Stalldag + hårklippning

Dagen,¨börja med att jag for till stallet. Fixade till Pavvsen osv. Sen mötte jag upp Malin, vi gick till stallet igen, tog in Mojje. Tränsa ponihestarna och drog ut på en riktigt rolig skritt-tur!  Lovisa på Scally följde också med. Vi fotade, hade skritt-tävlingar... Altså en riktigt mysig ritt. Eftersom Mojje är välldigt viktbärande, så ska jag nog börja kanske rida han nång gång sådär då och då, bara för att han ska få röra på sig lite oftare och få bort lite av den runda magen han har ;) ! Nu får ni nå stallbilder att tugga på medans jag är social med Malin som sover här inatt! ♥
P.S de märks att Mojje har börjat lära sig vad som är rätt och fel nu, då han var hur fin och snäll som helt i dag! Dock nå litet bakut sådär nångång, men han har börjat bli bättre, jämför med hur de såg ut i början. Malin red han då gode bra!
Mojje ♥
Malin å Mojje, jag å Pavve ! Dock så såg inte Malin sådär lång ut på han. De blev liksom så när bilden blev tagen uppifrån.
Jag & P, Lovisa & Scally ! ♥
Jag & P , Lovisa & S ! ♥  Hundöron har jag också, men dom var SJUKT SKÖNA att ha på sig !
Mina snyggingar osv, ♥
Snygga åsåvidare, ♥
♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥

dagens annons

Dagens hästannons går till denna D ponny, den är snäll, kan ridas av alla, är 100% allround så den passar ju då alla typer av ryttare vilket är ett stort plus!

Underbar D ponny sto
Underbar D ponny sto. Hästar säljes
Typ: D -  Inriktning: Allround -  Kön: Sto -  Födelseår: 2003
Supersnäll D ponny (148cm hög) söker nytt hem.
Snäll i all hantering sko, klippa, lasta osv.
Tränas regelbundet både dressyr och hoppning, även tränat terräng. Snäll och trygg ponny som kan gå långt med rätt ryttare.
Älskar att rida ut i skogen, både själv och i grupp. 
Hon är trafiksäker, viktbärande, ej tittig och kan ridas av alla.

För mer info hör av er till Susanna på mail eller telefon

Säljes endast pga övergång till stor häst,
Hem viktigare än pris
Pris 50 000 kr


hastnet

Säljes
Datum: 2012-03-25 Annonsid: 593932
C-ponny sto
C-ponny sto. Hästar säljes
C-ponny sto. Hästar säljes
C-ponny sto. Hästar säljes
C-ponny sto. Hästar säljes
Typ: C -  Inriktning: Allround -  Kön: Sto -  Födelseår: 2005
Trevligt, okomplicerat 7 årigt C-ponny sto, 134cm säljes. Snäll i all hantering så som att sko, lasta mm.
Snäll att rida ut på ensam eller i grupp. Tuff och orädd.
Tävlad dressyr LC och hoppning 80 cm med placeringar. Är inkörd, men inte körd hos oss.
Perfekt första ponny, men även för den som vill tävla lättare klasser hoppning och dressyr.
Har giltigt svenskt mätintyg och tävlingslicens för 2012, vaccinerad och chippad.
Är lite rund om magen och inte i full tävlingskondition efter vintern, men regelbundet riden.
Utrustning såsom sadel, träns och täcken ingår. 
Säljes enbart p g a övergång till stor häst.
Har varit frisk, inga hältor, fång eller dylikt.
Ponnyn står på Åland.
Pris 30.000 Sek.
Mejla eller ring för mer info.
Pris 30 000 kr
Titta vilken fin ponny jag hittade :') Bra pris åh allt! Säger bara det, jag älskar fuxar...

