig när jag bloggar och så intressant när jag knappt uppdaterar?! Please tell me..... Jag kan lova en sak efter stallbalans i dag så kommer de bildbomb :D Så ni kan ju alltid sitta och länkta till dess!;) Men ska ta och ge kaninerna mat och pyssla me dom ska hämta lite hästsaker från mamma osv :) Hoppas jag får rida Wiktorin :D En bild får ni ju så klart på honom ;D
Söt vaa??
// EH

jag förstår inte?.......

vad de är med mina läsare i bland. När jag uppdaterar mycke så kollar ni alldrig bloggen och när jag uppdaterar lite så blir statistiken OK ! ska jag sluta blogga?
// EH

Andre <3

shitt vilken röst! Så grymt bra. Och så sjukt söt!<3




// EH

F R E D A G S M Y S

Ser på TV käkar godis och kollar Chevall ridsport, om en timme blir de väll IDOL.
// EH

Stall RS

dagen har varit vanlig ;)! nu kommer de bli super update denna vecka och hälg osv :D !! Men Angelica kom till mig :) Vi fixade burarna åsåå :) Men innan de var vi hos on :b Vi dampaloss som vanlit!! Men jajajaaa Douglas har blivit svinstor :O Asså större än stampe åh nu hoppar han över burplastet osv :O OMG så hoppas han blir en fin hoppkanin :) Han verkar ju kunna grejen iaf ;)! Jaajaaa jag mådde ju inte så där BRA i natt, vakna vid tre, hade typ nån sur syra i magen, sen så börja jag må illa så ja ni vet ju  vad som händer om man mår illa jag sp'dde heheheheh, asså nae inte kul....Men Imårn ska jag till 'Stallbalans i björsbyn på Drop-in :) Vill rida wiktorin :D hehehehe den ponnyn brukar va seg men fart ska jag nog få på den ponnyn, i hope ;)! AJjajajaja tagga till tusen!! Hoppas nån söt fotar!:D<3
// EH

It's A happY timE oF yours life.

jajajaja vet dålig uptade...Men imårn när jag är hos pappa blire ju annat. Vi hadeskola som vanlit osvosv, Så hade vi en vikarie åsåå. Men sen drog angelica hem med mig :) Vi typ drog te BRK fatt vi skulle fåinfo om försäljning osv :) ! Började sälja i dag och har fått fem köpare och känat --- jadu de inehåller tre siffror ;) Men ni får veta de sen orkar inte börja räkna om nu....Men mycke var de! jajajja puss heidååå

slappt som f'n med bilder osv, men de får ni stå ut med.


// EH

It's A happY timE oF yours life.

jajajaja vet dålig uptade...Men imårn när jag är hos pappa blire ju annat. Vi hadeskola som vanlit osvosv, Så hade vi en vikarie åsåå. Men sen drog angelica hem med mig :) Vi typ drog te BRK fatt vi skulle fåinfo om försäljning osv :) ! Började sälja i dag och har fått fem köpare och känat --- jadu de inehåller tre siffror ;) Men ni får veta de sen orkar inte börja räkna om nu....Men mycke var de! jajajja puss heidååå

slappt som f'n med bilder osv, men de får ni stå ut med.


// EH

K A N E L B U L L E N S D A G

Angelica är hos mig nu så vi ska väll hitta på något snart!<3 Men i går vare stall. Vi hade ryktrally, jag och frida hade bullis och vann typ :D Hihihihi gulleponni gullebild kommer senare...Jag menar de var ju kanelbullens dag, så vi tog bullen jue ;) Men så glömde jag min förbannade bok i stallet aja...........Men skoldan var vanli osv ;) Heeeiiddåååå



// EH


tuff du e

har vart i skolan på morronen drog jag till ögonläkarn så fick sovmorron till sju ^^ Okej de låter lite men bor man vars jag bor och måste ta skolbussen till skolan så måste man vakna senast halv sju för att hinna me skolbussen som går halv åtta på morgonen...Jajjaa nog om de, orka sncka skola osv...hehe.
Men när jag kom hem satte jag mig vid datan. Träna på provet vi ska ha nästa  vecka i SO. Sen sååå har jag typ fixat mej, nää men allvarlit typ tog kameran och fota som bah den....De blev jättebra bilder me mamma och jockes kamera jueee :D vill byta!! Fotar ju betydligt mer bilder, fast onödiga dock bomma osv ^'^
Men dom kommer snart hem me pizza. Slänger säkert in nå inlägg senare, men ni vet hur de är de blir alltid bad update här hos mamma ;((... JAjajajja :D

// EH

Skvallerbloggar kan dra åt helvette...

