Fanta Exotic

Chillar me Fanta Exotic och Chips i soffan me datan å tv´n :) For till djurmagazinet iaf och köpte mineraler och godisstnger till kaninerna, drog till granngårlden och köpte en STOR spånbal för 89 och 4 hösäckar för 145. Säger bara en sak, samma hö/spån som djurmagazinet fast 1000 gånger billigare! Tummenupp för de tusen gånger om!!
Sen drog jag till MIN saknade beckis<3 Vi typ spela in nå randoom videos såååå  såg vi film och litte av Idol!:D Älskar dej vännen<3
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ingen videoblogg idag pga ingen komenterade ;)
// EH

Jag gråter bara i regnet

Fredag, så jefflaa skönt! Släppt ut kaninerna i hagarna i solen och förhoppningsvist den sissta värmen :(.....Tycker den kan stanna! Vi har höst året om och sommar när de är sommar, de är som perfekt, de är inte för vamt/kallt för att rida, dock de roliga regnet! Men man kan som ha alla möjliga kläder och en snygg jacka åsåå....Man kan typ åka till fjällen eller G-vare om man vill ha vinter ;)! Jajaa men ska ta och städa burarna, sen när pappa kommer hem så käkar vi och så far vi väl ti djurmagazinet sen? Ska slänga i mig en macka göra en VIDEOBLOGG :D!! som kommer upp i dag om inlägget här får tre komentarer av olika IP-adresser!!
De ni!



// EH


Nellie Berntsson



Grattis på din dag Nellie! Hoppas dagen vart TOPPEN !!<3

www.nellieberntsson.se

Tycker att alla som läser detta inlägg kan slänga in ett GRATTIS på denna söta cheys BÄSTA blogg!!:D





// EH

Stockolm Horse Show "GlobeN"

Tjotjo! I år ska jag fara på Stockholm horse show i globen!! De kommer bli Awesome. BodensRidklubb ungdomsektion har annordnat det! Vi åker tåg dit på torsdag kväll och kommer hem på måndag morgon. Kan November bli bättre ;)? Om jag inte har helt fel skulle vi fara på Premiären på Fredagen och Familjegrejset på lördag, inte helt säker men tror de var så. TAGGA till TUSEN!
Synd att man inte har någon bra kamera att fota med:(......Men jaja de får väl bli sådär SÄMST kvalla bilder då:s!! Nog för att jag tror att dom flesta kommer se på TV men vaf'n man villju ha bilder också?! Jajaa de kommer bli jätte bra osv :D!!













Säg till om jag måste ta bort bilderna! De är bättre att säga till än att låta mig ha dom om dom är copyrightade och inte får användas utan fotografens TILLSTÅND !!



:D




// EH

livet är som bäst utanför skolan

Chhaaa...Skolan började och slutade. Mycke man gjort i dag lixom.. hehhe ska pyssla me ninerna snart, sen käka. Sen drar jag nog till djurmagazinet och drar me nån kompis hem, hehe ;)! Vill typ börja fixa stallet här på gårldens osv...För man vet ju alldrig om pappa plötsligt skulle vinna penga så man bara får en cool ponny sådär:D!!<3



// EH


Idol 2011

Nu ska jag ta och se på IDOL!!




// EH

Bildbomb



Dora, <3



Godis (y'







Nu får ni en uppfattning om vilken storlek han är ;) <3



Brama :)<3



Världens bästa Chantalie!!♥



Världens FINASTE lufsen !♥



// EH

Just DO it

Heeey, är sjuk -,- eller på morgonen hade jag feber osv ont i halsen åph huvvet! Tänkte att jag skulle se om jag lände mig bättre innan lunch så jag kunde dra till skolan, men nope. Bakade choklasmuffins, pyssla me kaninerna, gjort en film till Angelica & Brama, såg film men sov hela filmen ut....Då var manju som pigg iaf, men nu blir huvvet så där trött igen...Jajajaaaa ska försöka va frisk imårn! hehe. Ska rida Birk..<3







// EH

Harry ♥

I feel good, eller så inte....Tog skolbussen på morgonen PGA vädret, herregud trodde orgenteringen skulle bli inställd eller nå! Men nepp, såklart så hann jag inte dra på mig nå regnbyxor bfatt ninisarna skulle få mat!:) Så cykla vi till Arkus, de slutade med att hela jag var blöt när vi kom dit inkl underkäder osv. Tummenupp för de då, eller så inte......Orgenterade med Ida frös som attans iaf, fast fick upp värmen sen. Skorna var en "SJÖ" bokstavligen lixom! Pappa hämta mig med lastbilen där i från vid tolv, drog till Angelica, garvasönder så jag nästan kissa ner mig typ :O! Sen drog vi Brama, hann inte längre än att gå till omklädningsrummet innan han kom. Drog till BRK, var me Fello<3 åsååå sen såg vi på GAMMLA idol, hähähä omg va töntar de var. Red Harry på ridningen, herregud vilken ponny han var ju svinduktig! Pussa på han från Celise också ;)! Han gick i form utan problem, jobbade på bra i skänkelvikningen åsåå! Harry.......♥ Sen for jag hem satt vi datan som jag gör nu!
Trodde inte jag skulle bli sjuk då jag torkade hos Angelica och kände mig 100% FRISK. Men nu, har jag ont i handleden, och knäna efter cyklingen......Ont i halsen och täppt i näsan, huvudet exploderar snart!:(
Hoppas jag är frisk på torsag så jag kan va me Angelica och Wilma!!<3



Min kanin gillar TV, normalt?