Pluto

Håller med Ida, denna ponny har ett ENORMT hjärta. Han har inte kommit så långt i utbildningen men lååångt kan han komma!
Om han skulle behålla den här formen och gå stadigt skulle han tametusan plocka hem varenda dressyrtävling!
Ska jag vara helt ärlig så har han faktist gått så här ett helt pass när jag red han barbacka, stadig form, behöll den i avbrott och när man höll på med tempoväxlingar, behöll den i galoppen åh ja ALLT, trodde inte jag satt på samma ponny...! Den här ponnyn är bäst i världen, och jag älskar han mer än allt ♥

haters make me famous'

Kom hem från stallet för ett tag sen. Gick på en promenad och tränade mycke NH ! Bl.a så sprang jag med han åsåvidare. halt, back, frammåt snabbare, allt de där gjorde jag med kroppspråk! Dels tycker jag själv att hans bakben blivit bättre!
Finaste Pavve ! ♥


Imårn blir det
*Stallet!
*Klippa håret!
See yaa


svar på kommentar

mia om fuck bieber fever i've got one direction infection:
Vill du ha en egen ponny? Och i sådna fall, vem?

Sv; Jag skulle helt klart slåtill på Angelina Öhmans ponny vanillin! Den ser ut att vara frymt fin och en ponny man utvecklas med. Men skulle min lilla Pluto vara till salu skulle han såklart komma i första hand.. Ha han, hitta nån liten tjej/kille som skulle komma ut på lite tävlingar och träna med honom osv.
Typ: C -  Inriktning: Hoppning -  Kön: Sto -  Födelseår: 2003
Namn: Vanillin
Tävlar LA hoppning & LA dressyr
Pris 65 000 kr



städastädastäda-a..

Håller på att städa... hej så länge.

Hööks hästsport!

Jajamenasan, nu har jag varit på hööks. Och den historien därifrån är jag helt 80% på att ni vill höra!
De börja såhär då att jag ville ha det vida schabraket, hitta de på nå helt weird ställe men aja, de kosta bara hundra (trodde jag) När vi kommer till kassan blippar dom in det på 50:- Då säger pappa att jag ska springa och hämta de där silviriga pannbandet jag visade, så då gjorde jag det. Sen var de två kr från 250 och ni alla eller flästa vet så får man ju en stämpel för varje 250:- man handlar för. Så då typ hastfråga han dom i kassan vad hästgodiset kosta å ja, 17 kr kostade det. Så då sa han att vi köper det me! A, så jag behövde inte ens tjata för det!

fuck bieber fever i've got one direction infection

Dagen har flutit på.. Vart med Becka åh vi hade de riktigt roligt ! ♥  Sen skulle jag sova där, men då börja pappa åsåvidare ändra sig... Men ska ta och städa åh käna en hundring nu, så vi hörs!
Angelicas söta lilla ponny ♥

JAG ÄLSKAR KOMENTARER SOM GÖR MIG GLAD

teamboden om My sunshine, my everything..:
Ni är så fina! ♥

Sv; Tack♥ Sånna komentarer gör mig så himla glad, älskar verkligen sånna komentarer! ♥



Den här ponnyn betyder allt för mig och INGEN kan bryta det bandet vi har, jag älskar dig ♥

if you want to live with someone forever, you have to live forever.

Gomorgon! Nyduschad och tryckt i mig lite frukost. Rebecca kommer till mig efter skolan i dag, det är ju Onsdag, så båda vi är stallfria! Iaf, vi hittar säkert på nåot superkul, bl.a så ska vi hoppa med Fransi. Nu måste jag gå och fixa mig och mata kaninerna så vi hörs!

My sunshine, my everything..

Fick rida min älskling i dag. De var för länge sen.. Ååh är så nöjd över ponnypojken! I början gick de väll sisådär vi var lite oense när vi kom till första galoppen i högervarvet.. Sen flöt det på. 3 galoppbommar efterlångsidan. Vilken känsla.. ♥  Asså älskar ponnyn nå enormt . Det var jäkligt synd att ingen filmade det här passet, för de här är verkligen ett av de fyra passen jag verkligen fått den där waokänslan, vi är ett, vi klickar.
Mitt allt.. ♥

pinsamt, mycke värre.......

