Love come from your heart, that's something we kill for..

Kom hem från Boden alldeles nyss, myst me Uriel hur mycke som helst och ängnat lite tid me Pluto osv. Pluto råkade få tag i min hand  när jag gav han en morot, trodde jag skulle tappa en stor köttbit från tummen där ett tag.. De e typ rött/blått och svullet. Nu har jag lärt mig de, ha alltid handen platt  så inte hesteen råkar bita dig. Ajaa ponnyn betyder allt ändå, minfinkille♥. Red Uriel på Lektionen, hon var superfin behöll formen jättebraa! Allt gick super bortsett från att hon verkligen ruscha till det och skena i väg me massa småsvängar och kasta sig.
Märkte att de här inlägget blev liite lång såå vi höres!
Du är som du är men jag gillar dig ändå, <3

Aiolos

Sitter på skolan och har SO.. Jobbar om Aiolos. Heheh, blogga e mycke roligare! Sitter i labbet, scary. Sitter här me Lisa, Alexandra & Angelicaa :)
Saknade Dagobert..

Smile at the bitch that brings you down, laugh at the haters that are jealous, point a middle finger at the idiots who thinks they're better.

Godmorgon! I dag efter skolan blir det stallet. Vi ska rida ut.. Blir ändå kul, men mycke kläder.. Innan de är jag stallvärdinna. Och sen ska jag pyssla me Uriel. Träna pluto med pälsglans så han verkligen lär sig att den inte är farlig och inte kommer skada honom! Idrott nu på morgonen, inte taggad alls. Somnade halvnio i går kväll me ett huvve som höll på att explodera, och har en hosta som tydligen alldrig vill försvinna..
Uriel.. Foto: Tilda Larsson

bättre sent än alldrig..

Rubriken talar. Kanske slänger in de här inlägget lite sent men som sagt.. "bättre sent än alldrig"
2012, ett nyttigare år, högre mål... Plugga mer, lägga dom falska vännerna som snackar bakom ryggen åt sidan och inte ge dom massa andrachanser..... Älska de äkta vännerna. Inte ta skit || If peapole are trying to bring you down, it only means that you'r above them ||
Leva efter denna mening
(Smile at the bitch that brings you down, laugh at the haters that are jealous, point a middle finger at the idiots who thinks they're better.)



Länkbyte

Maila [email protected] eller komentera vilket inlägg som helst om du vill göra ett länkbyte. Länkar du mig länkar jag dig. That's the rules.

-...HÖÖK'S...-

Min mamma är snäll och ska köpa ett sånt här till mig. Hoppas verkligen de kommer hjälpa så jag inte har lika ont i ryggen..
Människor behöver faktist också Back On Track!

Behöver en ny, så en sån här ska jag inskaffa mig nu också i färgen svart! Är de någon som vill köpa min marinblåa stlk XS för 500:- eller högsta bud? Så hör av dig!

olalalaaaaa, den här hjälmen blir snart min!

här kommer det

Här kommer det, inlägget jag sagt att jag ska lägga upp.. Här kommer de. Om ca en kvart 20 min ;)

Kallt..

Kom hem från stallet nyss. Ser ut som en tvättbjörn runt ögonen, heheh. Pigg Pavvsee i dag. ♥  Nåjaa, ska käka nu. Höök's inlägget kommer inom kort "i kväll" Håll utkik!

pav best


Nu beger jag mig mot denna sötishäst. ♥

@skola

Sitter på skolan och ska skriva en uppsats om zevs *stavning* så de får bli en arkivbild nu då!
När jag skötte Mirran..

Because i like you boy.

Bloggar mer sen....... De väntar inlägg om bl.a höök's osv. Håll utkik!

animal planet

Har jäätteont i ryggen... Massa låsningar har jag som jag fått bort men en del är  kvar. Känner mig helt sne. A, men ser på Animal Planet nu på morgonen. Efter skolan drar jag till världens bästa Pavve! Sen blir Att pyssla me kaninerna.
Vi hörs!

klockan

känns som att klockan blev lite mycket nu. Fixa mig för säng och sen nana..

vanvårdade hovar

Häst hade halvmeterlånga hovar
- ägaren polisanmäls
Publicerad 23 januari 2012 - 13:26
Uppdaterad 23 januari 2012 - 18:19

SOLLEFTEÅ - En av hästarna på gården hade hovar som mätte 50 centimeter. Nu polisanmäls ägaren.

Mittnytt har tidigare berättat om att fem hästar fick avlivas efter att vanvårdats allvarligt på en gård i Sollefteåtrakten.

Hovarna på en av de vanvårdade hästarna ska enligt länsveterinären blivit en halv meter långa. Så långa hovar är mycket ovanliga och den undersökande veterinären har aldrig tidigare sett något liknande. Vare sig i verkligheten eller i litteraturen.

Länsstyrelsen, som tagit upp frågan om djurförbud, polisanmäler nu ägaren till hästarna. Ägaren kan komma att dömas för djurplågeri eller brott mot djurskyddslagen.