Brama, <3



Världens finaste ♥



Ganska intensivt men, Angelica<3



Douglas <3



Harry <3




// EH


I can be your hero babe

Käkat frukost åsåå. Ska ta och fixa mig, eller Aok vad behöver jag fixa mig för lixom när jag ändå har orgentering på arkus i spöregn...Ont i halsen har jag också! Ingen bra uppdatering i dag alls för de är ju BRK som gäller efter skolan. Ni får nå bilder att tugga på medans updat kommer va sämst i dag :)





// EH

-Natural horsemanchip, watch this video



Man förstår ju att vissa folk som rider på skarpt bett tar hästen så lite som möjligt i munnen. Och att dom lyssnar på hästarna och har en evighets vänskap. Men vissa människor borde bara inte få handskas med dom!


// EH

-Bildbomb



Den första cupcaken jag någonsin gjort!



Mina och Angelicas snygga cupcake, första gången vi gjorde faktist!



Coolt (y'



Stampe ♥



Stampis ♥



Vi är ju snyggast i stan på denna bild . Älskar dej bästvän♥



Malins Sally.




Jaja nu måste jag sova.....Gonatt söta bloggläsare<3

I can du everything for you

På skolan var de ju de vanliga ni vet böärja ,sluta osv, på Elevens val hade jag HK vi baka Cupcakes (y' men dom blev inte lika goda som mina och Angelicas blir! Efter skolan drog jag till Stallet och red Lufsen. Han skötte sig bra men sista galoppen så börja han "dampa" och reste smått kicka direkt efter så var de kicken/bocken svinhög så jag bah WaaaaaA. Sen skulle jag försöka ta en till galopp som skulle gå bra men då börja han studsa in i sprången...Jaja alla andra två galopper gick hyfsat! Försöker lära han att flytta för skänkeln, altså när jag svänger åt höger så använder jag högerskänkeln samtidigt så, så småning om kommer jag kunna styra han med skänklarna och använda så lite tygel som möjligt. Myste med han efteråt osv. Sen gick jag hem åt middag, var redan påklädd för att åka till LRK och hoppa så kolla fb åsåå. Hämta upp Angelica från Brama på vägen dit hon har varit halt så on hoppade ridskoleponny idag. Jag skulle ha Chantalie! Lyckan bah EXPLODERA inom mig!<3 Så var jag jötteglad osv! Så när vi skulle bygga fram så ser Marie "instruktören" att på schemat där de står hur mycke hästarna gått att hon va halt, hon sa att hon skulle göra mig glad och ge mig chanta så var hon halt:( Fatta lessen jag blev.....Jaja men om hon blir frisk blir de privat lektioner på henne mist två gr den här terminen ut :)! Jaja Felix fick jag driva i början så han skulle va frammåt under passet så hade vi två hinder på ett böjt spår, så boga han ut en gång eller två gr....Men jajajaa han var ju KUNG sen anyway! i slutet hade vi på en linje såhär bah: Studs 2 hinder, 3 räcken och en oxer, Bra bjudning, frammåt och tveka inte! Duktig polle!
Jaja ska nanna ninerna nu puss och hejdå.



// EH


Drog en nitlott och fick ändå ut pengar för den.

Chaaaaaa! I dag så baka vi ju Cupcakes! Angelica har gästbloggat! Hennes blogg: www.kulltorpsbramaa.blogg.se
jaja! Vi for ju till stallet pappa släppte av oss efter viadukten så gick vi däri från. Vi typ bah ohnej nu kommer vi frysa ihjäl, men nej de gick fort att gå. Vi gick in till Wilma först osv var typ där i fem minuter...Så gick vi och hämta ion hästarna sen. Jag skulle rida "lilla" Birk och Angelica Brama & Wilma Adam :) Hähähhä trodde jag skulle va alldeles förstor för Birk. Men nae jag kan rida shettis, mina shettisår är kvar<3 Så himla kul lixom! Trodde snart mina B-ponnyår var över typ vid årsskiftet menmen. Så satt vi upp! ÅÅh Jag typ trodde jag skulle flyga åt helvette.. hehe. Men asså han typ ville äta gräs åh allt fick typ säga åt han nåh gånger innan han fatta att de inte gick att ta gräs. Så jaaa. Sen efter ett tag så kunde jag trava utan problem asså ( Det var ett tag sen jag red shettis så de tog typ 10 min innan jag kom in i shettistraven åsåå) Men sen så gick vi till hoppstigen, typ skitta över, satan vad fegt av mig Men sen kom jag i trav så tog jag galopp på en liten rakstäcka så hoppa jag hindret i galopp typ 20-30 cm x) Han är då inte som en shettis att hoppa, mycke mjukare spång osv. Sen så typ bestämde jag och wilma att jag skulle rida han en gång i veckan för att hon tyckte jag red han bra åså, han gick på tygeln. Och de är bra för honom att hålla i gång. Rebecca rider han en gång i veckan så rider jag han en gång i veckan :)!!
Birk ♥
// EH

Ange häär!

Heeeyyyy!! gästbloggare här ;b jag heter Angelica och går i Evves klass :) jag har en liten pånny också , jaao Brama heter den om ni ville veta det;)
emn idag har vi bakat cupcakes jammiii <3 sovde hos henne, vilket ni redann visste typ såhäär ;)
men asså vad ska man skriva nudå? jaja evve har iaf sjuk söta ninisar <3 vi spran och hoppa me stampe :)
igår följde eveline med mej ti stallet vi skrittade min ponny för hon har varit halt sen i måndags men nu är hon bra igen :D så såg vi en äälg på ngen rätt så nära var den ;o  jaja nu ska vi gå å gö nå xd ni får bilder sen igår här då!


så här ser hon ut ;) ni kanske har sett henne på bild här tidiare mmen jaao ;)
visst ser hon ut  som en b ponny? haha hon ä en liten c ponny :)


vi vet att vi är snygga ;)


/ Angelica då bilden på evve kommer typ strax :)

Färdiga Cupcakes <3



Bakat Cupcakes med Angelica!


