Komentar svar till Emilia =)

Heyyy! Emn jo såg de tidigare på din blogg =) Jo ska va med men...Men en del hemsidor funkar inte på den här datorn och då är ju såklart hotmails hemsida en av dom:s ! Men ska bidra imårn om tävlingen fortfarande är i gång =) ! www.ridchey.blogg.se REKOMENDERAR


Nu ska jagg dra mig ut......

och ställa mig vid vägen så plockar Angelica & hennes mamma upp mig så ska jag följa med till Brama :) ! Hoppas de går bra!

Och hejdåskylten blev lyckad tycker jag bortsett från att färgen inte var desamma som ni vet;b Men den kommer förhoppningsvis bli bättre och bättre för varje ny jag gör ska försöka byta en gång i månaden :') 


 

mobilen är fulladdad!

länk till tävlingen på bloggen!        http://klubbaegott.blogg.se/2011/july/-tavling.html




eyyy mannen.....

eheh bra rubrik då jaooww ! Men asså jag har inte kunnat blogga nånting.. sorry. eller så ides jag inte.....heheh.
Men jag har hoppat med kaninen igår ska ta nått skutt i dag så får ni se bilder :) Jag och Amanda byggde en kaninbur i går med 10 m omkrets =D den blev bra för att vi byggt! eller så kunde han bara hoppa ut två gånger
Men i dag så ska jag springa me han i selen på dan och ta nå skutt mot kbällen så blir de finfina bilder :) Ihopeso.
Men ska typ va me Amanda i dag också. Och i eftermiddag ska jag rida fröken:D<3 saknade fina fröken<3 LÄNGTAR STARKT!  vet inte om de blir på rundbanan eller i skogen vi får se vad elisabet säger! Men de kommer ett inlägg på kvällen iaf. Ska göra skyltar nu hejsvejs eller.........

Enjoy/ EH



och föresten!! glöm inte bort tävlingen & bläddra nedåt eller tryck på inlägget tävling och var me nu....!

hejsan..

hihi har inte haft lust och blogga ahah....MEn asså hoppade med kaninen idag och nu vet jag vad ni tänker vars kom en kanin in i bilden ifrån ? ehjo min kanin e bäst och hoppade 2 pinnar!han e bästaa<3!

Men aaoooowww herååå;)!

snabbt stabilt och jätte jätte bra.......

bredband. hehe bra rubrik, i know ;) ! Densög -,-
Men packar nu för hemresa från österund, så ja... Men frukoten var hypergod som vanligt på hotell :) !
Men 60 mil hem nu då ska dra puss & kram haha njeeee..

Enjoy // EH :) <2

gud ändå.......

vad gör jag vaken nu:o ? Kan inte somna om....nae seriöst trött men kan inte :( kl e 04.13/15
och jag lvaknade vid 02.00 och kan inte somna om.. ne nu måste jag heido!

ööh hej......

jag känner mig himla förbannad just nu......! Inte nånting med hästar och göra har bara med nåra personer eller ja.... 3 eller 4 st! Men nog om de och till de roliga!:D jah har haft de aZome i Norge iallafall:D och de kommer jag göra om många gånger till eftersom släkten är där:)!<3 Men jag bloggade inte igår för de hade inte nån internett uppkopling....Men ah. Men jag tror de var bra för mig annars kan jag dryga lå-åånga stunder vid datorn..
Men överraskningen kunde inte pappa hålla x) eller jag åh syster kanske tjatat lite men ^^ Nog om de.. Vi for och bada på sjöodjursbade eller nå sånt hette de =) De var superkul! Men jaah,
vi käka på hotellet de var supergott! sen gick vi ner i Lobbyn och åt glass i stora lass :d<3 hihi^^
när jag kommer hem får ni bilderna i från mina hästutstyrköp :) totalt 1600 ca hehe,, men de behövdes säger......vi som ;)!    

En bild på mig och min gamla foderponiee PLUTO!<3


 naww i love u, du kommer alltid ´va mitt lilla busfrö <3



// EH

....





/// EH

Kopiera, klistra in. Kopiera klistra in.......osv.....

eeeh bra rubrik...........adå.
Men nu har jag kopt KL trojan:D♥ och de blev också ett par ridhanskar och ett spo som e format som en stjarna på slutet ni vet aah....Men jag har insett att de e mycket skonare att rida med ridhanskar och då slipper mina hander flagna sonder eller få ett sår, vet många som har fått de och klagat på de.....:)
Så nu blir de New me ;) ! h3h3 ^^
Men ska dra snart till Trondheim till farmor och dar e de trådlost internet så då tar jag våran barbara, så då blir de svenska bokstaver igen..... Och imårn ska jag och syster få en overraskning av pappa........Asså jag vill veta vad de ar. Ajja imårn får ni veta vad de ar ;) kom ihåg alla hastfolk att bladdra ner till tavlingen !!!!!!!!!!!!!!!
Men asså jaooowww så sitter manju i bilen i 4h sen då -,- nar vi far till farmor :) !