-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,--,-,-,-,--,,-,-,--,-,-,-,-,-,-,-,-

För länge sen..

De är alldeles för länge sen jag fick rida ett ordentligt pass på min prins nu.... Måste rida han i dag (hoppas, hoppas, hoppas)
Du är allt.. ♥

everything about you..

Nu går jag ut och fotar kaninerna, Stampe blir nog lite extra glad, när han får träffa "sin" brud!

Vad heter era bloggar ??

Skulle vara superkul att få veta vad just din blogg heter!? Kom igen nu.. SKRIVSKRIVSKRIV, bara för att jag ska vara extra gullig så kan jag slänga in en komentar om vad jag tycker om din blogg!

Ska jag säga nå om statistiken?

den är piss och ligger på "golvnivå" ....

Morning!

Blir ett snabbt inlägg nudå! Måste fixa mig. Hitta nå kläder och sen mata kaninerna där ute och inne, så jag har inte all tid i världens just nu.. Så vu hörs!
Ett år sen nu typ, älskar dig Becka ♥

some die young, but you better..

Hälgen har varit SÅÅHÄÄÄR bra! I går sov Johanna hos mig, de hände även en sak till men den bomben släpper jag inte först jag vet säkert! Tro mig, det vill ni verkligen inte missa..! Vi hoppade iaf med ninerna, herregud så Fransi hoppar, Stampe var också super. Vårstädade hos kaninerna sen osv. For till stallet, red Pavvsen litegrann. Sen höll jag lektion för Johanna så han fick gå lite ordentligare vilket gick jättebra! Passet bestod av en välldigt pigg och frammåt Pavve som var på bushumör, vilket resulterar att hans bakben är på lite bättringsväg! Världens finaste hästis.. ♥ Sen idag så följde jag med hon till Ängsan åså!
Kan även bjuda på lite bilder därifrån på en stund!

Mitt hår är katastrof...

Yepp, rubriken talar! Somsagt så har jag mixtrat med mitt hår en hel del... Min naturliga hårfärg är ju välldigt blond, men antar att den blonda hårfärgen blivit råttfärgad för välldigt länge sen.  För ca en månad sen var mitt hår vääälldigt rött. Den färgen trivdes jag faktist riktigt bra i ! Sen trivs jag i brun och blond också, men jag älskar verkligen färger som sticker ut! Såhär får de ta och bli, Gör en avfärgning för att få bort allt rött.. Sätterdit blonda slingor och sen färgar jag blont! Om jag inte vill ha den färgen så finns de ju faktist en plan B, färga brunt och kanske övergå till rött och ha det för ALLTID !

....

Jag lovar, jag tar tag med bloggandet i veckan!

bad update..

Jag vet... Och yopp, jag vet själv hur irriterande det är när man läser bloggar åså uppdaterar dom nästan alldrig.. Kan då säga att vi har konstaterat en inflamation i svanskotan.. Så nu ska jag äta tabletter.
Kan ni gissa vem som kommer till på morgonen imårn?! Johanna!♥ Först bär det av till stallet, sen kommer det kanske bli Storklinten. Men om jag ska till storklinen måste jag städa kaninburarna och springa med om. Får se hur Douglas kondition osv ligger till, då han alldrig riktigt legat i hårdträning. Kaninerna har för de mässta suttit i buren nu när de vart vinter tyvär.. Har inte vågat ha ut dom då Douglas nyser när det drar, och Stanpe haft lunginflamasion tidigare.
Look At My Pony, My Pony Is Amazing !

lALLALALALALA

Nu sitter jag förmodligen på bussen och är på väg hem från Kåbdalis... De här inlägget är tidsinställt!


Forever unstoppable




► Play the moment ▌▌ Pause the memories ■ Stop the pain ◄◄ Rewind the happiness 


-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'



♥ P Å   D I N   R Y G G   Ä R   J A G   T R Y G G ♥


Världens finaste ponny ! ♥














One direction ♥ ♥ ♥ ♥












Världens finaste Pav Best! ♥












good morning!