// EH

cupcake recept

Muffinsrecept= Sök på google

Frosting= AA kolla på leilas recept ;) !




// EH

fest hos karlsson.

sry for bad update yesterday.....Men var somsagt me Angelica, for på stan köpte en stickad tröja från gina för 199:-
och en rosa stickad tröja från H&M 99:- så drog vi på blågåsen och köpte sluch och milkschake, för angelica var sötsugen osv. Jaja, drog till uropen och köpte uggleörhengen. På gina köpte jag ett ugglehalspand också för 129:-
sen på bikbok köpte jag en mössa och ni vet sån där schal eller vad man nu ska kalla de.......Hahahahhaa så drog jah åh ange till stallet, skritta brama åsåå.sen for vi tilll hon och åt middag, så fanns de peppar på köksbänken, så tyckte jag hon skulle bli stark så jag peppra hon lite ;) Sen sov hon hos mig, vi såg film osv, natta ninerna åsååå, så somna vi typ å då vakna jag och hämtade en film och då så kollA ange vad klockan var så var den 20 i fyra så sov vi.....istället
jaja bra puss hej
// eh

Videoblogg

Ska göra en videoblogg! Men vet inte när den kommer upp. Snarast iaf! Gör de nå om vi är två peroner me i den ;)?
Eller ska jag vara själv ?????

Gina Tricot

När jag vakna i dag så tog jag upp stampe och höll på me han är rätt så ivrig just nu och välldigt nyfiken på kompisen. Så han blev lungnare efter att jag tog upp han. Så har jag lärt lillungen att den kan hoppa ut ur luckan så han hoppar typ fram och tillbaka, men han börjar lära sig att han kan va lös på välldigt stort område ;)! Men ska dra på stan me Angelica i dag så svänger jag kanske förbi djurmagazinet på hemvägen och köpa kaninsaker :)! Nya tröjor ska de bli också!!
Denna tröja, lätt att jag köper den! 199:- Gina Tricot.
// EH

Jordens medelpunkt

Ser på film på TV4 Jordens Medelpunkt heter den, REKOMENDERAR !
Man kanske inte tror jag brukar se sånna här filmer men jag tycker dom är bra och spännande!
// EH

Stampe & Douglas

Efter MaX så for vi på djurmagazinet och köpte vattenflaska som rymmer 300ml så köpte jag en silvrig rostfri matskål. Så köpte jag 1 kg kaninmat :) ! Så hämta jag ju nykaninen Douglas ;) Nu får ni höra littegrann! När han var mindre så såg de ut som om de var en hona men eftersom han växte så såg man att han var en kille så de blev litte sjusteringar i namnet. Ägarna kalla honom för Douglas, så nu får han heta Caramel Chew Chew på hopptävlingar osv. Så Får han som ha smeknamnet Douglas :) ! Han är ett litet matvrak kan man ju lung säga så han kommer bara få en näve foder mat om dan och fri tillgång till hö, sätter hö på morgonen så han har på dan/em så ger jag på kvällen som är under natten. De gäller samma för Stampe :)! Så springer jag med kaninerna i sele 15 min per dag, åsså får dom springa lös inne olika omgångar när jag är hemma. dom är lösa i omgångar  då dom inte är så van vid varann än :)

Caramel Chew Chew ♥

Chaaaaaa bloggggiiisssennn<3 saknat er ju! Men som ni säkert märkt är de inte alls bra uppdat när jag är hos mamma :o! Asså gud...haft mycke annat åh gö också bl.a. Skola, stallet åsååå....Men de var ju rätt så chill dag i dag på skolan ;) ! Typ Spanska, reflexionstid, SV/ENG & SO. Så tycker jag vi kan ha varje dag så har man typ en dag värsta kul bah gympa dubbelt pass, släjd trä&sy också bild åsåå ma/no för dom lektionerna e typ roligast ;) ! Fast Eng e också kuul. Fast hellre älskar man ju ledigt! we love scholl holydays. Menefter skolan kom iaf Angelica & Rebecca till mig! Vi typ emn först snacka osv....Så fick vi bah för oss att vi skulle baka.... Så de gjorde vi..de blev Schakrutor, de blev typ kaos men jaja de blev ju bra anyway, så kunde jag inte sluta garva åt angelicas byxor! För såklart hade hon suttit på bordet me dom där vars degrester låg osv....Men så tog vi åh gjorde i ordning en bur, vi tänkte gå och slänga de gammla spånet i soptunnan, men nepp så fick vi utskällning så vi fick gå ner till nån eldring vars dom eldar skräp....! Men sen så var kakorna klara åh jaaa dom var iaf svingoda! Men vi hade ju format dom as"snyggt" Så bah blev dom helt biff i ungnen....... Så dom blev ju inte nå rutor precis. Men sen så typ kom Karin och hämta becka hon skulle till stalle åh hämta nå grejjer. Så for ange med dom hon skulle också dit till Brama.:) Men så drog jag syrran och pappa till MaX och käka, så drog vi till djur magazinet och köpte......Läs vidare i nästa inlägg så kommer vi in på kaninsnacket osv ;) !
Schakrutor ska ju se ut såhär....Men våra blev lite prickiga osv.... Så gjorde vi dom runda också eller vad man nu ska säga? Krogiga eller nå! Fast jag gjorde ju snyggast ;)
// EH

I can't live without you babe .

Förlåååååt :(( ! Men i går vare stall = me ingen data :s ! Red Pasadena :D Lekar till häst hade vi :) HAHAH han fick nå ryck i slutet och retsa kickabakutbockresteosv. dock var de inte högt! Men de var första gången jag red han :) ! Jajaaaa, vill ni ha en videoblogg or not ??????



// EH

Välkommen in.