Asså har kommer lite svar på komentarer :)

angelica: Vadå hejdåskyltar (:? Svar: Asså sånna har eh jaa.........Som de står typ Enjoy///Eveline fast den e designad osv.

Anonym: Ska du kopa hon :)? Svar: Nej de ska jag inte. Men hon e på battringsvag och dom vet vad felet på hon ar :) ♥

Vi synes

/// EH 


snabbt.........

inlagg har nudå! Ska fixa mig, kaka frukost & sen till horZe och hamta min troja =D!♥

Enjoy // EH

Jag e överlycklig :'D Omg i cant belive it ♥



Visst sags de att om man har ett fuxsto som gillar en så har man en van for livet ♥ ?
I belive on it.....

Jag alskar dig Pool's Chantalie / Eveline...♥



Den har kingsland-trojan.......

hamtar jag imårn....
Bild forstor..... men den ar serisrosa med marinblå lappar på armbågarna =) och ett KL marke på ena armen =P
"de najsiga e ju att man får tavla i den på lokala ;D"

Men ialafall så var jag hos faster me kusin och en till faster, syster och pappa :) ! Vi åt kottfarsås och spagetti ;) och sen glass p: !
Men sen har jag chillat och sett ah jag tror ni fattar.....VampireDiaries♥
Men nu sitter jag och chattar med folk på FB :) Men som jag lovade er........Ska borja med  Hejdåskyltar nar jag kommer hem :')


// EH

forlåt...

for att jag inte bloggat jag har två st mailadresser så jag råkade skriva ion den gamla hela tin.. Så kom jag just på de h3h3 de ar ju den andra xD ! Men jag har vart ratt så trott på formiddan åh på dagen så har typ chillat å sett ♣VP♣ .
Men asså jag har ju som fått en onskelista nu av amanda.. Så jah den onskelistan kan nog gå igenom ifall inte de kommer nå battre forslag :) ! Men jag har typ suttit & dejtat datan också ;) love u extremt much computer ♥
Men har kommer lite svar på en del komentarer =)!

Ifall jag har film på mig och HP :) ♥ : Jodå visst fins de film på våran forsta omhoppningsrunda som gick KAOS..
Men traningar och den senaste hopptavlingen har gått super nu går han som en klocka med mig på ryggen :) !
Jag ska be pappa filma nasta hopp-pass med han =) !

Tack alla som komenterar om att min blogg e fin ♥

Love my readers 110% !!♥

// EH

...............Listen to your heart

Hejsan :) ! Bloggar nu då emn godmorgon :b
Men ser på TV om handelsarna i går i norge.. Hemskt !
Men i dag ska jag ialafall ti horZe :D♥ Happyface !
Ska slanga i mig frukost nu då,

Enjoy // EH


alska mig osminkad och hata mig smikand de e sån jag ar och kommer forbli.