Kopierad text!




Fyyyy..... stackars häst!....... Näääeee, seriöst. FY!





ponnyakuten

Nu ska jag slå ponnyakuten... Duktiga jag råkade missa när de var klockan sju, Aja. Bloggar mer sen :) ! Föresten, statistikeN is on top!

<3

Ååååh..... Kollar på gammla bilder, lyssnar på "all this way" river upp gammla minnen. Saknar tiden då Pluto var min egna, fyfan, usch... De är sjukt så jag saknar han som min egna.. Hur mycke jag grinade mig till söms dagar och veckor efter att han farit. Grinar seriöst nu. Den ponnyn betyder verkligen ALLT för mig! ♥

Weloveit

Hälgen har varit nice men uppdateringen har varit såhäär låg, förlåt..... Den spenderades med finaste Johanna. ♥ Vi bakade cupcakes i går och dom smakade mumma! Sen kunde vi inte sluta garvaa i går heller... hihi. Sen såg vi på solsidan, så somnade vi. Drömde nån askonstig dröm i natt, träffa massa kändisar osvosv. I dag for vi till Ängsan. Vi körde henne, guuh så söt den ponnyn är, smälter för blå ögon! Och Nappe, såå jäääkla söt, gullig åh ja allt, är riktigt svag för sånna som han, dog typ... Gullepånnyn♥ Sen for vi till BRK och duschade Nappe och busade me han i ridhuset me, Amanda, Cornelia & Emiliaa. Hade kunnat ladda upp "egenfotade" bilder om inte min mobil varit så ego och vela ha högt ljud så hela skärmen e helt retard, medan jag vill ha lågt ljud och en normal mobil. I går var vi hos Pavve, vi körde han. Guud så han var pigg, de märks verkligen att han är mer i gång nu och börjat bygga på mer muskler, Älskihästen! ♥ Ajaa nu ska jag kolla i Höök'S katalogen, känns som att de börjar bli lite saker jag köper till mig själv så de börjar bli på tiden. Vi hörs!
Ängsan!
Nappe!
Märkte precis att de här inlgget blev jättelångt, menmen.

Vill beställa hem!

gina, 149;-

Gina, 
Gina,
Gina.
BikBok,
BikBok,
BikBok, 149;-
Lager157, 80;-
Lager157, 80;-
Lager157,

wooppii

Vakna för ett tag sen... morgonen känns riktigt seg när man inte kan sova till mist åtta iaf. I dag blir de Pavvis och kanske att fa och hälsa på en saknad prinsessa. ♥  Johanna kommer till mig i dag, så de blir nice! Aoops... Vad tycker ni om headern?

Är de lungt om jag kallar dig babe ?

Skaa ta och gööö nånting nu! Typ ge kaninerna mat, byta vatten åt dom osv... Tidigt i säng i dag då jag far till Pavve tidigt imårn. Skaa ridaa finaste hästen ♥ Och sen ska jag troligtvis till Råneå och hälsa på världens mest saknade ponny! Ååååh guud va kul de kommer bli..! ♥
Pavve, <3

- New -

Nu är de fixat!

- BACK ON TRACK -

Jag är tillbaka! Nu håller jag mig på den här bloggen.... Seriöst, statistiken hålls ju kavr och kan ju inte bara lämmna er så där poff, så nu kör vi! Håller på med en ny header och hoppas på att den blir bättre och större osvosv!

Är med och tävlar om en header hos - NLryttare -

Jag är med och tävlar om en header hos NLryttare är kommer länk + bild!
www.nlryttare.blogg.se
Läsvärd blogg!


// EH

- dance in the dark -

Kom hem från stallet för ett tag sen, sett på vampire diaries osv. Vädret är förtaskigt ute... Kunde inte rida i dag men gick på en plumspromenad i skogen så jag fick också träna då. Haha! Annars blev de mycke myys och pyssel me bästhästen. Aja ska ta och läsa massa söta bloggar nu. Ha. Det. Bra.
// EH

- klockan ett -

Far jag till Pavvsen ♥ Inge rida i dag.. Pyssel och myys.
// EH

- mycke har hunnit hända -

Jag har hittat mina absoluta favoritponnyer på klubben nu. Pluto, Bellman & Pasadena! Fina ponnyer de dära.
// EH

- yippie -

Äntligen! Nu är jag me i hoppgruppen. Kommer pröva mig fram lite me pownier! Men jag vet vem jag hellst vill hoppa och jag kommer nog börja me att hoppa "den" på träningarna!
// EH

- Start over again -

Nu startar jag upp bloggen igen! efterson statistiken hållt medan jag vart på www.bodenryttare.blogg.se .  Tänkte också säga att jag har hade veckansblogg för läääääänge sedan och inlägget kom inte upp om att jag bytt blogg osv. Men vi kör me de den här veckan så nu kan man bomba in me komentarer! Och dom som komenterat gills också.
// EH

RSS 2.0