Kan ni gissa när jag somnade i går..? Klockan åtta framför tv'n herregud. Aja i dag taggar man Kåbdalis, med Melina & Ida åsåvidare! See yaaa..



Mirran... ♥


Det här är värt att dö för. ♥




Kåbdalis

Rubriken talar.. Imårn bär det av till Kåbdalis med skolan! Så de kommer MASSA tidsinställda! Inte de intressantaste inläggen, men uppdatering blir det!

Hoppningen yesterday..

Somsagt så stod de ju hoppning på shemat. Hoppad Boss och jag hade riktigt ont i svanskotan de mässta jag kunde göra var väll, driva och åka häst.... Ponnyn ställde upp till 110% Finisen Bossääääh ♥



Superponnyn! Foto - Tilda Larsson .

Tävling hos TEAMBODEN

 


  K L I C K A   P Å   B I L D E N,  O C H   D U   K O M M E R   D I R E K T   T I L L   T Ä V L I N G E N ! !


Haters make me famous'

Förlåt för den superkassa uppdateringen...... Men har nästan ingen tid alls att sitta vid datorn, vilket är riktigt skönt! Men jag har ALLTID bloggen i tankarna... Ni ÄR BÄST! Statistiken är på topp och de tycker jag vi kan fira med en liten tävling. Men de beror helt på er.. Komentera om ni vill ha en, om vad ni vill vinna tex.. Huva, grimmskaft, mobilskal, header eller länkning ? Komentara om ALLT mellan himmel och jord !


@Skolan

Heeey, sitter på skolan.... Gör absolut ingenting. Min svanskota tar död på mig än så länge. Men i kväll är det hoppning som står på shemat och de är inget man får missa! Hoppas på Amira, annars spelar de inte så stor roll.....
Ni får nöja er med en arkiv bild, och en ursäkt för den kassa uppdateringen... See yaa!
Angelica & Adam, Jag & Brama ! Klicka på bilden så kommer du till Angelicas blogg !

Keep you with mee

Är hur trött som helst typ.... Aja, imårn har jag världens finaste Pavve ♥ Måste höra om Johanna kommer med och rider Mojje! Kommer hur som helst köra Pavvsen, då min svanskota i prinsip dog när jag red med sadeln i Lördags, kommer ändå hoppa på tisdag då de är så himmla sällan jag gör det nu för tiden. Taggataggatagga..
Ska slänga in mig i duschen en snabbis nudå, så vi hörs imårn med lite tidsinställda och vanliga.. Right?



Kirran & Mirran


Måttsund

Åkt slalom från kvart över tio till två i dag..... Fick typ panik att ringa nån. Felicia hade sin mobil avstängd eller nå de kom iaf inte fram singnaler, så fick inte tag på henne :( Men då kom Malin in och typ rädda mig! Ajaa de gick ju bra. Sen när vi kom hem körde vi skoter åh hade slagit svanskotan så de gick liksom inge bra alls... Föret var helt åt tjåtaaaheitii, å nu märkte jag att det här inlägget blev riktigt tråkigt.


Jag är med och tävlar!



Klicka på bilden och var med och tävla hos Wilma om ett Iphone4/4S skal eller xperia x10 mini skal, eller varför inte tävla om båda?


new!

Tyckte bloggen behövde lite ny färg.. Vårens färg, LILA! Så, så får de bli ett tag här framöver. Kommer dock att göra ny header då inte den här blev så lyckad och pavve MÅSTE vara med på den så, de är bara att börja pysslaa åh ha sig med dataprogram nu.

8 saker jag gillar och gillar inte...

Jag gillar..........
Pluto och Pavve mässt av allt...
One Direction,
allt som har med hästar att göra,
annanas,
skoter,
jag gillar myckeee....

Jag gillar inte....
Att Pavve är gammal....:(
Spindlar,
jag gillar inte att jag är allergisk mot sååå goaa äpplen....hahah,
jag hataaar myckeee saker....

Stampee



Kvallan åt tjåtaaheitu

Vårväder!