Tjenare asså love my readers♥ Tevlingen avslutas den 5 augusti kl 20.00 . Men nanananananananananana iallafall så checkar jag VP samtidigt som jag sitter vid datan :) last nåra bloggar jag tycker bra, bla www.emiliahr.blogg.se och www.typhannaj.blogg.se och såklart Nellies blogg www.nellieberntsson.se :) <3 Love your blog ;) ! Men Jag brukar som checka dom bloggarna ratt så ofta iaf :) vanta lite.. Emn gokvall ;D heheh xD Men Pappa kom hem for ett tag sen och samtidigt som bomben exploderade i Oslo halvfyra så skulle han egentligen vart dar och traffa en kompis med de regnade och då ides han inte fara.. Snacka om tur! Och så har de vart någon som har klatt ut sig till Polis och åkt farja over till ett laget med barn från 13-18 år? och skjutit de var minst 1000 ungdommar dar men de var mellan 10-3o pers som dott..! Dumma maniskor som gor sånt! Men nu vidare från det.. Men har kommer iallfall lite frågr om mig fatt jag har tråk ;) ! Fisk eller badkruka: sjöhest ^^ Saft eller alkohol: saft Hur många kuddar sover du med: 2 Favoritväder: sol och 23+ ♥ garna varmare !♥ Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: flygplan, mobil, och mobilladdare attans glomde bensin.. Spelar du nåt instrument: nee Morgon- eller nattmänniska: vaknar tidigt och lagger mig sent Sparare eller slösare: bådaa eller mest slosaaa Bästa film: Vampire diaries e de basta som finns ♥ Tror på liv på andra planeter: njee Kommer du ihåg din första kärlek: jaaa i trean fast de var som inte riktigt heheh.. Älskar du henne/honom fortfarande: ooh nej? Har du några homosexuella vänner: Nej? Tror du på mirakel: ibland Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: always ;) Ser du dig själv som tolerant mot andra: emn va? Ser du på kärleken som ett misstag: ibland, då man ar fast vi nån som sen inte fins nåmer Hur många barn vill du ha när du blir stor: ? Bio eller promenad: bio ♥ Är du kittlig: teheee jaa Snarkar du? typ xD Stjärntecken? skytten Rädd för insekter: jaa.. Äckligaste insekten: sniglar och maskar och spindlar Största svaghet: vet inte Det här är jag bra på: olika Bästa bok? De finns måångaa Om du fick välja en superkraft, spola tillbak tiden helt klart Vad vill du jobba som? jag vet inte Chips, morötter eller godis? chips (y Pizza eller hamburgare? hamburgare lätt! Skriver du dagbok? om blogg raknas så ja.. Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Jag vet inte framtiden har inte hant an :) Stökigt eller välstädat? valstadat, men mitt rum eh jaa.. Gungar du på stolenn? ehjo Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? neejjjjj! Vilken hand håller du gaffeln i ? hoger, vanster e for fint for mig ;) Är du rädd för blod? nej.

○ I remember all those crazy thing we did ○

Ska se ♠Vampire Diaries♠ ;>




Enjoy / EH
 

Nellie Berntsson

En tjej med sjalvfortroende! Jag ser upp till dig..! Du ar sjukt mogen for din ålder! Du ar AWESOME! Skulle vela traffa dig nån gång. Du ar en stark tjej och sager vad du tycker. Som ryttare ar du battre an dom flasta i ålderslangd eftersom dom ar aldre och på din nivå och du ar yngre och på doms nivå, Jag ser upp till dig som ryttare du ar en forebild for många och speciellt for mig! Skvallerbloggar borde inte finnas!
Om jag ska skriva allt skulle de nog ta tre kvarter till om inte langre! Du e så grym du ar grymmare an grymmast och en stor forebild inom ridningen du kommer komma långt om du kampar mot dina mål! Du har underbara ponnys och du ska vara stolt over att du hittade någon som Stella for ni passar otroligt bra tilsammans!♥ Jag vill seriost traffa dig for du verkar vara en underbar och omtanksam person som bryr sig om andra!♥
Skulle va asgullit om skulle lamna en komentar har♥

las Nellies blogg den ar grymmare an grymmast!

www.nellieberntsson.se

/EH :) ♥


it's friday (y'

eyy! sitter åh checkar Tv och Data samtidigt. Men asså i dag blire taco ti middag ;D heheh.
men de har vart en bomb i Oslo som exploderat:o! Eh pappa e i Oslo tur att han inte åkte in te staden dar!
Men aah tur i allafall puuuhhh.
Eh aa den har bilden bjussar jag på ;D



Mirrizz ♥


// EH

du kan gråta ner på gatan men jag glommer alldrig bort vad du gjort..