Var på skolan i dag en helt vanlig dag var de så inge märkvärdigt me de....När jag kom hem släppte jag ut kaninen på gräsmattan, såååå jaaa ska plugga läxor om ett tag typ.  Skaaa typ se nån bra film eller nå sånt,
hade vela fa till stallet i dag..<3 Herregud vad jag saknar lufsen och fröken<3 Jajaaaa vi hörs, puussss



// EH

Spotify

Spotify laggar som tusan och jag har ont i halsen.....Ska gå och slå på nån bra film!

// EH


redbull ger dig vingar

Hallååj! Amanda har vart här, vi hoppa me ninerna och tog kort :) ! Sen kan man lungt säga att de också blev nå Rand0m bilder! Alla bilder ska självklart komma upp på bloggen ! :) I promise! Ni får smaka på en bild från höstbildbomben ;) !



Stampe <3




P.s i kväll är de möte på BRK :) !



// EH

Ni är så sjukt bra!

Tycker denna tjej ska få lite extra CREED ! För att hon rider denna ponny bäst!













Vill bara säga att dom är sjukt duktiga tillsammans! Och ingen rider kotten lika bra som emilia, dom e bästisar! Kotten känner Emilia bäst och Emilia känner kotten bäst!

Ni var superduktiga i dressyren i dag!<3

hennes blogg: www.ridchey.blogg.se


// EH

f*ck u

är så förbannad på en viss person nu, ingen som jag känner så där riktigt bra. men när jag läste en del så insåg jag hur jävla störd i huvvet hon är.....Fyfaan, jag älskade den. den betydde typ allt<3

HEJDÅ // en förbannad EH ;)

Bodens ridklubb

Tävlat hela dan vakna 7 steg upp åt frukost Uriel i dressyren men hon hade blivit sparkad just ovanför ögat så hon var jättesvullen...Fick ta pessoa, han e ju  rätt så stor så når han inte ordentligt, han var seg men sökte sig neråt dock gick han inte i form då jag jobbade på fareten och inte formen. Fick rosett :) ! Så red jag Boss sen i 60 cm Clearound På framridningen i skritten skritta han på superbra! Sen i galoppen så gick han också bra tröck på han mycke så han inte skulle bli seg. Så hoppa jag räcket tappa stigbygeln innan, men de gick finfint anyway ;) Så hoppa jag ju lilla, och räcket en gång till osv. Så hoppa jag oxern, första gången hoppa han av tidigt, så andra gången kom han med perfekt fart åh allt så testar han mig och tvärnitar jag landar på hindret fasst jag landar sittande på en bom som fortfarande var kvar på hinderstödet så de var en bekväm avsittning, hahah;) Så hoppa jag de igen och de gick bra!m Så red jag in på banan var på han extra mycke tyckte själv vi hade bra fart och tempo innan hindrerna så klara vi de galant!:D Så fina hästar jag ridit idag<3

2 rosetter till ;) !



Bilder kommer på mig och Pessoa, kanske på mig och boss om nån fotade.



// EH

Jag är SÅHÄÄÄR glad!

Min låssaspappa ska bygga kaninhinder åt mig !:D


Dressyrprogram LD:1

i mårn är de miniklubb på BRK ska tävla dressyr LD:1 och hopp 60 cm :) eftersom de är miniklubb är LD:1 den enda dressyrklassen ;) ! Tog Boss och Uriel i första hand Uriel i dressyren och boss i hoppning :) ! Taggar! Jaja dressyrprogrammet är jätte lätt och hoppbanan lär jag mig imårn ;) Suger på dressyr men får hoppas på de bästa.....!


// EH


Unated States Of America

Är sååå sjukt sugen på att åka utomlands till typ USA LA, NYC, Miami, florida Californien osv ! Snacka om att man blir sjukt sugen på att åka dit när man ser dom här bilderna !



Los Angelos



LA .




Miami .




Florida.





NYC !




En del shoppningställen och en del solställen!♥ Så ni blev inte lite sugna på att åka dit nu ??




// EH


-Kaninhoppning

Fixad, klar, duschad, käkat frukost & tagit på mig och klockan är sju! Rätt så skönt faktist!(y' Har svinont i halsen, måste typ hosta hela tiden, men då blire sämre åh andas. De som sticker i halsen..........Men drar till skolan Anyway. När jag kommer hem ska jag springa me kaninen! Ska höra om amanda vill komma så kan vi hoppträna med Hennes kanin och min :) !

Päronsoda.

Har just käka pizza. Efter skolan i dag drog jag till Elvira, guuud slutade halv 4 :o och inte nog med det....På skolan disikerade vi en gris tro mig gick där ifrån direkt typ! Bläää ussssch stackars Gris :( ! Sen så har jag ridit Dora :)♥ Emmy red Berry, Elvira Noel och jag Pandora♥ skritta ut i skogen först så red vi på banan! Hon har nog alldrig gått så bar med mig som i dag! Men min högerfot dampar ju som fan så typ åker den upp automatiskt eller nååå......jajaj Pandora e så jäkla bra !♥ Äslar dig bästvän Elvira också<333
Ska gå ut till kaninen en sväng nu då......Höstbildbomben kanske kommer nästa vecka då jag inte hittar Överförningssladden Blir galen D:



// EH

Kanin namn.

Kaninens namn blev Pretty Blue Princess !<3

Kanin namn.

Kaninens namn blev Pretty Blue Princess !<3

The rain falling down

Vakna för ett tag sen käka frukost osv. Ska fixa mig, åh sen ut och springa me kaninen. Vi har orgentering i eljusspåret i dag....De sämsta som finns, hehe! Efter skolan drar jag och rider Pandora med Elvira ♥ Jaja syns sen då



Jag och Pandora i sommras .




// EH

olw chips

Jag vet vad kaninungen ska heta nu...♥ vill ni veta ??