Kom just in från vårvädret! Åkt skidor ca 1 mil på skolan till skoterstugan.... Aja, efter det drog jag till stallet. Red världens finaste Pavve ! ♥ Myys, det kommer bilder. Om jag ska vara ärlig så har jag faktist INGA planer i hälgen vilket är RIKTIGT skönt.. Stallet har jag men de är ju som alltid ett måstee ♥ Sen kommer jag köra skoter, sen vet jag inge mer.. Ajaa see yaaa!

I'm home!

Kom hem från skolan för typ 2 timmer sen. Hade feber, men så försvann den bara så där, vilker var ganska awesome! Jag hatar åh va sjuk för er som ville veta. Men ska ta och beställa fotogrejs från solentro eftersom jag vann presentkort där från EMILIAA!


this or that

hund/katt
-
häst/familj
-
pluto/pavve
-
kyckling/oxfilé
-
vampire diaries/det okända
-
ponny/häst
-
hoppa/dressyra
-
barbacka/sadel
-
skoter/cross
-
Iphone/Ipad
-
sommar/vinter
-
fylla år/julafton
-
morgonmänniska/nattmänniska
------------------------------------------

I thinking about you all the time....

Gomorron!  Kunde sova till åtminstonde 6 idag.... Ååh blir så less när jag inte kan sova så länge alarmet är ställt.
Aja. Idag är det skola till halvfyra. Efter skolan far jag hem. Ger mat till kaninerna åh släpper ut dom så dom får röra på sig åsåvidare! Bussen kommer på en timme så ska väll fixa mig nu.
See yaaa!
Jaaag åh Brama får stå för bilden, sötponnyn!

Trött så de bara smäller om det...

Är JÄTTETRÖTT...... Vaknade kvart över fem imårse och kunde inte somna om......... Höll på att somna på sista lektionen. Beckis kom till mig efter skolan. Vi gick en promenad med hunden som vi brukar ha hem då och då.
Sen skulle jag beställa mat från charlies så börja Becka garvaa å då trodde dom inte på oss och slängde på luren. Sen när vi kom dit så blev dom typ helt chokade över att vi inte skämta och typ stressgjorde kycklingsalladerna.. HAHAH! Men ska slå på vampire diaries, fast innan de blire glosoor. Ajaa see yaa tomorrooow!
Charmigt Wiktorin, riktigt charmigt... Så var schabraket åt shotaheitå då också..

bloggar jag läser

Teamboden

Nlryttare

Tlphoto

Syskonryttare

Emilialarssonnn

Kulltorpsbramaa

Proffsryttarnaa

Nellieberntsson

Dendarnivetjag

Linnolsson

Myanimallife

Lifeitis

Ponnysanning
Åssåååå äreeee måångaa fleeer!

@skola

Sitteer brevid Angelicaaaaaa, har inget liv typ. Men dagen börjar dra sig mot sitt slut vilket är riktigt skönt! Hoppas  ni nöjer er med lite arkivbilder på Stampe så länge.

I can't be a superman, before i have been superhuman.

Då kör vi dagen då! Efter skolan så tar jag och Becka skolbussen till mig. Vi går ut åh powerwalkar med hunden. Efter det blir de väll något insalg av att ta ut kaninerna " Maria & Fransbertil "
Ajam ska käka frukost, fixa mig sen gå till mamma för att hämta en hedgrens tröja!
Söta Becka ♥ och gulliaaaa Kotteeen :)

Ronja Amira

I går på lektionen hoppade jag Amira! Vi hoppade blixten ni vet fyra snettigenomhinderna som sitter i hop, eller nu hur man ska förklara... DE gick SUPERBRA. Känner att jag börjar få tillbaka den där känslan för följsamheten i sadeln över hindrerna nu när jag för det mässta dressyrat det senaste halvåret. Hängde med när hon hoppade av tidigt och var om med skänkeln och ta till baka osv. Jag är hur nöjd som helst. Vi avslutade med en bana på 60, och de var väll då hon gick som bäst! Är nöjd över mig själv och SÅHÄÄR nöjd över ponnyn!
Fina, fina Amira ! ♥

förvänta er inte den bästa uppdateringen resten av veckan....