asså jag stor mig så in i helvette på folk som snackar skit om en som dom inte ens kanner, utan bara bekanta
den personen kan lika garna vara assnall också snackar folk skit om den personen, hon kan va fjortis hon kan bli whatever she want, men andå så snackar folk skit om henne, jag vet folket som kommer kanna sig traffade av de har inlagget om dom laser det. Bara one word to you: Du känner inte mig ! Du vet knappt vem jag är
Folk snackar om att Nellie Berntsson e fjortis och typ snackar skit om henne osv ni knr inte hon ni vet inte vem hon ar overhuvudtaget, ni vet vem hon ar men inte som person. Jag kanner inte heller henne men jag snackar tametusan inte skit om folket jag inte kanner! Nellie berntsson e en persson jag ser upp till fast hon ar två år yngre, hon ar en framgångsrik ryttare som e helt awesome vissa klagar på att hon rider dåligt men kolla tillbak i dina år hur du red nar du var 10 och 11 år, så snalla herregud sluta klaga for hon e helt awesome!!♥
www.nellieberntsson.se så fina♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kanske vi ses igen? kanske vi inte ses igen? vad som an hander så kommer jag alltid alska dig, du ar en ponny som har fyllt stor plats i mitt plats ♥ Jag vet att du har de bra hos frida nu.. Men de finns faktist en tjej som saknar dig så grymt mycke att du inte ar medveten om hur mycket. Jag hade plamer for oss två jag hade tankt ta privatlektioner for att komma langt med den ponnyn som klickar for mig som bast. Men så kom den dar f*ckin skadan igen och forstorde allting våra vagar skiljs åt.. Vi gick åt varsitt håll. Jag vill se dig igen kunna kanna dig, nu ar de ingen ponny som kollar over spiltvaggen i stallet efter mig mer, de var du och jag som klickade, de kan jag sjalv erkanna vi passade tilsamans faktist. Jag kan skriva hur mycket som helst och de ska jag gora också.
Jag tankte att vi skulle hoppa KM igen precis som forra året nar vi tavlade vår tavlings debut på 60 cm och vi kom tre på tiden 21,6 jag var så j*vla stolt, vi klarade de vi nollade och blev placerade, jag var nastanhelt hundra på att du skulle stanna for att jag var så nervos, men de gjorde du inte. Vissa gav upp sina hopp på dig och gick vidare till någon annan, de gjorde jag inte jag fortsatte kampa och skulle minnsan klara våra mål. Men så kom dagen annonsen var ute på dig, jag var helt forstord sjalv visste jag att jag alldrig skulle få en ponny och tog vara på den tiden vi hade tilsamans.. Jag han bara rida dig tre gånger till efter våt tavlingsdebut.. Jag vill inte kanna så har nå mer jag vill ha dig nara mig och veta att jag får se dig hur mycket mer jag vill♥
Jag saknar dig Pool's Chantalie..



























De var karlek de..♥

// EH


Internet

var samre i går.. eftersom de hade varit jordskalv har i Elverum i går natt så hade de blivit nå med internet.. Men nu ar de fixat iaf! Men de var i allafall sol som de inte vart nån av dagarna jag vart har så vi for och bada på stranden tog med oss en engångsgrill och grillade korv och hade trevligt. Solade också de var typ asskont hade inte gjort de på lange, eller slangde jag in ett inlagg i går? AJJa men asså de var iallafall nå fel med internet i går kvall! På stranden var de jag Cisilie, viktoria, Amanda och faster Elin :) !
Alla i huset har sover forutom jag tihi busit.. fast naee dom får ta och rycka upp sig snart eller jo så tycker jag.. fast de e sol ute.. emn host skojja de regnar -,- tehe kul (; nåja får vall typ ta och slå på nån film sen eller typ sova, haha xd ! fast nu ska jag dra slanger in ett inlagg sen om internett funkar :) bladdra ner så hittar du till tavlingen!

// EH

-TÄVLING

TÄVLING .
Du komenterar ditt namn en gång på komentaren du skickar ska de stå en dikt om dig och din favorit-ponny/hÄst.
TÄvlingen avslutas den 5 augusti, och vinnaren vinner en påse med olika hÄstsaker i, ni får gÄrna komentera Önskemål om just vad fÖr saker som ska ligga i påsen :)

P.S fÖrsÖk att gÖra din dikt så olika dom andras som mÖjligt! Då har du stÖrre chans att vinna!
Kom igen ÖS på med tÄvlingsbidrag nu då.









// EH


I do what i want when i feel for it.

Hejj.
EMn slanger in ett inlagg nu då :) jag ska borja med hejdåskyltar    nar jag kommer hem :) statistikken ser ut så har: Har inte checkat an ;) . h3h3.
Men de ar 52 grader varmt på termometern har men de kan inte stamma xD for de kanns inte så :) Men varm ar det. Ska i allafall dra till strande och sola och bada for jag ser ut  som ett alb*no :/ tycker synd om dom som faktist ar de:(.. Men jag har typ kollat fbn osv så nu ska jag inte dras me datan inne medan solen lyser ute.
En bild på mimmi pigg får ni har då...:)                                           ♥         



/ Evve H 


                                                                                        ♥
                        

Vad tycker ni egentligen

ska jag ha kvar den har headern som ny och ha den ett tag?
sjalv tyckte jag den blev bra och passade bra in!
Eller vad tycker ni :) ? Jag bloggar for er skull och tar kritik och åskiter så sig vad ni tycker. Svara arligt, folj inte grupptrycket ;) ta ditt val som ditt ♥ siger .