// EH

-Färjglatt

tycker blogg.se ska fixa så man kan ändra lite färg i texten! Eller äre bara jag som är efter och inte vet hur man gör xD ?




// EH


-Videoblogg

De här vill jag jättegärna ha svar på! Vill ni ha en videoblogg, släng in en komentar!



// EH

Kan kaniner se på TV ?

den frågan kom upp i min skalle när både jag och Stampe sitter i sängen och kollar på film helt fastklistrad vi skärmen va han :o Nejnej, min kanin får inte bli beroende av sånt...!!

I dag var de skoljoggen, 5km hahaaah Angelica har svinkorta steg typ;o♥
Men drog ti hon efter skolan så åt vi typ chokladfingrar för vi hade vart så duktiga och så spelade vi in nå random filmer. Så drog jag hem, tog ut kaninen måste sprungit med han i minst 45 minuter, tog massa höstbilder dom kommer upp i morgon i en höstbildbomb. Så for vi till tuna och kollade på kaninungar, fanns massa men hade redan tingat en kanin, hon var vit med svarta fläckar och blåa ögon♥ Svingullig ju!



Hjälp mig att komma på namn?! hihihihi typ nå gullit bah "Twilight's Blue Prinsess"
tycker ni de var bra :D ? Eller ska jag komma på nå annat :) ?

Snälla komentera man får sån blogglust då! Ni har vart jätteduktiga på de dom senaste dagarna!♥




// EH

Wild Rose - Avril Lavinge



Denna parfym är ett MÅSTE ! Hennes parfymer luktar godast!♥



// EH

We love holidays

Skolan var vanlig....Så for jag till stallet tog me MAXmat:D! Så fixa jag sysslorna osv. Sen skulle jag borsta pluto min Fadderponny så vägra han stanna i vattenspiltan men man får ju inte sig ;) ! 
Så var de ridning. Vi hade teori, och jag hade tänkt bah ooohneeej teori, seriöst, de här var den roligaste teorin EVER! Vi köre Bullen♥ Jag och Rebecca var ett lag, de var jättekul vi körde slalom och körde i galopp. Vi var kassa på att köra medans han var duktig eller becka var duktig på åh köra men jag var sämst!





// EH


Svar på nån söt komentar:

elvira :-D om Boden strålar av underbara människor.:
vars e den där grimman???

Svar: Ingen aning, den där bilden togs typ 09 :)
13 September, 21:12  
Amanda (?) om I wanted to say goodbye:
Gillade också Komet erkänn han var bäst?!

Svar: Bäst var han ju inte....Men sjukt fin♥
13 September, 19:50  
N A T H A L I E saucedo♥ om B R A K E F A S T:
Hejsan, fin blogg :)
Jag rider också, hur länge har du ridit ?
kram <3

Hej! Tack :) kul att du också rider! Jag har ridit i 7 år :) Men var hästrädd en period, så märks typ inte att jag ridit dom gångerna och lärt mig....Men nu eh ja tuff ;) <3

Kram!
13 September, 15:59  
PONNYSKRUTTARNA - sandra  ([email protected]) om I wanted to say goodbye:
hej söt blogg. och fin bild! :D

Svar: Tacktack:D! Ni har ju en AWESOME blogg!








// EH

B R A K E F A S T

ska gå och göra mig frukost nu sen fixa mig åde. I dag blir de inte bra uppdatering då jag är på BRK och är stallvärdinna, sen har jag själv ridning. Vi skulle ha teori om vi inte fått SUH-shemat !




Hitta nån random bild.



// EH

I wanted to say goodbye



Jag ville verkligen hinna säga HEJDÅ till den här ponnyn............känner som att vi klickat tillsammans om ni fattar vad jag menar. Jag gillade ju honom ♥ Hoppas du fått de bra i nya hemmet, jag saknar dej, ♥


// EH

en låt som jag diggade i sommras !





// EH

JUMP JUMP JUMP

Hoppa en fin Vernell i dag :) Kollade på dom två nya ridskoleponnyerna, sjukt fina var dom!
Vi hade nån bana som var jättekrånglig att bygga fram,
Såhärsågdenut
Då vet ni !
Vernell :) Foto: Lova Osterman
// EH

hälsa till satan vi hörs

Kom hem från tandläkaren för ett tag sen, dom slipade tänderna så jag skulle få jämnare bett osv. Så sitter jag vid datan åsåå... Ska till stallet och hoppa i kväll. Hade så gärna velat säga hejdå till Comet med han redan farit:(! Ska slänga på mig kläder och dra. Vi hörs!



Jag & BonBon, sötponni♥




// EH

Hon vill ta kål på din bästa vän hennes namn är Elinor Holmgren

varning!

VARNING FÖR ELIENOR HOLMGREN!

Lämna inte en häst till denna person, hon lovar guld o gröna skogar, men det enda hon är ute efter är att få slakta hästen o ta pengarna. Spelar ingen roll om du fortfarande står kvar som ägare på hästen, hon gör det ändå, hon är inte villig att betala nåt för hästen, eller betala för att hästen ska kunna komma dit. Sen har hon dom en månad eller så, o sen blir dom slaktad....
Elienor Holmgren
mob 073-246 03 25 Lyrikgatan 10B 70372 ÖREBRO
[email protected] , [email protected]


Så här brukar hon skriva i en annons eller svara på annonser:
erbjuder en liten privat gård på landet
nybyggt stall
nybyggd lösdrift
stora hagar vinter som sommar
analyserat hö samt höensliage
jobbar med hästarna så är mycket istallet
dusch spilta finns fikarum osv

söker avelssto för avel nu i vår med min egen hingst eller annan
samt ev kanske nån ridhäst promenad
kompisar finns
bor du jättelångt bort kan ja tyvärr inte hämta den
men kom gärna med den så får du se vart den ska bo så allt känns bra
bet inget för den
kostar hellre på din häst pengarna och ett bra hem där den får stanna ,,,,
ja finns utanför örebro
välkommen maila 1 första hand så kontaktar ja dig vid intresse av din häst.
Hände en tjej för 1 år sen och har hänt många,

Det Här Måste Få Ett Stopp! Ju mer klagomål ju mer måste myndigheten stå upp för fallet!
 