Internet laggar, ikke praa. Men i går var jag med Johanna och hunden till stallet, vi gick på promenad med våra ponihestar ♥ I dag blir det BRK, och jag har ingen mat med mig.... Ahapp, tar seriöst med mig min annanas eller nå!
Vi har hoppning, vill ha Amira, Uriel eller Pasadena. Då vet ni.

morgon!

Gomorgon alla! Inte bloggat i går, jag vet.. Men har vart med Johanna & Erika. Kaninens tak hade blåst bort i natt :o! Men fixa de nyss. Ajaa, ska fixa mig så de inte blir stressigt, slänger in nå tidsinställt då de blir stallet efter skolan.
Sunnyy!

Tävlingsdagen!

Red dressyr på Pluto, prinsen min var helt underbar och skötte sig till 110% Världens finaste ponny ♥ En rosett rikare! Med Amira på hoppningen gick de SUPERBRA det me, dock råka jag bara hålla henne på fyran så hon tappade vänster bog och bogaut.. Men är skit nögjd, då jag inte trodde jag skulle kunna ha kontroll över henne, vilket jag hade hela tiden och kom runt på fyra fel! Finfinaa Amira ♥
Kommer bjuda på filmer som kommer läggas upp på datan på nå himla vänster men vi hörs!
/ En glaad cehy, som ska i väg till stall två med Johannaa!

Tidsfördriv....

Är du kär? inte precis, gillar någon...
Är du likgiltig? synd att jag inte vet vad de är...
Är du röksugen? never
Är du rik?
Är du fattig? nej
Är du trött? Pigg!!
Är du shoppingsugen? Skulle inte tacka nej. 

Är du ressugen? JAA!
Är du skolsugen? nää
Är du irriterad? NEepp
Är du festivalsugen? njeee
Är du alkholsugen? nej.
Är du saknad av nån? fråga inte mig
Saknar du någon? jaaa
Smeknamn? Evve, evyl, evviii åsåvidare.. 

Hur sminkar du dig? typ mascara..
Höstens accessoar? vet faktist inte.
Hur många timmar sov du inatt? 8h
Vilken film såg du senast? Kommer inte i håg.. 
Vilken internetsida besökte du senast? spotify
Vad sa du senast till vem? Hejdå, till skolbussschafören
Vem fick du senast sms från och vad stod det?  Det var Vilmaa de stod ahaaa 
Vad gjorde du i förrgår? Var på skolan åh hemmaa
Vad har du gjort idag? Haft morgonhumor med Becka och skola.
Vad ska du göra idag? Pavve! ♥
Hur många msn-kontaktetr har du? ingen aning.
Vilket land besökte du senast? Kroatien, trogir
Hur många snälla känner du? hur många som helst!
Vad såg du senast på tv? kommer inte i håg
Vad är det för märke på din dvd-spelare? tror de är sony.
Senaste köp? tuggummi
Vad har du dåligt samvete för? inget jag kan komma på

Vilken musik har du lyssnat på idag? massa olika
Är du vegitarian? nejnej
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? ja det har jag
När sjöng du senast? sjunger varje dag
Håller du det städat? nja..

Vad gör dig lycklig? någon som gör mig glad, hästarna och när jag lyckas!
Hur lång är du? ca 155.
Vet du någon som fyller år samma dag som dig? En i  min "förra" ridgrupp!
Vad har du haft för djur under din livstid? Hund, Fiskar, marsvin, hamster, ponny och kaniner! 

TAGGAD!!



Nu taggar jag till tusen för tävlingen imårn! Fick min älskade lilla ponny i dressyren ! ♥

Lite högre krav har jag ju nu på han eftersom vi debuterat LC:1 och de är ju bara LD:1 imårn. Meen bara finkillen kommer i genom programmet UTAN att springa ut från banan så blir jag super nöjd!