♥norge♥ har borjat ha battre

internett! Yeeaah <3 love it! så nu blir de uppdat igen:D! I HOPE YOU LIKE IT.♥
Men jag har ju vart hos kusinerna osv så jag hade dels inte haft så mycke tid att spendera på bloggen..
Men nu gor jag comeback igen.
Menjag var på stan idag har kopt litte saker ;) bla. Gagarosett (y gepardtights gråa med svarta flackar, emn åh åtta saker från glitter åsså jaah emn tror inte de var mer an så :b sry for bokstaverna men annars blir de like that
Tjenare alla dær! bara så ni vet gør jag ingenting førutom att jag bloggar før er då .. ♥
foresten bah så ni vet de finns "fanta apple" har i norge:D supergott juee<3 helt AWESOME !

Men ikvall så kommer de besok hit så hinner nog inte sitta så mycket mer åh blogga :) !
syster hoppar studsmatta me kusin, men slanger in inlagg sen så håll utkik de kan va roligaaaaaa faktisttt!! åh tycker synd om er ifl ni inte laser då bara så ni vet!:)hihu:)  de kommer tavlingar, frågestunder, bildbomber, mabe videoblogg,  tihi ;)<3
men tavlingen blir endast om de blir hogre statistik PGA att de inte blir nå bra åh ha tavlingar om bloggen e liten med 27 lasare som nu de sjonk från 455-27 så we would see ;).

har får ni en bild den nya header som kommer va for tillfalligt .



emn gick int åh ladda upp:(



/ EH

awesome :D fast nee..-,-

internett e inte på TOPP her i norge och mann kan inte skriva ah kolla alfabetet her..

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Æ Ø .. Japp så ser de ut..
 internet e supersegt her så ah.. men jag lovar de ska komma videor, bilder, långa inlegg åh en tevling sen ner jag kommer hem!! Så men ah min vardag is jag inte skriva om fatt ni bryr er int såh ;) aa men okej då skriver jag har fergat mitt underhår røttbrunt. heh fast ne drev me er.. men har tpp gjort mykke:D sett haryy potter<3 den egde fan ut alla andra harry potter filmer ♥
ååh asså Horze finns ju her i norge så jag ska dit me!♥
men nu typ sitter jah åh dunkar musik åh massa annat snart middag men yess!

HEIDÅÅÅ!!!!!//// EH <3


...

jag trodde de var en bildbomb ni ville ha ;) ? Men ah okej ska jag lägga upp mer intresanta bilder? ni måste komentera så jag vet :) !

// Eveline H

Bildbomb!












 Jag vill debutera LC med denna underbara kille !<3 vi får väll se till höst <3




// EH

RUBRIKEN SAKNAS MM.

hejsan. sitter och dunkar musik på hög  nivå! Men vet inte vad jag ska hitta på i dag finns inte särskilt mycket och göra här men, we would se *stavning*
Tävlingen kommer nog om typ nästa vecka eller om två inte helt säker än.
Men ska typ käka frukost nu så vi ses sen slänger in bildbomb sen!


// EH


Här kommer lite svar på komentarer..

Natalie: Supersnygg header =)

Eveline: Tack :)<3 själv är jag inte supernöjd med den men den duger tills de kommer en ny för mig iaf :)!<3



Fiffi: ....... ... ...  .... ...

Eveline: Känner jag dig ? Och hur kan vi pratat mitt i natten när jag sov.. Fattar inte, har varken ditt nummer eller msn. Och här på bloggen har vi inte snackat nå förutom på komentarerna då :)!<3 förstår inte vars du får de i från ;)? Ajja vi kan ju ses nån gång om du så vill :)<3? kanske på nån ponnytävling eller liknande :)?? De ska säkert gå nån gång! Har du facebook ?



LOVE MY READERS <3


/ EH

till dina!

hej :) jag är inte stenrik, då hade jag redan haft en ponny men har ingen.. Och vi är inte heller i samma situasion eftersom jag inte har nn moster, jag har bara morbror och fastrar, och för mina fastrar är de OK så, jag har tyvär ingen moster som hatar hästar :) ! Men jag själv tycker de räcker gott och väl med att ha sköthästen fröken och rida på rid skola en gång i veckan och varannan vecka 2 då hinner man med läxor och kompisar!:) nog för att jag gärna skulle vela ha en egen häst !<3

/ EH

till fiffi :)

asså har du tagit rätt person för jag bor liksom i lule och jag somnade klockan tolv i går och vaknade kl 8.29 på scandic hotell i örebro och kom i från sthlm i går ;)! Men är de mig du menar eller menar du någon annan :)<3?

ajja shitt älskar dig ändå  bloggläsareee!!!!!!<3<3<3<3<3<3

Katy Perry - last fridaynight

hej.. känns inte som att bloggen ligger på topp just nu, som den gjort dom senaste dagarna. De är inge kul och typ blogga då när de känns som om inge folk läser och komenterar, de känns som tomt här, lixom hallå vars är ni alla? Säger inte att jag inte gillar er för de gör jag verkligen, I love my readers and so it is !<3
Men snälla lämna en komentar ni som följer bloggen<3 känns tomt utan sånt :(
jag tvingar er inte men de känns faktist tomt, ni som har bloggar och har typ mycke komentarer en dag och sen står de still.. De är inte lika kul? håller ni med mig eller ?
Vill ni att jag ska göra video bloggar ? Ha gäst bloggare ? tävla om vilka bloggar som kommer på topplistor inne på bloggen ? sånt kommer om statistiken håller och komentarena rullar in som dom tidigare dagarna :D! Promise you!