Kopierade texten. Vet en ponny som råkat ut för de här och tycker jättesynd om ägaren! SPRID VIDARE!

Lämna en komentar för att bry dig om dom hästägare som blivit lurade av Elinor, och säg kritik och vad du tycker du kan komentera vad som hällst om de här fallet! Somsagt: Ju mer klagomål och folk som protesterar, ju mer måste myndigheten stå upp för fallet!

SPRID VIDARE !


// EH

F A N T A . P I N E A P P L E

sett på idol osv. Så har jag nannat Stampe <3 Så är jag svin trööt sov ändast 5 h i natt så sommnar väll snart....
// EH

Skaffar en till kanin.

Hållit på att kolla runt och har hittat en nu! Men kaninen håller vi ute från bloggen tills jag står som ägare!
// EH

Vet ni va????????

Statistiken har blivit sjukt bra och håller den i tio dagar kör vi en bloggtävling, vad säger ni om det ?!

Komentera om vad du tycker tävlingen ska gå ut på och vad ni tycker man ska vinna!:D

Kom igen nu då! Lovar att de blir nått av alternativen!!




// EH

Boden strålar av underbara människor.

rubriken talar såååå mycke sanning!<3 På kaninhopptävlingen i dag så var höjdhoppet helt klart bäst att kolla på. Emilia vann med hennes söta kanin Lasse!! Grattis! Dom kom upp till 70 cm och rev på 75 men ändå så ägde dom ju helt klart! Blev assugen på att tävla me Stampe, men ska göra de nästa söndag i sunderbyn, dåni!:D
Söta, sötaaaa, saaknaaadeee Dagobert <3
// EH

Svar på komentar.

Anonym om "Se upp för Elinor Holmgren hon svartslaktar hästarna":
att man slaktar utan lov? 
men du borde ju anmäla för att dom ser ut sådär? dom här ju fan skabb! var är det där nånstans?
Svar: Hej! Jag kan inte heller fatta hur hon gör de.....Men jag kan inte anmäla då jag själv inte har en häst i de fallet och att jag själv inte har en egen........De är i Örebro traktern. :




11 September, 11:08
emma om "Se upp för Elinor Holmgren hon svartslaktar hästarna":
vad betyder SVARTSLAKTAR?

Svar: Hon slaktar hästen utan lov & papper osv.....



Hoppas ni blev nöjd med svaren :) !

Du kan gärna för mig komentera inlägget om Elinor om du bläddrar nedåt i bloggen. Destomer folk som klagar desto närmare är vi att STOPPA elinor. Sprid vidare!




// EH

uppe med tuppen.

Sitter i sängen åh tare  chill amanda vakna nu så vi ska gå och släppa ut kaninerna på betet. Är på kanintävling hela dan så vi hörs i eftermiddag hoppas jag ;) !


// EH

ännu mer failar

hahahahaah.
........

F A I L .

Haha var de meningen eller var de inte ???????? Jajaaaaa dagens skratt åtminstonde!:D
// EH

lallalalalala

I dag kom Amanda med Smulan så hoppa vi i två timmar typ vi provade först Rak sen Krok, de visade sig att rak är de ända vi kommer fortsätta med sen i fortsättningen....vi fota så de kommer bilder :) ! Smulan som alldrig velat hoppa förr hoppa 40 i dag! Duktigtduktigt! Så har vi köpt Ben&Jerry och FantaPineapple. Gottgott. Hon sover här i natt så vi går åh ser film nueee ;) De blir dåligit me uppdatering imårn och i kväll :/ Men imårn på morronen när vi vaknar så går vi ut och sätter kaninerna på betet, så går vi och käkar frukost när vi käkat frukost så går vi med dom till ängen, så drar vi på kaninhopptävling sen. Så när vi kommer hem så går vi lite promenad och släpper kaninerna på betet en stund till igen innan Amanda ska åka hem. Så de blir en kul helg!
Haaaiiidoooo
// EH

The Vampire Diaries Season 3 Trailer

Bäst !♥
// EH

"Se upp för Elinor Holmgren hon svartslaktar hästarna"

Ja, dom flästa har väll hört om denna DUMMA människa. Tänk er att ni gråtit i dagar bara för att ponnyn/hästen ska lämmnas i väg på foder så får man med tiden reda på att hon slaktat hästen......En del hästar har dels fått Skabb, ringorm. Vissa folk borde bara SKJUTAS MED STORA BOKSTÄVER



dom  plågas till dom knappt kan gå så SVARTSLAKTAR hon hästen eller ponnyn.....Kan ni tänka er om de skulle vara den ponnyn eller hästen du älskade mässt av allt? Om man tänker så så inser man nog hur fruktansvärt de är......:'





Släng gärna in en komentar om vad din åsikt är!



Inlägget tog jag upp igen NU för att jag inte fick ha kvar bilderna på förrA....




// EH




AhhaAhHaHaahAAHaHHAAAHh

Tänkte bara säga en sån här rolig grejj lixom! När jag följde syrran för att köpa present på Toys U ruS så sprang en typ 3årig kille? och tog mig på rumpan bara sådär snabbt lixom......eheheheh xd ! Ta på rumpa dagen var väll ändå inte i dag ?!