Puss på världens bästa ponnykille! ♥

Sen taggar jag hoppningen på en Amira! Får se hur det går... Bara ridit henne två gånger och var av en hoppning. Vad jag hört blir hon riktigt taggad, men vi ser ju... hoppar ju inte om de inte känns ok.


svar på komentar !

Miaa :D om hey, i heard you were a wild one.:
Hur ska dina vänner vara som du alldrig kan bli trött på ? Såklart blir man ju trött på äkta vänner ib bland men alltså hur ska dina väner som du verkligen är som så här taajt meed? Är dom i din klass sånna vänner, killar också ?
Du värkar alltid vara inne i rätt tidpunkt här på bloggen ser jag! Men en vän som jag typ alldrig blir trött på är en med humor, ställer upp för en, finns där när man är nere, som hittar på roliga saker åh är snäll! Om dom i min klass är såå? De flästa, Ohja <333333 Diggar dom rejält, vår klass är awesome!


hey, i heard you were a wild one.

Heey! Kom hem från läkarn för ett tag sen, stick i fingret osv! Skoldagen flöt på med underbaraa vänner. Nu återstår eftermiddagen/halva kvällen med rebecca ! ♥ A, men kan väll slänga in nå inlägg bara för er sen eller nu. See yaa!




tävling hos proffsryttarnaa

Jag är med och tävlar om ett schabrak hos proffsryttarna, tävlingen avslutas på fredag så skynda er. Endast tre som är med och lottar så då är ju chansen välldigt stor att vinna!



K L I C K A   P Å   B I L D E N   O C H   K O M   D I R E K T   T I L L   T Ä V L I N G E N ! !


svar på komentar

Miaaaaa :D om heh:
Beskriv dig! Vi vet ju knappt nå om dig :o?!! Asså, skriv typ hur du är dagligen, skolan stallet osv. Kan du ALLTID vara dig själv ? DE vore superkul om du svarade på denna fråga! :D


Då kan jag väll svara på denna fråga då! Kul att du hade en fråga som man kan svara i som ett inlägg! :D

Hur jag är, assååå de är väll som.. Blanda inte ihop min personlighet och attityd. Min personlighet är vem jag är,och min attityd beror på vem du är!  Men om jag ska beskriva mig själv så är jag för det mässta alltid glad, de beror på klubbkompisarna på BRK, helt klart! Sen jag började där har jag blivit mycke gladare! När jag red i luleå så var de som, hej, du hatar mig TACK DET VÄRMER att du står på läktarn och just pratar om mig... Amen. Nya tag, med världens bästa klubbkompisar! ♥ Vi sprider positiv energi och är så långt i från skitsnacket som möjligt. Tillsammans har vi alltid kul, och de gör att humöret är på topp och man är mycket gladAre på skolan då osv! Men annars är jag en som typ garvar för ingenting, HAHAHAA, men de är typ såå. Med stallisarna kan jag ALLTID vara mig sjäv! Är nog alltid mig själv med kompisarna utanför ridningen också, men är osäker med vissa i bland...



Ni är galet bra! ♥

i'm back on track!

Litee så d'är mycke glappt me bloggandet, men jag bloggar ju inte för STORA wordpress precis så jag behöver ju INTE bloggaa om jag inte vill... Nää men asså har inte haft tid. I går hoppade jag Lina iaf, fin ponny! Dock är jag inte så nöjd över hur jag red, red som nån himla kratta... Men skit samma nästaa gång får jag säkert nån mer frammåt ponny ådåå, kan jag rida och tänka på korta, länga samla upp, räta upp mig, halvlätt sits, ställa mer krav på ponnyn åsåå ja! Meen, see yaa!


lalalalllalaa!

Märkte att de tidsinställda inte ville publicera sig, men skit samma för nu får ni en fet bildbomb från dagen!