Redan ligger jag ute på skvallerblogg. Herregud, vad töntiga dom är som måste skvallra om allt, jag menar ponnysanning är väll rätt så ok, men inte när hon typ sa att JLV sökte hjälp i stallet. Jag komenterade ju ett foto på facebook så har nån slängt ut på skvaller blogg....OMG så töntigt me stora bokstäver.



// EH


so tell me, why you here?

drog ju till BRK vi gjorde prov också fikade vi, sen så fick vi veta om vi blev godända och de blev ALLA!:D Så gick vi till teorisalen för att bestämma skötishestar^^ Jag typ satt där åh bah åååhh ingen får ta pluto på tisdagarna :(( Så vare bah ja som vill sköta han xD Jag fick han på tisdagar och kommer rida han på skötarridningar en gång per termin :D<3<3! Ska försöka ta han en till dag i veckan också ;)! Imårn tror jag att jag drar till läxläsningen på brk med matte -.- hähähää asså de är ju inte tråk åh va på brk men matte seriöst de typ tråkigaste ämnet :s! JAjaaa ska iallafall pyssla med pluto då också masera hans ryggmuskler och i ansiktet. nog om de nu heidååå




// EH

Stenar regnar ner från himlen

vakna för ett tag sen, duschat ätit frukost läs ut en bok. Emmmn nu får man väll antagligen bara vänta på att klockan blir 20 i tolv och dra till BRK (y'



// EH


I can't sleep

kan inte sova :( buhuuu och jag ska upp senast nio imrg! Tro mig , de är inte ofta de blir så här för mig typ 1.-3. gr per år :o.....Jag somnar typ allti åh nu baaahh njeeeet..



// EH

This is the end of the rainbow

heyy, skka stoppa tlbx stamp i buren så douglas får komma ut också....:) jajaaaaa men ser på AnimalPlanet fatt de e nå spännande program, anyway heidåååå


// EH

Pluto världens bästa bästaste ponny!!♥

for ju till stallet, de var skötarkurs ;)! asså nog för att jag kan alla dom där sakerna vi gick i genom i dag, men vad gör man lixom inte för att få sköta nån av dom underbaraste ponnyerna ;)♥? Sen kolla jag Elviras hoppträning fota me hons kamera...Bilderna blir så SJUKT sämst inne :s!! Drog och köpte godis seen sååå ska jag snart äta:) Jajaa nog för mej heiiidååå!


När jag gråter, torkar jag tårarna.
När jag ramlar, kliver jag upp igen.
När jag blir sviken, går jag vidare.
När mitt liv rasar, bygger jag upp det igen.
Men om jag förlorar dej, får tårarna rinna. Då kliver jag inte upp igen. Då går jag inte vidare. Och mitt liv får rasa. För jag älskar dej mer än ord kan beskriva ♥

Börjar nästan seriöst gråta när jag tänker på dagen då du inte finns mer......Du var lixom min första ponny, och min första ponny kommer jag alltid älska mässt av allt!<3 Varje gång jag ser dig får jag känslorna jag hade när du var min, känslorna av riktig kärlek som varar för evigt. Jag älskar dig mässt av allt pluto.






// EH

H E A D E R

Som ni säkert sett så ser ni ju att den "nya tillfälliga headern" är ett STORT f.a.i.l.



// EH

S T A L L H E L A D A G E N L Å N G

TJOOOoo! vaknade vid åtta låg och drog mig i sängen ett bra tag...Sen så ska jag snart äta frukost så far jag sen så jag är vid tolv på BRK, skötarutbildning. Man skffar en skötponny så är de skötarridningar typ nån gång per termin ;)! Ska även dra med mig nå lappar hem så jag kan anmäla mig till miniklubben :) De är Maskerad ^^ ! Vet precis vad jag ska va och vet precis vilka ponnys som e prio ett för mig!

Nu ska jag mixtra lite med designen på bloggen så ni får typ ursäkta mig om de kommer vara LITE fail i nåra dar...



// EH

RSS 2.0