Rompaaaaaaaaaa ahahahahahahhahaahahahah






// EH

-Vampire Diaries Säsong 3 ♥

Asså tycker att jag väntat NOG länge nu............Om inte avsnitten kan visas nu så får dom tametusan ta och komma till Svergie bara för att få Autografer osv. En sak är då säker....Inget program slår VP!
Vad jag har hört så skulle avsnitten släppas i höst, men tydligen får inte avsnitten visas i Svergie före dom visats i USA :( Men okeyy då finns de ju nå att längta till ändå...



Snälla avsnitten kan väll ändå få visas nu ♥ ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag vill beställa Vampire Diaries säsong 2 ♥ då jag missat dom sju första avsnitten........Herregud har säsong  på skiva, ska beställa sesong två!:D



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥





// EH


Ska säga en tråkig sak........

Statistiken är JÄTTELÅG just nu och de är därför jag inte kan ha nå små tävlingar :/ ! Sorry but, de är sanningen av de hela..........

Men nu far jag till stallet och rider Lufsen :D<3 Hejdå!


// EH

-SKA KÖPA



Lätt att man köper den här bogselen till Stampe !<3 80:-



Och ett matchande koppel såklart! 250 cm 40:-

----------------------------------------------------------------------------------------------




Giraffmönstrat, till träning kommer den här att vara! 80:-



Och ett matchande koppel i blått! 250 cm 40:-

eller okej giraffselen och de blåa kopplet är ett KASNSKE ;) Men jag vill ha de iaf !

---------------------------------------------------------------------------------------------------


aaa men vi hörs imåårn <3




// EH

rosa godis.

hey! Nu sitter man vi datan och dunkar Fest hos Adam ;) ! hähähäh eller så vare ingen musik alls men ni borde söka på "Fest hos adam" på Youtube. Men skoldan var chill.............såå har man haft orgentering då så var den där j*vla tian som man alldrig hitta......herregud:o! Men ska kanske rida Lufsen eller Fröken imårn :) ! Sååååå jaa.....Men nu ska jag snart käka plättar me blåbärssylt<3 Sen blire väll film :) ! Ska hoppa me kaninen också så :) !


Nån söt sköldpadda ^^



De skulle va assnällt om typ nån skulle ge mig dehär hindret ;) !



Den här uteburen skulle inte heller vara helt fel att äga.




Jaaaa.... åsså vill jag ha en till kanin förståss!






// EH

Ni är mina bästa vänner <3







♥ Ni är den bästa vännerna man faktist kan tänka sig om man tänker efter.....♥

Tänk om ni inte hade funnits, vad hade gjort då ?
Vem hade jag älskat ?
Hade jag hållt på med ridning fortfarande ?
Hade jag haft min framgång & förluster ? 
 

Om ni vill ha svar på frågan läs de här:

Pluto, han hade jag på foder 2009 en början av 2010. Jag var bara medlem på Bodens Ridklubb, nothing else..Då hade jag som bara den 4 åriga outbildade ponnyn att lära mig rida ordentligt på......Så tänkte jag som efter sen när jag hade haft Yassa på foder...Nu byter jag till Luleå Ridklubb så får vi se vad de blir av de. De blev Awesome jag lärde mig. Jag tappade rädslan, hoppade som jag alldrig gjort förr. Men om man tänker efter så har den här söta ponnyn också hjälpt till en hel del <3


Finaste, finaste HP ♥

Så kom ju min första hopptävling........De var en LD med B-ponny 60 cm CR. Felfri=Rosett kommer i håg hur stolt jag var!

Så kom KM=Klubbmästerskapet jag tävlade Chantalie & Ozzy med ozzy blev jag utesluten pga att jag alldrig hoppat han tidigare utan de var första gången jag hoppade han på tävlingen. Så hoppa jag Chanta, var helt säker på att hon skulle stanna, jag lovar er hela jag var 100% säker! Men nej hon hoppade grundomgången så var de dax för omhoppning, så tänkte jag. Nu måste jag lägga svängar. De måste JAG! så tog jag nå skrittsteg så fattade jag galopp hoppa första hindret svängde, hoppade ett till hinder, och ett till, så var de dax för sväng i gen. Så var vi 0/0 dubbelnolla fatta glad jag var. Vi klarade de, jag tänkte om vi inte blev placerad så är jag ändå lika stolt som om jag skulle vunnit klassen. Ingen fattar nog känslan jag hade då.......Så fick jag tiden 21,6 så red Simone & Nemo på tiden 20,9? Aja dom vann klassen i allafall! Så hoppade Hanna & Zoraija, dom fick tiden 21,5 så då var ju hon tvåa och jag tre de var fyra plac och HannaJ & Vernell kom fyra,


1. Simone & Nemo
2.Hanna & Zoraija 21,5
3. Eveline (jag) & Chantalie 21,6
4, Hánnaj & Vernell

Ser ni tidskillnaden mellan mig och 2an ;) ? Nära var de iaf! Men stolt som fan var jag då!<3 Fortfarande stolt som bara den över 3dje platsen!

Utan dom här tre ponnyerna hade jag kanske inte ridit i nutid. Kan ni tänka er de? hahaha de kan iaf inte jag tänka ;o ! Häst är bäst, Så är de!♥




Pluto <3
Chantalie <3
High Power <3




// EH

föörlåååt....

Asså jag har inte suttit vid datan på två dar så e inte så beroende nå mer....Men förlåt FÖRLÅTFÖRLÅT :( ! jajjaja!

Hoppade Brama med Angelica i måndas de gick bra! Men på vägen dit så här skrittade jag, så börja angelica låta med en stålmätare så bah kastar hon sig bakåt och rätt upp i luften slänger sig åt sidan, så red jag me långa tyglar och utan stigbyglar. Tror ni jag satt kvar? Resten giock bra iaf :)

I går så drog jag till BRK, så fixa vi stallvärdinnegrejset. Så red jag Uriel på lektionen :)<3 Hon var jättefin! En ponny jag rekomenderar om man vill tävla dressyr som ridskoleryttare på BRK!!