L o v e   m y  r e a d e r s ♥


/EH


i can catch a grenade four you!

Hejsan! hade chill på hotellet i morse, inte helt fel de ;)! Vi for inte till norge för att de var  50 mil kvar dit så vi for in på hotell. Sen efter vägen hitta vi en fabriksgodis butik så vi köpte 1 kg godis var :o kommer seriöst inte orka allt, nån som kan hjälpa mig? 
Passa på och fråga nu frågestund till 22.00 svarar på frågorna då:)! Kom igen öspå med frågor så öser jag på med svar!

 finste <3





/ EH


bloggsvar2:

jacob:klubbaeinteallsgott.blogg.se =min blogg

Evelines svar: okej bra åh veta:) fast klubba e gott:D

Postat av: entjej

tjena vill du läsa min blogg varsågod;)
www.kissies.se


evelines svar: Okej :b

Postat av: dinmama

rosor är röda violer är blå , gud gav ut hjärnor .. VARS VAR DU DÅ ? -.-

Evelines svar: älskar dig också :D 

/ EH


bloggsvar:

Postat av: linaaa från göte

håller med anne.. men okej vi kan lägga de bakom oss.. <3 men föresten är det dina ponnyer på headern? eller nån av dom iaf? min andra fråga är: visst bor du i skellefteå? :) vore iaf 7kt kul att få träffa dej nån gång <3 bor på en gård med en storhäst-mulle en dponny-cola och våran lilla bponny-barbie <3<3<3<3 fast vill köpa en ponny i norrbotten som är ett gotlandsruss skitfin typ :D! .. tror den står i luleå-boden området nånstanans! men det värkar som att den ponnin kan bli min framtid :D <3 mamma tk det värkar som det iaf!


Evelines svar: nej tyvär inte mina ponnyer :) men den fuxa ponnyn me stjärn med mig på ryggen är min förra foderponny Pluto :)<3 skulle va kul och träffa dig me!:D  om du lägger till mig som vän på Facebook Eveline Henriksson så kan jag berätta om de där fina russet:)!

ponnytjejen<3: sjukt fina magarpå ponnyerna! och ditt hår ba glänste under en as snygg hjälm , är det din hjälm?
iaf diggar din bloogg (Y)

Evelines svar: Jo de är min hjälm :)

komentar svar:

Elina: de är betydligt mycket roligare att blogg när man har fler läsare :D!

Anne: förlåt:( men jag avslutade den för att jag höll på att somna, och folket sluta komentera och jag var svintrött så jag avslutade då! förlåt.. Men jag lovar att fixa en tidigare tid nästa gång =) ! fast vi behöver inte påpeka de nu nå mer vi lägger de bakom oss nu, right ? vet att en gång är för mycket men jag 'är seriös tar en tid jag vet jag är uppe nästa gång promise!<3


i love my readers<3

/ EH

toppen dag, yes!

hallå :) ! jag har haft en nice day i dag kollat på djuren åkt linbana över vilda djur de var jätte colt (a' sn var vi vid terarium osv, då vare en liten lemur? typ som höll på att hoppa upp på mig nästan D: läskit ^^ tihi !

I taxin i trappen i hissen i hallen jag faller.

hej igen ! hade tänkt slänga in ett inlägg nu, men sitter i allafall i bilen och väntar på dom andra "pappa & syrran" vi ska till kålmården de ska faktist bli jättekul! efter de drar vi till norge. huh enligt GPSen så ska vi va i norge 1 i natt :o! tuggar tuggummi nu och haha nödvändigt åh skriva ens x)!slänger in en bild på mig nu då :) !





/ EH

..<3

jag älskar mina läsare and so it is <3

svar till fiiffffiiiduvet =)

din fråga var: är du utomlands =) ?

svar: Nej faktist inte :) Men jag höll på att somna så jag avslutade tävlingen 23:00.. Förlåt :( Nästa gång tar jag en möjlig tid jag vet att jag kommer vara vaken och ha tillgång till dator. Jag lovar !:D
föresten har du blogg :) ? vad heter den i såna fall :P ?