For till Felicia tog med Stampe ! Åååh vi hade svinkul! ♥ Stampe var superduktig på längd klarade 83 cm, och han gjorde de som att han inte gjort något annat förr! Första gången var det för han. Märkte dock att hans kondition inte var på topp när vi hoppade för första gången på riktigt på typ ett halv år... Men e supernöjd! Här bjuder jag på lite bilder då. PS. Felicias kaniner var awesome!



Felicias Bambi!



Bambi!



Bambi!



Felicias Diva!



Åsså min lilla Stampe! ♥



Stampe ♥



Han trodde han var en enhörning och kunde hoppa över regnbågarnaa ♥

kaninhoppning!

Igår for jag till storheden med mamma var på hööks. Fick hem en huva jag kan ha på Pavvsen när jag rider barbacka då den inte matchar schabraket så bra.. haha köpe också hästgodis! Men I dag så ska jag hoppträna med Stampe. Hoppas det går bra! Far till Felicia först, sen får vi se om vi de blir av med Cecilia :)!! Annars hoppar vi hos Feliciaaaa.  Men ska göra några tidsinställda, only for uu!



Han kan hoppaaa, den lillaaaaa ♥

Nej, jag har inte dött...

Förlåt för mitt dåliga bloggande..... Vid elva far jag iaf till Pavve och rider. ♥ Efter det ska jag kanske vara med Feliciaa! Vill köra skoter, men de är tråkigt om man inte är två... Aja om jag är med Feliciaa blir nog dagen awesome! ♥



Stall med Lovisa!

Snart drar jag mig till stallet. Ska rida ut med Lovisa bakom bommen. Bilder kommer! Ha de bra så länge!
Bara jag som saknar sommaren?

Bilder från gårdagen!

Brama ♥
Angelica's världsfina Brama!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tro mig jag vet att mina vinter "ridskor" är bara för hemska....... Menmen!

Gällivare

Vakna vid sju, igen....... Min hjärna har ställt in sig på nå vakna tidigt, tur man är morgonpigg iaf och inte sover bort dagen! Ska dammsuga och skura så man känar en slant. Sen drar jag till världens finaste Pavve. ♥
Varmt och blåser ute.... Uteritt blir de, man ska ju ta vara på dagar som den här.
Kanske far till mormor och morfar i gällivare i dag, om de finns nån buss. Wakawakaaa see yaa!

glömmde tiden, förlåååt mig...

Ååmyguud, glömde helt bort att vara stllvärdinna+hjälpinstruktör för Ida idag...... Glömde bort allt när jag va me Angelica i stallet. Ajaa, de löste då sig iaf! Ligger iag och ser på TV nu, är JÄTTE trött................ Ska ta té & mysa ner i soffan riktigt ordentligt! Är de fint väder imårn taggar jag för att städa klart, rasta kaninerna, och
uteritt med Pavve! ♥ Baki bommen sista gången för den här vintern då, innan de läskiga björna vaknar...
Mwaaa björnar blir inte myys precis. Ganska glad är jaaag, Angelica ska köpa mitt HV-polo schabraaak (y' Jag menar ju lixom.. Vem ska jag ha det på? AkaAka heidåå

Done!

Städat lite osv.... Dagen är ändrad! Först far jag med Angelica till Brama, fotar när hon rider osv. Sen drar vi till mig och kör skoter och rastar kaninerna. Ska ta och fixa mig nu. Vi hörs!
Jag åh Brama i höstaaas..

i love you ♥♥♥♥♥


whatever happens I will always love you. I will fight for you until death takes you in from me. You are the best thing that happened to me.. ♥

Tävling hos ponniejumper


K L I C K A   P Å   B I L D E N   F Ö R   A T T   K O M M A   T I L L  T Ä V L I N G E N ! !

städaa

Ska göra ett ryck och vara duktig åh städa. Sen kommer Angelica och då blire skoter!
Hon ska bara rida Bramaaa, kan väll samtidigt länka hennes blogg+bild!
A L L A    K L I C K A R    P Å    B I L D E N,   T Y C K E R    J A A G ! !

videoblogg

Nu ska jag ta och göra en videoblogg som kommer upp, nångång...

RSS 2.0