I dag var de skola så är astrött nu sluta klockan halv fyra :o ! ajao ni förtjänar nå bilder bah för att ni behållt statistiken trots två dars uppehåll.




Uriel :)



Vila i frid Cipo <3





// EH

Se upp för Elinor Holmgren hon vill ta kål på din bästa vän

varning!

VARNING FÖR ELIENOR HOLMGREN!

Lämna inte en häst till denna person, hon lovar guld o gröna skogar, men det enda hon är ute efter är att få slakta hästen o ta pengarna. Spelar ingen roll om du fortfarande står kvar som ägare på hästen, hon gör det ändå, hon är inte villig att betala nåt för hästen, eller betala för att hästen ska kunna komma dit. Sen har hon dom en månad eller så, o sen blir dom slaktad....
Elienor Holmgren
mob 073-246 03 25 Lyrikgatan 10B 70372 ÖREBRO
[email protected] , [email protected]


Så här brukar hon skriva i en annons eller svara på annonser:
erbjuder en liten privat gård på landet
nybyggt stall
nybyggd lösdrift
stora hagar vinter som sommar
analyserat hö samt höensliage
jobbar med hästarna så är mycket istallet
dusch spilta finns fikarum osv

söker avelssto för avel nu i vår med min egen hingst eller annan
samt ev kanske nån ridhäst promenad
kompisar finns
bor du jättelångt bort kan ja tyvärr inte hämta den
men kom gärna med den så får du se vart den ska bo så allt känns bra
bet inget för den
kostar hellre på din häst pengarna och ett bra hem där den får stanna ,,,,
ja finns utanför örebro
välkommen maila 1 första hand så kontaktar ja dig vid intresse av din häst.
Hände en som red nisse förut. sprid.


Kopierade texten. Vet en ponny som råkat ut för de här och tycker jättesynd om ägaren! SPRID VIDARE!!



// EH

Nu har hon fått sakerna!

Nu har Madelene fått sakerna, från hemliga påsen.



ajao....Nu får ni veta sakerna :) !






Grimma + Grimmskaft.




Pannband stlk cob .




Benlindor babyrosa .




Silikonsnoddar .




Ryktsten .


Grattis till vinsten! Och hoppas du blev nöjd med grejjorna!!

fick nå special erbjudande då de blev EXTRA billigt så passade på så du skulle bli nöjd ! :)






// EH

I forget the lördag.

JAjjaa jag glömde berätta om lördan littegrann för jag och Angelica hade ju också ASSKOJ me Wilma också :D

Vi såhär lekte kurragömma de är bäst på Wilmas gårld! Hhähähä så skulle vi klättra på nå höbalar så våga jag inte gå upp så gick´jag upp så vågade jag inte gå ner....... Men ner kom jag ju ;) ! Sen så hade vi vattenkrig! Tror mig de var bäst! Så hällde jag en HINK på Angelica! Lite eller mycke blöt var man ju ! Så nu är jag förkyld -,- !JAJAJJA men en bild får ni iaf !


KURRAGÖMMA





// EH

I dag börjar.








// EH

Förlåt, men inte mitt fel att mamma lagtbort datan sen i torsdags.

Helt sjuukt :o ! Hur överlevde jag !? HAhahaha men asså nae har ju gjort sjukt roliga saker ANYWAY so......På fredagen slutade jag skolan så tog jag skolbussen hem. Fixa mig åsååå. Sen drog vi till MaX och käka de var jag mamma och syrran. Sen å mötte jag Alva så drog vi till bion och såg "Jag saknar dig" Den var ju bra! Såå gjorde jag inte nå mer. Men på lördan snacka jag me Angelica i tellefån, så for jag till hon. Hennes mamma fyllde år. Så hon hade gjort nå Cupcakes som var asgulliga. Sen for vi till Brama. Så red vi in till byn vi ledde varann över gärnvägen, trottoaren under tunneln. Sen släppte vi hon blev tittig vi tunneln åsåå och hon brukar va ganska tittig när hon är på ett nytt ställe så vi tog de säkra före det osäkrA, hon var iaf rätt så lugn ! Så red vi hem till Angelica, så såg hennes mamma osv. Sen så tog vi bilder när vi red åså! Så red vi till sandgropen och klättrade! Fy så kul de var !:D Hon rejsa upp förbacken men vi försökte hålla henne i skritt men hon tyckte de var så jobbigt. Men kul tyckte hon de var! Men nästa gång ska vi typ leda varann uppför, eftersom att om dom springer förfort uppför i tungsand så kan dom få en blödning runt senan så får dom sen skada........Å de vore inte så kul ;) ! Sen sov Angelica hos mig vi såg på film bl.a Case 39, baksmällan, sen såg vi kalle ankas skrattfabrik, hahaha den sööööög.. Så snacka vi åsåå. Sen på morgonen hoppa vi med Stampe han har värkligen blivit jätteduktig! 8 gången han hoppar och han hoppar på LÄTT-nivå rak. 0/0 dubbelnolla. Sen så hade mamma bakat nå gott! Sen så for hon, så käka jag middag, såg TV, nu sittern jag vid en saknad dator<3

Bilder kommer i från ridpasset med Brama.!
Nu får ni bilder !



Jag & Brama från ett pass för jaaaa jag kommer inte i håg typ 2 veckor sen ;) ! Fin polle !



Jag & Ozzy från passet i måndags :)  Foto Hanna Boman.



Jag & Brama från i onsdags :) ! Hähähähähä snygg polle :D!



// EH


Följer www.emiliahr.blogg.se hennes rubrik talar sanning ;)

Säg inte för mycket till den du litar på för den andra litar på någon annan också......Känner igen mig. Alldeles för mycke faktist.


// EH

RSS 2.0