/ Eveline Henriksson


rubriken är ej tillgänglig för att hitta rätt blogg klicka här www.klubbaeott.blogg.se

hejhej! har vart på stan all day så ä ganska trött nu :) ! men köpte ett brunt gold medal schabrak och ett såntdär jettefint pannband<3 sen köpte jag kläder osv :) vi käkade på tacobar, åt en god salladstalrik med taco ! sen till midda åt jag mc donald mat, ursäkta mig men jag hissar MAX och Dissar Mc donald..
så där nu kommer bilder på hestsakerna '(y'

justja köpte ju en skyddsväst me :P men här kommer dom


fattar seriöst inte varför de nästan ligger sist i popularitet de är faktist skitsnyggt i verkligheten! har själv ett sånt brickan som är i kanten lyser gult just på bilder för att den glänser! schabraket är snyggt, så varför inte? Själv är jag jättenöjd med köpet och ångrar mig inte!!

panbandet har jag också köpt i svart! super snyggt!





skyddsvästen! marinblå!


/ EH

Tjenare!

hej! tänkte bara säga att jag drar in till staden i stockholm nu och shoppar, ska till hööks och köpa saker inkl schabraket till hanna :)! måste säga att de är mycket roligare att blogga när statistiken är mycket högre och de är mer komentarer!:D älskar er!

p.s statistiken var i går 23 st och i dag över 455! jag är SUPERGLAD loveu!



se u / EH

VINNARE!

vinnare av tävlingen blev Hanna Johansson blogg www.typhannaj.blogg.se !

Grattis till vinst!:D 198 komentarer blev det!

bild på schabraket








/ Eveline Henriksson

TÄVLING NUDÅ COMON!

komentera nudå ! den som komenterar mäst innan 01:00 vinner ett schabrak! asså komigen! komentera hur många gånger du vill!!

TÄVLING

asså tycker synd om er ifall ni inte börjar checka min blogg så där ofta ;) för att om jag få över 150 besökare per dag nu, så kommer jag börja ha tävlingar!

Isean, amy diamond, varnign för barn åh massa bra..

hej! asså emn ides inte blogga i går bilder kommer när jag kommer hem eller någon annan av dom möljiga dagarna! och jag is inte heller uppdatera 24/7 när de är sommar åh sol ute! kommer på kvällen och om jag ids på dan åh andra tider.

Men de har varit en fett bra dag i dag i alla fall, kommer somna tidigt, varit på gröna lund åkte spöktåget 2 gr insean 2 gr och pop nånting 1 gång osv, men åg iallafall en tjej i från varning för barn & amy diamond!
sen har jag vunnit massa priser i tärningsduell eller nå liknande ;) !


här får ni en bild på min gamla foderponny pluto <3



jaja, hejdå.

en bit på vägen åtminstonde..

hallå! nu har man kommit en bit på vägen åtminstonde "som rubriken sa"
Men vi har iallafall stannat  och käkat på gävlebron, eller jag typ käka inte där för de fanns bara kyckling och jag åt de till middag i går och i förrgår och till lunch i dag medans dom andra ätit burgare. Men jag gick ner på preem och köpte yogurt och baguette. kollat fb-n och chatta me folk men nu är vi i allafall i upsala orkar inte lägga upp nå mer bilinlägg utan de får bli på hemvägen.. Men blogga kommer jag allt göra :)! kanke lägger upp ett inlägg strax vid stockholm så får ni lite bilder på hur stora ängarna och de är. de är sjukt, om man jämför me hemma så ;) heido!

vägen är lång..

hejsan! sitter ju i bilen på väg till sthlm nu :D<3 de kommer bli najs! men ajja bloggar väll senare eftersom de inte finns så mycke å skriva just nu om, än att vi käka på frasses lite innan umeå, jag käka kyckling och pomesfriets, de regnar nu motagningen e dålig puss hejs bjur på en bild på mig nudå men heido!

im beautiful on my way because gud make NO mistakes

tjatja igen nu har jag badat, ridit, och mykke mer.. Men vi har i allafall tagit stampe hit nu till mamma :) han trivs i allafal och vara ute! vi åker ju bort på semester med pappa, så mamma ska ta hand om han då..
men sen så har jag ju också vart i stallet och ridit finaste först så följde jag med elisabet i skogen och körde med Maja :)  Sen när vi kom tillbaka så fixa jag fröken och red sen då :) ! men asså sen när jag kom hem så hade vi trevligt folk här ;) så jag käka middag och åt  sen glass. släppte ut stampe lös han fixade de barabra! men ska snart gåupp och packa de är massa saker jag ska hinna nu i kväll jag ska.

Packa, städa rummet, ducsha och ja, saker som jag inte kommer hinna..

MEN HÄR STÅR DE OM HUR PASSEN GICK MED HESTARNA :D

MAJA: E
lisabet körde i skogen och jag följde med, vi tog nåra varv i skogen då.. Sen på rundbanan nåra varv de var inte de plattaste underlaget så de var lite guppigt i vagnen..:)

FRÖKEN: Jag red hon på rundbanan först så sktitta jag ett varv på rundbanan, sen så red jag ett skogsvarv. Sen på banan åter igen skritta kanske ett halvt varv de var ett hål nånstans på väster sida så jag höll mig på högern. Hon var piggare än vanligt sen när jag ställa mig i lätt sits så börja hon öka på jätte mycket. Men den där hästen är bäst! ENGERDALS FRÖKNA <3

jajja kommer nån bild nu då men, heiidooo(y' ah okej de blev bilder på fina fröken!<3







hejdå!

You are amazing just the way you are

Emn, somna tpp astidigt i går så vaknade kvart i nio.. Men har vart fram och tbx till nordanträsk och gett vatten till REX & TRINE :) ! a, men ialla fall så ska jag dra me syrran åh bada sen, men senare i dag så ska jag till finisen fröken:D<3 ! blev inget i går...:)
Men i allafall så åker jag ju till STHLM imårn (y' är där tills på tisdag och sen så åker vi till NORGE. Men iallafall så ska jag storshoppa på hööks, horze åh massa andra klädbutiker mm. Så de blir nice ;)!

Lista på vad jag ska ha med mig :)

*badkläder
*kläder
*mobilen<3
*lilldatan<3
*mobil laddare
*ridkläder
*ridutrustning
*pengar
*kameran

men ajja måste dra nu hejs, slänger in nå inlägg senare i dag me bilder (; <3

kung!

ska fixa om headern sen ska trycka i mig lunch, sen drar jag!!

Lillsand, pånihest åh glass å annat..♥

chAa cHaA! iuu hatar de där chachaaaa yaa you know..!

Emn drar till Angelica Johansson nu iallafall! www.angeeee.blogg.se läs och komentera mm.
Ja ialla fall så blire fett kul åc chill säkert badar vi osv ;) ! asså ska rida lilla söta fröken sen då♥ älskar dej bästhest!!

Mamma fyller år så grattis världens bästa mamma :D♥

emn ni får iallafall en typ bild? på mig och angelica sen i vintras..  fjårtiZ, i know!


Ajja, vi hörs (;


.SHOPPING ÄR TUMMENUPP.

ajja har inte sagt de i går men jag säger de nu iaf! ska ju till stockholm på lördag och ska på grönan på söndan, och måndag stan och tisdag kålmården, sen så drar jag till noge efter allt detdär ska dra med mig datorn så jag kan uppdatera ;) ! då får ni se vad jag shoppat men har iallafall tänkt mig två stk supersnygga pannband från hööks i sthlm (y' men jag ångrar alltid mig hela tin såh.. vi får väll se vad det blir :) I norge finns iallafall HORZE butiken :D ååh shitt vad jag längtar altså!! dom har jättfina saker (a) Men heido ska dra nu!

P.S checka den här superbraiga bloggen www.nellieberntsson.blogg.se den är jättebra! älskar din blogg nellie!

...

Jag har bara inte haft lust åh blogga på senaste tiden! Men de kommer ett inlägg nu då! de är så mycke roligare att skriva inlägg när man kan skriva så mycket mera om hästar!♥ dels så har jag använt blogspot en del för att blogg.se hade nå fel.. Men som ni ser så är jag tillbaka och nu är de "SOMMARLOV♥" chill asså (y'
jag har iallafall fått nya vänner dom senaste veckorna♥ Celise<3 melie<3 & ALva:D<3 shit vad ni är bra!
Jag har hunnit vara på norrskenets hopptävlingar, emn ridit, osv.
Jajja sissta lektionen för terminen var ju för två veckor och en dag sen vi hade hoppning och vi hade MArtina som vikarie:D Så vi typ börja ställa fram oxrar åh plank osv, de hade vi nog inte fått för sary men eftersom de är väldigt olika nivåer i våran grupp så klarade ju iaf jag angelica och alva dom höjderna vi hade högre kan vi också (; Men jag fick iaf peppsan de var första gången jag red henne :D hon var pigg men asfin ponnu♥ ehja bara för att mina läsare är så gulliga så måste ni få litte bilder ofcourse!  I love summer <3

RSS 2.0